soğuk karşılama.

en önemli hususu gözden kaçırmışsınız ... Misafirlik hususlarında evin hanımı bizzat aranarak müsait olup olmadığı sorulur. ağabeyiniz mi sizi ağırlayacak? yengenizi niye atlıyorsunuz. ben 17 senelik evli olarak. benim evime gelmek isteyen kim olursa olsun önce beni arayacak. hem çocuk, hem iş, hem ev, hem aş kocam mı bilecek bunları. ben bileceğim. kaldı ki ağabeyiniz mecburiyetten yanlış anlaşılmasın diye de size müsaitim demiş olabilir. 2 dakikada çay vermiş. takılmayın bunlara siz önce kendi hatalarınız görün, sonra da başkasını eleştirirsiniz...

ya öyle
bilginiz için iyi oldu bundan sora ben size gelicez müsaitmisiniz demiycem. yengemden beklerim artık haberi.. :)
tabi olm az o benım gıcıklığım ama sana gelmek istiyorum ne zaman uyar falan dersen oda iyi bi insansa zaten olumlu yaklaşır canım bide belli bi süre sonra samimiyet artınca hadi çay demle geleyim kız bugun gelme yorgunum yarın gel muhabbetleri başlar. baştan ılımlı yaklaşın yeter bence

bende misafir gelmeden çayı demlerim onların yanında bu işlerle uğraşmayayım hazır olsun.zaten zaman kısıtlı diye. siz olayı boşanmaya kadar getirmişsiniz.çok kızdım size. bu kadar büyütmeyin olayı. size çayı hemen getirdi die abiniz karısını boşayacaksa boşasın zaten. kimse böyle bi adamla evli olmak istemez.

son söz: görümce olayı cidden çok tehlikeli ya. bi keer daha anlamış oldum sayenizde

ben iyi görümce olmak isterim.. kötü degil boşansin bile hiç istemem.. şunu belirtcem ne yaparsa yapsın herkes kendilerine baksin diycem.. biz zaten kendimize bakiyoruz bu kadar basit... insan olayı karışırınca gelin görümce kaynana olayı çikar..

bakın benimde görümcem var. beni abla olarak sever. sarılırız severiz.. işte bende yengeme karşı ayni şekilde olmak isterim. umarım buda herşey zamanla olur. acele etmeme hiç gerek yok

bilginiz için iyi oldu bundan sora ben size gelicez müsaitmisiniz demiycem. yengemden beklerim artık haberi.. :)

ben size yengenizden haber bekleyin demedim ki
Bir gün önce arayip müsait olup olmadiklarini sorabilirsiniz yengenize. Böylelikle oda gününü ona göre planlar. Okuduguma göre yengeniz calisiyormus, ve 1 aylik evlilermis. Belki yengenizin o aksam icin plani vardi ve abinizi kirmamak icin sizi kabul etti.

ve bence abinizi degil yengenizi aramaliydiniz, sonucta sizi agirlayacak olan o abiniz degil :)

Yarısını okudum özeti gelin size soğuk davranmış. Yani belki yorgundur gününde değildir olabilir. Ben de her gelen misafire 32 dişim gösteremem her zaman. Bence kafanıza takmayın

biz 22den sora hadi kalkalim dedik yorgundur yarin işe gidecek. düşündük kalktik fazlada oturmadik ben olsam seve seve misafir ediyorum ne bilim hele ki çalışan bayan olarak..

herkes sizin gibi olamaz. ben haftaiçi gelen misafirden pek hoşlanmıyorum. zaten akşama kadar yoruluyorum dinlenmek ve çocuğumla ilgilenmek isterim. birilerinin canı sıkıldı gezecek diye ben neden yorulayım diye düşünüyorum mesela.

Püf bende öyleyim kimse kusura bakmasın.. hayat zaten yogun iş ev koca temizlik

iyide boşanma kelimesini kullanan sizsiniz. bence bu tavırla iyi görümce olamazsınız. en basitinden 1 aylık evli çalışan kadının evinede gitmeyin yahuu.biraz başbaşa kalsınlar diye düşnürdüm ben olsam.

Ben de böyle düşünüyorum, sonuçta misafiri ağırlayacak olan kadın, erkeği arayıp haber versen ne fark eder.

bu konu benim için tecrübe oldu.
bizde haftaiçi misafirlerim olurdu ikram etmeyi severek yapardim.. şimdi gelmiyor acaba sogukmu karşıladim diyorum yok ondan da degilmiş kendilerin işleri oluyormuş. buda çok normal karşıladim. istediği kadar gelsin derim annem bile çagirir bize gelin yemegi bizde yiyn der.. yabanci degiliz. bu yorumlari okudukça yengemin karşılamasi normal buldum.. zaten hep soguktu evlenmeden öncede ayniydi huyu budur.. onun degişmesi ve bizi tanimasi ve alışmasi zaman alir:)

Konu sahibini anlayıp 8 sayfa yorum yapanlar hepiniz birer kahramansiniz, battal gazisiniz,malkocoglu sunuz :)

Ben cidden çoğu msjini anlamıyorum :)

Konu sahibi anladigim kadariyla şunu diyeyim yengeni rahat bırak her davranışına takılma.

bizde eşimle 1 aylık evliyken annem babam geldi kaynanam kayınpederim geldi bize. hatta misafirlerim de geldi düşün.. eşimin dayısı gelmiştir henüz 1 ay bile olmamiştir. biz misafire Hayır diyemedik deseydik hiç gelmezlerdi bilirim adet böle geçiyor.

Ben de diğer cevaplardan çıkarıyorum.

Orası senin abinin evi YENGENİN DEĞİL ...
Tabiki de gidip gelmeye devamm et .
eşine de ben abim için gidiyorum yengem için değil , de ...

Orası senin abinin evi YENGENİN DEĞİL ...
Tabiki de gidip gelmeye devamm et .
eşine de ben abim için gidiyorum yengem için değil , de ...

nasıl yani. orası yengesininde abisininde evi. ortak bir ev. böyle bi anlayış kaldımı ya?

o zaman yengesi çayda getirmesin hatta onlar varken uyusun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…