Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
benimde ayaklarım hiç ısınmıyo yapı meselesidir kansızlıkla alakası yokda..kalın patik filan giydir avcunla ısıtmaya çalış kemiklerine işler biraz..benimde hiç ısınmaz eşim ısıtmaya çalışır bıraktığı gibi soğur nasıl ayaksa ellerim öyle deil ama..bende sebebini bulamadım kanım çok iyi yani doktora da demiştim :
benim kızımda 5.5 aylık hala elleri ayakları soğuk doktorumuza sordum sorun yok bebekler genelde böyle olur dedi. sanırım bana çekmiş bende yaz kış soğuk ayaklıyım hiç ısınmaz
önce birdoktora danış canım kansızlık olabilir birde bebekler için dışı kaplı sıcak su torbası çıkmış canım ondan koy ayaklarının dibine ısınrda ayakları hiç degilse gaz problemi olmaz