soğuk alerjisi(ürtikeri) oldum korkuyorum

hemutanmazhemutangac

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
18
1
kızlar ben soğuk alerjisi olmuşum.kabartı kızarıklık olunca doktora gittim direk. alerji hapı verdi.doktora giderken bacaklarım şişti kaşındı yüzüm kabardı.devlet hastanesine gitmiştim doktor pek bişey demedi.ama çok kabarır şişersen acile gitmelisin dedi.
şimdi de bulaşık yıkayınca elim 3 dakikada kızarıyor,sonra kızarıklığın geçmesini bekliyorum.yüzümde durduk yere kızarıklıklar olmaya başladı.
acaba gripten olmuş olabilir mi diye şüpheleniyorum.gribi hissetmeyeyim diye yoğun parasetamol içeren grip ilacı almıştım eğer onun yüzünden olduysa diye korkuyorum. yarın tekrar doktora gidicem ama okuduğum kadarıyla hemen geçeni de var geçmeyeni de. çörek otu falan yiyorum iyi geliyormuş diye.birisi bahsetmiş ısırgan otundan belki onu da denerim.
korkuyorum arkadaşlar azıcık soğuktan oldu bunlar ben normal hayatıma devam edemeyecek miyim?

Son düzenleme:
Merhaba, hangi ilacı kullandınız hangi doktora gittiniz acaba? Yazınızın üzerinden baya zaman geçmiş fakat bilgi alabilir miyim acaba, inşallah görürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…