arkadaşlar merhaba doğumdan bu yana katılamıyorum pek ama bu hafta araştırıp karavermem gereken bir konu var aranızda yaptırıp mennun kalan varsa cevap verirse çok sevinirim. ankarada bir güzellik salonu soguk lipliz önerdi dogumdan sonra sarkan göbeğime şuan 42-44 beden giymeme rağmen 38 zorlarım dedi 3 seans gidecekmşim karasız kaldım orda yaptıran kişilerele görüştürdü bi müşterisi ikinci seansı imiş 3 kilo vermiş baya inceldim pantolonumdan anladım dedi
diğeri ise 3 sean bi almış bi fayda görememiş ikinciyi aprıtıyodu nedenini ise arkadaşlarımla geldim benim içki sıkıntım oldugundan veremedim dediarkadaşlarım çok iyi sonuç aldılar içkiyi bıraktım tekrar baaşladım sizde başlayın diye önerdi haftaya salıya randevu aldın ve parasını vericem yaptırıyım mı birileri bişey söylesin ya lütfennn
diğeri ise 3 sean bi almış bi fayda görememiş ikinciyi aprıtıyodu nedenini ise arkadaşlarımla geldim benim içki sıkıntım oldugundan veremedim dediarkadaşlarım çok iyi sonuç aldılar içkiyi bıraktım tekrar baaşladım sizde başlayın diye önerdi haftaya salıya randevu aldın ve parasını vericem yaptırıyım mı birileri bişey söylesin ya lütfennn