SOĞUDUM EVLİLİĞİMDEN !

Huy cikar can cikmaz demişler.unarik konuşarak ikna edersin ve bahsettiğim davranislari birakir.Birakicak gibi olsa sen bunkadar karamsar olmazdin gerce

İki erkeğe dayanamam , gıcık kaparım
1. Annesinin dizinden ayrılmayan erkek
2. Düğünde göbek atan erkek

onu hiçbir kadın mutlu edemezki bunda sizin suçunuz yok. kadın gibi yetiştirmişler annesi ile konuşun yok sana hiç hak vermiyorum benim oğlum haklı derse zaten konuşsanızda konuşmasanızda evlilik bi süre sonra biter.

aynen her hak onda ole konuşmaları hareketlerı ben cidd ciddi soğudum hanı yaklasasm bıle gelmıo ona okdr
Soğuduğunuz evliliğinizi neden mecbur gibi yürütüyor yada bunlara rağmen sürdürüyorsunuz hala... Alın çantanızı ailenizin yanına gidin ailenize de gezmeye geldim deyin burnu sürtsün sizde biraz ısınma molası verin..

Keşke sevginden, aşkından emin olduktan sonra evlenseydin işte bu yüzden mantık evliliğine karşıyım ortada net bir sevgi yokken aşk yokken kimse kimsenin kahrını çekmez

Küslük çıkardığı konulara bir kaç örnek verebilir misin?
en basıtı 2 haftadır hastaydım cıddı kalkamıodm ve sabah kahvaltı hazrlayamadm cunku kalkamıodm vay efendm artk hıc evle ılgılenmıomusum yemek bıl eyapmıomusum bnde surat yaptm ona küstü hala da konusmuo mesela ondn sonra ben bı hatasını soluorm zaten herseyı sen bılıosun aman kımse snaa bıse demesın zaten dıorm demesın dıo küsüp gıdıo küstümü de konuşmaz hayattaa hala da küs

bence aileni karistirma simdi.. ayrilmazsiniz, hatta duzelirsiniz de belki ama onlar asla unutamaz.. bi de o yonden yipranirsin.. simdilik esinle halletmeye calismalisin..
eşimle 2 haftaya yakın konusmuorz bakalım beklemedeyim kendısı yanasmıo naz a cektı dun onn ıcın kalktım 7 de kurabıye yaptm sever dıe cay demledm falan bı elıne sağlık demedı onu bırak agznı açıp bı konuşma zahmetnde bulunmadı elıne telı aldı candy crush oynadı hıııc sallamadm tek laf etmedm masayı toladm gıttım yattım bıse demeden

onu hep dusunuorm da işt eçalışıorm onu sanırım bayram tatıılnde degerlendırcm tek kalsın anlamaz gercı aılesı var herturlu rahat eder bensız pek ıse yaramayacaktır ama en azndn hisseder belkı yoklugumu

Keşke sevginden, aşkından emin olduktan sonra evlenseydin işte bu yüzden mantık evliliğine karşıyım ortada net bir sevgi yokken aşk yokken kimse kimsenin kahrını çekmez
evet ya hıc sorma bılemedm işte zaten ole bı anda gelişiverdi hersey bazn şok oluorm nasıl bukdr hızlı oldu dıe bısey elımı dılımı bağladı o an

inan hepsını dusunuorm sakın olmaya ozen gosterorm çocuk olayını da Allah bılır tabı ama hç mi hiç isemıorm uzunca bı süre

belkı cok yanasamaıorm evet ama nıe sevmıo cunku mıç mıç bnde aksıne mıncık mıncık sevıorm annesıgılde okdr sevmez acıtasyon yapar ole fethedıolar eşimi ay bılmıorm ya çekemıorm kımseyı cidden evlılık ısı şans işi iyi değerlendırsende ıyı düsünsende evlendigiğinde hersey değişio ve illa herkes herşeye burnunu sokuo herseyin hayırlısı olsun

Oho işin var canım, iletişim kopukluğu var sanki. Aslında annesini seven erkek eşinede değer verir, bence kendi davranışlarınıda bir gözden geçir, canım.
gözden gecırıorm saknce dusunuorm acaba ne yapıorm ne eksık ne fazla kendımı dınlıorm bu aralar iletişim '' 0 '' bizde zatn

aile terapıstıne gıtmeyı dusunuorm ıkımıznde bence adam gbı kafayla konuşmaya ıhtıyacmz var

elbette canım daha iyi olur hemde elimden gelen herşey yapmış olursun inş. ben yanılırım geleceğini hiç sanmıyorum yada beni yanıltır

elbette canım daha iyi olur hemde elimden gelen herşey yapmış olursun inş. ben yanılırım geleceğini hiç sanmıyorum yada beni yanıltır
gelır sanırım bılmıorm kı konusmuorm onnla aramıorz bırbırımızı gece arkamızı donup yatıorz evde yabancı gıbıyım zamna bıraktım ama herkese herseye kızgınım aslında patlayasım vr bbakalım

önceden çok ilgilimiydin bir gününü anlatırmısın iyi ve kötü olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…