• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soğuk dağ \ charles frazıer ( kesinlikle tavsyemdir )

saref

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
652
16
318

konusu

Soğuk Dağ, Amerikan İç Savaşı sona erdiğinde, sevdiğine kavuşmak için yola çıkan bir askerin uzun yolculuğunu anlatıyor; nefis bir aşk öyküsü olmanın yanında, olağanüstü bir serüven romanı. Yaralı asker Inman, sevgili Ada'sına doğru yol alırken, Ada ise babasının çiftliğini yeniden diriltmeye çabalarken, her şeyin ne kadar değiştiğini görecek ve bambaşka bir dünyayla yüzleşmek zorunda kalacaktır.
Soğuk Dağ, eleştirmenler tarafından Amerikan İç Savaşı'nı en iyi anlatan roman kabul edildi. Ancak verdiği evrensel mesaj, sınırları aşarak tüm insanların yüreğine ulaşıyor. Her yerdeki 'Soğuk Dağ'lar ve bekleyen sevgililer aynı. Savaş her yerde incitiyor, yıkıyor, dünyayı değiştiriyor.

bu kitabı kesinlikle ve kesinlikle tafsiye ederim arkadaşlar..
gerçekten çok güzel bir kitap ben 1 haftada okumuştum ama çok etkilendiğim bir romandı.
aşkı ve savaşı ancak bu kadar güzel anlatabilirler yanii :))
savaşla yaşanan bir aşk harika !!!

konusu

Soğuk Dağ, Amerikan İç Savaşı sona erdiğinde, sevdiğine kavuşmak için yola çıkan bir askerin uzun yolculuğunu anlatıyor; nefis bir aşk öyküsü olmanın yanında, olağanüstü bir serüven romanı. Yaralı asker Inman, sevgili Ada'sına doğru yol alırken, Ada ise babasının çiftliğini yeniden diriltmeye çabalarken, her şeyin ne kadar değiştiğini görecek ve bambaşka bir dünyayla yüzleşmek zorunda kalacaktır.
Soğuk Dağ, eleştirmenler tarafından Amerikan İç Savaşı'nı en iyi anlatan roman kabul edildi. Ancak verdiği evrensel mesaj, sınırları aşarak tüm insanların yüreğine ulaşıyor. Her yerdeki 'Soğuk Dağ'lar ve bekleyen sevgililer aynı. Savaş her yerde incitiyor, yıkıyor, dünyayı değiştiriyor.

bu kitabı kesinlikle ve kesinlikle tafsiye ederim arkadaşlar..
gerçekten çok güzel bir kitap ben 1 haftada okumuştum ama çok etkilendiğim bir romandı.
aşkı ve savaşı ancak bu kadar güzel anlatabilirler yanii :))
savaşla yaşanan bir aşk harika !!!

tatlım filmni izledim sinemada,süperdi,3-4 akşam önce bir tv verdi ilk kez,güzel gerçekten..

kitabını okumadaım , filmi izledim...en sevdiğim filmlerdendir..birisi hangi f,lmi tavsiye edersin dediğinde ilk aklıma gelen filmlerdendir..
kitabı da eminim ayrı bir tattır...bence mutlaka okuyun..

Kitabı bi kaç sene önce okumuştum ve ardındanhemen filmini izlemiştim, tek kelimeyle filmde kitapta harika...

Back