Bebek İkinci El SOĞUK BUHAR MAKİNASI ARIYORUM!!

ayla_1_ayla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2015
6
0
1
Arkadaşlar merhabar yeni doğan bebeğim evimiz çok sıcak olduğundan geceleri ve sabah kalktığında hırlıyor ağzı açık uyuyor bu yüzden tercihimiz az kullanılmış temiz bizi memnun edip hayır duası alacak soğuk buhar makinası arıyoruz ?

Chicco iyonlu soğuk buhar makinasi elimde var hanımefendi kendim için almıştım bebekte kullanmadım hiç..kendimde en fazla 3 yada 4 kere acmisimdir.

ne kadar düşünüyorsunuz fiyatı faal durumnda değil mi her hangi bi arızası sıkıntısı varmı hangi şehirdesiniz?

Bursadanim hanımefendi. .120 tl.hiç bir problemi yok.zaten fazla calismadi.bursadansaniz gelip bdkabilir öyle alırsınız.

Dr arkadaşım önerMişti bunu.bebeğin oluncada çok işine yarar dedi..ama biz hiç kullanmadık bebek için. .kaldırdım posetleyip.

Buhar çıkış ağzi istenilen yere doğru dönüyor

YERİN DE OLSAM KALORİFERLERİN ÜZERİNE SU DOLU KAPLAR KOYARIM HER ÇŞEYDEN ÇOK DAHA FAZLA İŞE YARIYOR BEN DE VAKTİ ZAMANINDA ALMIŞTIM ARÇELİKTEN AMA DOKTOR OLAN ABLAM BANA ÇOK GÜLDÜ DEDİĞİM ŞEYİ BANA O TAVSİYE ETTİ ÇOK FAYDASINI GÖRDÜM GEÇMİŞ OLSUN BEBEĞİNİZE DE

Açıkcası aradığımız buhar mak. modeli weewell whc730 serisi ama bunuda değerlendiriyoruz teşekkür ederim

neva hanım yerden ısıtmalı sistem olunca inanın ıslak havlular seriyorum 1 saatte kuruyor faydası yok :/

neva hanım yerden ısıtmalı sistem olunca inanın ıslak havlular seriyorum 1 saatte kuruyor faydası yok :/
su dolu kapları yere koysanız çarpıp düşürülmeyecek bir yere bir de böyle denesiniz o da sonuç vermezse en son çare makina alırsınız inanın o makinayı kullanmak o kadar sıkıntılı ki ne kadar süre açık tutacağınızı bilmiyorsunuz çünkü uzun süre açık olunca o da bebeğe zarar veriyor bizzat yaşadım o yüzden diyorum umarım bebeğinize en sağlıklı olan yöntemi bulursunuz

benm evımde tabandan ısıtma iki çocuğun girmedği yer yok su koyamıyorum bende soğuk buhar makınası arıyorum. çare yok hatta makine şart evin havası daha kuru bu sistemde

merhabalar.benimde elimde bu var.arizasi yok ve cok is goruyor.king marka.fiyat 35 tl. dusunurseniz ayrintili resim atarim.Istanbul dayim.

Eklentiler

• 1450158821751-1555611763.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…