Sogan suyundan addetim gecikti

Deli_cimcime

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2018
455
534
103
Merhaba kizlar yeni uye oldum aranizda sogan suyundan adeti geciken varmi 5 gun adetim gecikti kasiklarimda ve belimde agri var cocuk sahibi olmak istiyorum

Son düzenleme:
Bende soğan suyu kullandım bende de geçikme yaptı. Bende senin gibi çocuk sahibi olmak istiyorum 5 senedir olmuyor. Hayırlısıyla olur inşallah

Benm.adetim duzensizdi hep gecikirdi ben yaptim sogan suyu o ay zamaninda oldu diger ay da hamile kaldim, insallah sizde de ise yarar

4 senedir istemiyordum cocuk kayinvalidemle yasadigimizdan dolayi simdi de bebek diye ölüyorum 10 gun kulandim sogan kurunu adetim gecikince korktum canim 2 kez evde test yaptim kan testi yaptim negatif hayel kirikligina ugradim oyuzden tekrarlamaya korkuyorum adetimin duzeni bozulursa diye

Yok canim nerdeee ?bende pko vardi iki uc ayda bir adet goruyordum ilacla oda.ne zaman yapmsdin?
Benim adetim düzenli hamile kalmak icin denedim gecen ay yaptım ama 10 gun kulanabildim adetim gecikti tamam bu ay tuttu derken test yaptım bulanik cizgi cikti iki kez o heycanla hemen kan sonucu vermeye kostum gebelik cikmadi bugün adet oldum normalde hic gecikmezdim sogan suyundan supelendim o yüzden kararsizim tekrar yapmaktan 1 bucuk senedir korunmuyorum

Herkese iyi gelmiyor .Benim de geciktirmisti sogan suyu.Bir daha da bulasmadim bu sogan suyu isine

Merhaba kizlar yeni uye oldum aranizda sogan suyundan adeti geciken varmi 5 gun adetim gecikti kasiklarimda ve belimde agri var cocuk sahibi olmak istiyorum 5 senem lutfen yardimci olun
Merhaba benimde gecikme olmuştu kontrole gittiğimde kist olduğu görüldü anlayacağın soğan kürü bende kist yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…