Ben kendim girdim gerçekten çok güzel,soguk hissetmiyorsunuz yani bir üşüme gibi gibi değil,fakat sadece verdiği direnç müthiş sabahları girmek daha faydalı bence butun gün zinde kalıyosunuz artı 2 dakıka kalıyorsunuz ve 600 kalari yakıyorsunuz ama hemen deıl tabıkı sonraki 3 saat 4 saat boyunca muthiş bir yanma oluyor ve bu arada kalari kaybedıyormuşsunuz ben küçükyalı da proslim de girdim tavsiyee ediyooom...
bir siteden aldığım kuponla 19,90 a girdim, dediklerine göre 8. seans sonrası etkiyi görüyormuşuz, benden önce giren bayanlarla konuştum, sıkılaştıklarını söylediler. Dün 85,9dum bugün 85,5 gördüm baskülde. Bir hafta her gün gireceğim. Gelişmeleri yazarım.
Selam kızlar
ben Samsunda gidiyorum bu Cyro kabin seanslarına ve gerçekten çok süper, kilo kaybım olmadı ama sıkılaşma söz konusu ve daha da güzeli çok keyifli. Tavsiye ederim ama senasına 80 tl vermeyin bence indirim sitelerini takip edin oradan faydalanın hatta ben bir kavitasyon aldım başka bir salondan 2 seans 20 tl cryo kabinde 5 seans 19,90 ikisini birleştirdim kullandım , ve iyi geldi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?