• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sogan veya maydonoz kürü

bskp

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2012
18
0
16
Ankara
Meraba ben pkoluyum 4 yildr dogm kontl hapi kullaniyrm hic sevmiyrm ama doktor veriyo simdibnm sorum bu kürleri kullanan arkadaslara..bunlar sadece adet söktürmeyemi yariyo yoksa hormonlarimzida düzenliyomu yani bu kürleri kullanip kontrollerini yaptiranlar her seyiniz normal mi hormon testlerinde ve ultrasonda bilgisi olan paylasirsa sevinirm cnku ilac icmek istemiyrm gercekten

15-16 yaşımdan beri (32yaşım) doğru düzgün regli olmuyorum yılda bir 2 sefer belki yıllarca d.kontrol hapı içtim bıraktım bende ilaç içmekten nefret ediyorum çünkü aynı gene olmuyorum artık içmiyorum kürü kullananlar memnun düzene sokuyormuş duyduğum kadarıyla ama ben kullanmadım ayrıca benim hormon testlerimde normal çıkıyor işin ilginci :27::27:

Meraba ben pkoluyum 4 yildr dogm kontl hapi kullaniyrm hic sevmiyrm ama doktor veriyo simdibnm sorum bu kürleri kullanan arkadaslara..bunlar sadece adet söktürmeyemi yariyo yoksa hormonlarimzida düzenliyomu yani bu kürleri kullanip kontrollerini yaptiranlar her seyiniz normal mi hormon testlerinde ve ultrasonda bilgisi olan paylasirsa sevinirm cnku ilac icmek istemiyrm gercekten

maydonoz kürünü bilmioyrum
soğan kürü adetlerimi düzenledi, ama ultrasona girmedim, kistleri gerçekten yok etti bilmiyorum
bir önemi de yok bence
ben ömrüm boyunca doğum kontrol hapı kullanmaya karşıyım
her ay adet gördüğüm sürece pco lu olmanın benim için bi önemi yok
Şimdi birileri gelip pconun yan etkilerini kopyala yapıştır yapar buraya
sanki o rahatsızlıklar sadece pco olanlarda oluyor

15-16 yaşımdan beri (32yaşım) doğru düzgün regli olmuyorum yılda bir 2 sefer belki yıllarca d.kontrol hapı içtim bıraktım bende ilaç içmekten nefret ediyorum çünkü aynı gene olmuyorum artık içmiyorum kürü kullananlar memnun düzene sokuyormuş duyduğum kadarıyla ama ben kullanmadım ayrıca benim hormon testlerimde normal çıkıyor işin ilginci :27::27:

benimde her şeyim normal doktorun dediğine göre ultrasonda da kist görünmüyo temizlendi ama olmuyorm aylarca doktor yine dgm k hapı verdi ama istemeyerek içiyorum :((

maydonoz kürünü bilmioyrum
soğan kürü adetlerimi düzenledi, ama ultrasona girmedim, kistleri gerçekten yok etti bilmiyorum
bir önemi de yok bence
ben ömrüm boyunca doğum kontrol hapı kullanmaya karşıyım
her ay adet gördüğüm sürece pco lu olmanın benim için bi önemi yok
Şimdi birileri gelip pconun yan etkilerini kopyala yapıştır yapar buraya
sanki o rahatsızlıklar sadece pco olanlarda oluyor

ben de ilaç içmeyi hiç sevmiyorum heleki öyle yan etkileri olan bi ilaç fakat tekrar kistlerimin oluşmasını da istemiyorm ilerde çocuk konusunda problem olsun istemiyorum açıkcası kistlerden dolayı

ben de ilaç içmeyi hiç sevmiyorum heleki öyle yan etkileri olan bi ilaç fakat tekrar kistlerimin oluşmasını da istemiyorm ilerde çocuk konusunda problem olsun istemiyorum açıkcası kistlerden dolayı

pkolular hamile kalamıyor mu sanki
son zamanlarda pko için birsürü yeni konu açıldı
bence eski konulardan devam etsek daha iyi olur
çünkü pkolu olup da hamile kalan, hayatta kalan çok insan var

pkolular hamile kalamıyor mu sanki
son zamanlarda pko için birsürü yeni konu açıldı
bence eski konulardan devam etsek daha iyi olur
çünkü pkolu olup da hamile kalan, hayatta kalan çok insan var

ben hayatta kalamaz yada hamile kalamaz demiyorum zaten ben de pcolu bi bayanım bi soru sordum ilaç içmek istemediğim için alternatif çözümler arıyorum sadece

Konu, icerigi nedeniyle ilgili başlığa tasinmistir.

soğan kürü pkoya kisstlee çiklata kisti dahil regl düzensizliğine ve ağrıya bire bir ve vucuttaki tüm enfeksiyona iyi gel,yor vucudu temizliyor . antibiyotik göre görüyor . faydası çok zararı yok . ben de başlayacağım arkadaşlarım çok meht ediyor eetrafımda ve topiklerdeki arkadaşlarımız çoğuu memnun ve hamiş kalanlar var .ben de pkoluyum

Back