- 25 Eylül 2023
- 52
- 14
- 26
- Konu Sahibi yorgundana
Bebeğim 4 aylık hava 2 derece dışarı çıkarıp yürüş yapmak istiyorum korkuyorum hasta olur diye . Mont giydirilen arabaya da rüzgarlık takıcam ama üşür mü soğuk hava solursa üşütür mü korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki de 7 aylık olacak nerdeyse ve dışarı çıkmak istiyo. sürekli pencerenin önüne gidip dışarı bakıyor. Korkumdan çıkaramıyorum bende. Ne kadar bebek arabasında olsa da bebek olduğu için daha fazla üşür diye düşünüyorum. Bende bunaldım bir yandanBebeğim 4 aylık hava 2 derece dışarı çıkarıp yürüş yapmak istiyorum korkuyorum hasta olur diye . Mont giydirilen arabaya da rüzgarlık takıcam ama üşür mü soğuk hava solursa üşütür mü korkuyorum
Bende çok bunaldım ebemi aradım o da çıkarma dedi hava soğuk diye 2 dere havaBenimki de 7 aylık olacak nerdeyse ve dışarı çıkmak istiyo. sürekli pencerenin önüne gidip dışarı bakıyor. Korkumdan çıkaramıyorum bende. Ne kadar bebek arabasında olsa da bebek olduğu için daha fazla üşür diye düşünüyorum. Bende bunaldım bir yandan
Ama hava 2 derece bird ebeyi aradım o da çıkarma çok soğuk hava dedi kararsızımÇok soğukta bile günde 10 dakika da olsa uygun giydirip cocugu dışarı çıkarın. Çocuk soğuktan değil, temiz hava almadığında hasta olur.
Hava 2 derece Şuan ebeyi aradım sordum ben bile üşüyorum acil işin yoksa çıkartma dedi ama bilmiyorumUygun olmayan hava yoktur, uygun olmayan kiyafet secimi vardir. Bir subat bebesi olarak sokaklarda buyudu veledim.
Özelden konuşabilir miyiz2 aylık bebeğime astronot tulum giydirip birde üzerine kalın battaniye sarıp her yere gidiyordum hiç hasta falan olmadı soguktan
saçmalamış.Ama hava 2 derece bird ebeyi aradım o da çıkarma çok soğuk hava dedi kararsızım
Bende de aynı dert geçen ay duruyordu arabada bu ay etrafı izlemek istiyor çıkınca bağırıyor arabada üstümü aç diye markete girdik kucağıma alıp rafları izlettim sakinlestiBebeğim 4 aylık hava 2 derece dışarı çıkarıp yürüş yapmak istiyorum korkuyorum hasta olur diye . Mont giydirilen arabaya da rüzgarlık takıcam ama üşür mü soğuk hava solursa üşütür mü korkuyorum
Her soğuğu hissettiğinizde hasta oluyor musunuz?Bebeğim 4 aylık hava 2 derece dışarı çıkarıp yürüş yapmak istiyorum korkuyorum hasta olur diye . Mont giydirilen arabaya da rüzgarlık takıcam ama üşür mü soğuk hava solursa üşütür mü korkuyorum
Ben oluyorumHer soğuğu hissettiğinizde hasta oluyor musunuz