merhaba hanımlar ben forumda yeniyim önceden açıldı mı bilmiyorum ama bir sorum olacaktı...bel çevrem yağlanmalar var ve bu yağlanmalar bir türlü gitmiyor bende internetde araştırma yaparken bu siteyi buldum şöyle diyor :
bu doğru ise hemen bu cihazı kullanan bir merkez bulup yazılmalıyım hanımlar :) lütfen bilen varsa yazsın şimdiden teşekkürler...
Soğuk lipoliz yöntemi ile çalışan LipoCryo ve LipoCryo S cihazları, kontrollü soğutma yaparak yağ dokusunu yaklaşık 3 dereceye kadar soğutarak (yada dokudaki ısıyı çıkararak) yağ hücrelerinin kristalizasyonunu sağlar ve bu hücrelerin kendilerini programlı olarak öldürmelerine yol açarak yavaş yavaş ve ilerleyici bir şekilde yağların vücuttan doğal yolla atılmalarını sağlar. Bu esnada herhangi bir medikasyona gerek duyulmaz. Liposuction sonrası nekahat döneminde görülen ağrılar, spazmlar, hematomlar, iş kayıpları ve hayat kalitesindeki düşüşler bu yöntemde görülmemektedir.
bu doğru ise hemen bu cihazı kullanan bir merkez bulup yazılmalıyım hanımlar :) lütfen bilen varsa yazsın şimdiden teşekkürler...
Son düzenleyen: Moderatör: