- 20 Eylül 2018
- 455
- 534
- 103
- Konu Sahibi Deli_cimcime
-
Nasıl kac ay kulandinizBana iyi gelmişti
hayel kirikligina ugradim
Kelime hatası olabilir bunami takildinHayal kırıklığına uğramışsınızdır “hayel” diye bir sözcük yok.
Peki adetin duzenlimiydi ?tekrarmi yapsam acabaBenimde gecikmisti sogan suyu kullandim ay ama megerse bebis varmisinsallah kisa surede sizede etkisini gosterir
Ay olarak kullanmadım gecikmişti birkac kere ictim 2 gün içinde gelmişti.Nasıl kac ay kulandiniz
Yok canim nerdeee ?bende pko vardi iki uc ayda bir adet goruyordum ilacla oda.ne zaman yapmsdin?Peki adetin duzenlimiydi ?tekrarmi yapsam acaba
Benim adetim düzenli hamile kalmak icin denedim gecen ay yaptım ama 10 gun kulanabildim adetim gecikti tamam bu ay tuttu derken test yaptım bulanik cizgi cikti iki kez o heycanla hemen kan sonucu vermeye kostum gebelik cikmadi bugün adet oldum normalde hic gecikmezdim sogan suyundan supelendim o yüzden kararsizim tekrar yapmaktan 1 bucuk senedir korunmuyorumYok canim nerdeee ?bende pko vardi iki uc ayda bir adet goruyordum ilacla oda.ne zaman yapmsdin?
Herkese iyi gelmiyor .Benim de geciktirmisti sogan suyu.Bir daha da bulasmadim bu sogan suyu isine
Merhaba benimde gecikme olmuştu kontrole gittiğimde kist olduğu görüldü anlayacağın soğan kürü bende kist yaptıMerhaba kizlar yeni uye oldum aranizda sogan suyundan adeti geciken varmi 5 gun adetim gecikti kasiklarimda ve belimde agri var cocuk sahibi olmak istiyorum 5 senem lutfen yardimci olun
Aaa kimiside kisti yok ettiğini soluyordu kurtulabildinmi kislerindenMerhaba benimde gecikme olmuştu kontrole gittiğimde kist olduğu görüldü anlayacağın soğan kürü bende kist yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?