Beklemen bile hata canım. Çok kucuk bebegin Allah korusun cigere indiginde surec daha da uzuyor ve zor oluyor. Vikis falan surmeden once doktora goturKızlar bebeğim 1.5 aylık soğukalgınlığı geçiriyor hırıltılı nefes burun tıkanıklığı var ateşi yok çok şükür arada bi hapşırık var sadece burnunu temizliyorum ama tam açılmıyor annem çok az vicks deydir burnunun ucuna dedi ama emin olamadım bişey olur mu diye zorlanıyor çünkü nefes alırkn birde nasıl geçer bu hastalık ne yapmam lazım ne zaman doktora gitmeliyim cumartesi kontrolümüz var ama daha erken gitmeli miyim
Beklemen bile hata canım. Çok kucuk bebegin Allah korusun cigere indiginde surec daha da uzuyor ve zor oluyor. Vikis falan surmeden once doktora gotur
Randevu aldım şimdi siz öyle diyince 3 de gidicezBence hemen götürün ateşi çıkmadan. Vicks de sürmeyin daha çok küçük nasıl bir etkisi olacağını bilemezsiniz.
geçmiş olsun. çabucak atlatır inşallah.Randevu aldım şimdi siz öyle diyince 3 de gidicez
Umarım çabucak iyileşir musait oldugun bir zaman durum guncellemesi yaparsan sevinirim. Rabbim şifa versinRandevu aldım şimdi siz öyle diyince 3 de gidicez
geçmiş olsun. çabucak atlatır inşallah.
Hırıltı duymadı burnunu temizlerken serum genzine kaçıyordur onu duymuşsundur dedi burnu da yeşil akıntı olmadığı sürece korkma normal dedi hava soğuk diye dışarı çıkartmıyorsun evde havasızlıktan da olur kanalları küçük dedi ateşi çıkmadığı sürece hasta değildir korkma dedi çocuğun hastalık belirtisi ateştir dedi çok şükür bir şeyi yokmuş ama çok huzursuzlandı saat 3 den beri durmuyorUmarım çabucak iyileşir musait oldugun bir zaman durum guncellemesi yaparsan sevinirim. Rabbim şifa versin
Çok sevindim inşallah ateş falan da olmaz arada bakın gene de.Hırıltı duymadı burnunu temizlerken serum genzine kaçıyordur onu duymuşsundur dedi burnu da yeşil akıntı olmadığı sürece korkma normal dedi hava soğuk diye dışarı çıkartmıyorsun evde havasızlıktan da olur kanalları küçük dedi ateşi çıkmadığı sürece hasta değildir korkma dedi çocuğun hastalık belirtisi ateştir dedi çok şükür bir şeyi yokmuş ama çok huzursuzlandı saat 3 den beri durmuyor
Rabbim şifa versin. Cok dikkat edin sizdeHırıltı duymadı burnunu temizlerken serum genzine kaçıyordur onu duymuşsundur dedi burnu da yeşil akıntı olmadığı sürece korkma normal dedi hava soğuk diye dışarı çıkartmıyorsun evde havasızlıktan da olur kanalları küçük dedi ateşi çıkmadığı sürece hasta değildir korkma dedi çocuğun hastalık belirtisi ateştir dedi çok şükür bir şeyi yokmuş ama çok huzursuzlandı saat 3 den beri durmuyor
Deneyeceğim işe yarar inşallahSürme sakın tıkanır. 1.5 aylık bebeğe olmaz o.
Çok az minicik kaynamış suya koyup odada bekletsen belki ama asla burna sürme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?