Soğuduğunuz evliliğinizi neden mecbur gibi yürütüyor yada bunlara rağmen sürdürüyorsunuz hala... Alın çantanızı ailenizin yanına gidin ailenize de gezmeye geldim deyin burnu sürtsün sizde biraz ısınma molası verin..aynen her hak onda ole konuşmaları hareketlerı ben cidd ciddi soğudum hanı yaklasasm bıle gelmıo ona okdr
Keşke sevginden, aşkından emin olduktan sonra evlenseydinMerhabalar arkadaşlar yeni bir konu açıyorum az çok bilen blir önceki konuda tuzu biberi herneyse ben 1.5 yıllık evliyim kocamla çok da aşık olarak evlenmedim ama zamanla sevdim diyebilirim neyse işte ilk zamanlar güzeldi hoşdu ama bu 5 ay dır falan ara ara kavgaalrımız oluor saçma nedenleri uzatıyor çocuk gibi küsüor kafasına göre çekip gidiyor ama ANNESİNİN EVİNE her zaman bunu yapıyor benım yanımda annesını oper de öper ya annesi tabıkı öpsün sevsin ama beni yok sayıyor resmen :S ben nıye böyle yapıyorsun dedıgımde evde hep huzursuz kavga edıyoruz dıyor ben de anlıyorum kı benmle o kdr mutlu değil ama arkadaş evdeyken de ne sohbet ne muhabbeti var annesı ablaları oldu mu kadın gibi dedikodu ediyo onlarla iyice soğudum tek erkek çocuk e kadınlarla büyümüş alesi dedikodu yu lafı seven kişiler ben de bunalıyorum aynı sohbetlerinden bunun da anlıyorum kı cok hoşuna gıdıyor ama cidddi soğudum e bu da her seyıme yansıyor of bılemedim ne yapmalıyım ya içimden de gelmiyor bişe çıkıp gidesim var
en basıtı 2 haftadır hastaydım cıddı kalkamıodm ve sabah kahvaltı hazrlayamadm cunku kalkamıodm vay efendm artk hıc evle ılgılenmıomusum yemek bıl eyapmıomusum bnde surat yaptm ona küstü hala da konusmuo mesela ondn sonra ben bı hatasını soluorm zaten herseyı sen bılıosun aman kımse snaa bıse demesın zaten dıorm demesın dıo küsüp gıdıo küstümü de konuşmaz hayattaa hala da küsKüslük çıkardığı konulara bir kaç örnek verebilir misin?
eşimle 2 haftaya yakın konusmuorz bakalım beklemedeyim kendısı yanasmıo naz a cektı dun onn ıcın kalktım 7 de kurabıye yaptm sever dıe cay demledm falan bı elıne sağlık demedı onu bırak agznı açıp bı konuşma zahmetnde bulunmadı elıne telı aldı candy crush oynadı hıııc sallamadm tek laf etmedm masayı toladm gıttım yattım bıse demedenbence aileni karistirma simdi.. ayrilmazsiniz, hatta duzelirsiniz de belki ama onlar asla unutamaz.. bi de o yonden yipranirsin.. simdilik esinle halletmeye calismalisin..
onu hep dusunuorm da işt eçalışıorm onu sanırım bayram tatıılnde degerlendırcm tek kalsın anlamaz gercı aılesı var herturlu rahat eder bensız pek ıse yaramayacaktır ama en azndn hisseder belkı yoklugumuSoğuduğunuz evliliğinizi neden mecbur gibi yürütüyor yada bunlara rağmen sürdürüyorsunuz hala... Alın çantanızı ailenizin yanına gidin ailenize de gezmeye geldim deyin burnu sürtsün sizde biraz ısınma molası verin..
evet ya hıc sorma bılemedm işte zaten ole bı anda gelişiverdi hersey bazn şok oluorm nasıl bukdr hızlı oldu dıe bısey elımı dılımı bağladı o anKeşke sevginden, aşkından emin olduktan sonra evlenseydinişte bu yüzden mantık evliliğine karşıyım ortada net bir sevgi yokken aşk yokken kimse kimsenin kahrını çekmez
inan hepsını dusunuorm sakın olmaya ozen gosterorm çocuk olayını da Allah bılır tabı ama hç mi hiç isemıorm uzunca bı süreailesi hakkinda konusma, ise yaramaz, dirdirci pozisyona dustugunle kalirsin..
plan program yapmayi dene bi..
yeri geldiginde de uygun kelimelerle, tartismadan derdini anlat.. 'seninle aile olmak istiyorum, ozel anlarimiz olsun sohbetlerimiz olsun' vs vs.. inşaAllah anlar..
Allah a sigin, dua et, akli basina gelsin..
bi de skntilarn gecmeden cocuk dusunme derim..
bnde ayrıntılı dusundugumden çocuk fıkrı ıyı bı fıkır değil bana gore deÇocuk yapmayin da naparsaniz yapin.böyle davranan bi adamdan çocuk yapilmaz
belkı cok yanasamaıorm evet ama nıe sevmıo cunku mıç mıç bnde aksıne mıncık mıncık sevıorm annesıgılde okdr sevmez acıtasyon yapar ole fethedıolar eşimi ay bılmıorm ya çekemıorm kımseyı cidden evlılık ısı şans işi iyi değerlendırsende ıyı düsünsende evlendigiğinde hersey değişio ve illa herkes herşeye burnunu sokuo herseyin hayırlısı olsunAllah size sabır versin. Ben evli değilim daha gencim ama bu forumda evliliklerinde üzgün olan o kadar insan var ki korkuyorum.. Siz evliliğinizden soğumuşsunuz bense evlenmekten soğuyacağım neredeysebenim aklıma birsey takıldı acaba sizden yeterince ilgi görmüyor mu ailesinden daha mı çok ilgi görüyor?
gözden gecırıorm saknce dusunuorm acaba ne yapıorm ne eksık ne fazla kendımı dınlıorm bu aralar iletişim '' 0 '' bizde zatnOho işin var canım, iletişim kopukluğu var sanki. Aslında annesini seven erkek eşinede değer verir, bence kendi davranışlarınıda bir gözden geçir, canım.
gözden gecırıorm saknce dusunuorm acaba ne yapıorm ne eksık ne fazla kendımı dınlıorm bu aralar iletişim '' 0 '' bizde zatn
aile terapıstıne gıtmeyı dusunuorm ıkımıznde bence adam gbı kafayla konuşmaya ıhtıyacmz varPsikologa gitmeye düşündün mü hiç
kesınlıkleKızıp baba evine giden erkek.
Oh my God!
aile terapıstıne gıtmeyı dusunuorm ıkımıznde bence adam gbı kafayla konuşmaya ıhtıyacmz var
gelır sanırım bılmıorm kı konusmuorm onnla aramıorz bırbırımızı gece arkamızı donup yatıorz evde yabancı gıbıyım zamna bıraktım ama herkese herseye kızgınım aslında patlayasım vr bbakalımelbette canım daha iyi olur hemde elimden gelen herşey yapmış olursun inş. ben yanılırım geleceğini hiç sanmıyorum yada beni yanıltır
gelır sanırım bılmıorm kı konusmuorm onnla aramıorz bırbırımızı gece arkamızı donup yatıorz evde yabancı gıbıyım zamna bıraktım ama herkese herseye kızgınım aslında patlayasım vr bbakalım