B Byzakn Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2016 8 4 1 9 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Byzakn #1 Mrblar.. Daha önce soğan suyu kaynatıp içen var mı? Yani kokusu çok mu kötü onu öğrenmek istiyorum. Hiçbir şekilde geçirmek mümkün değil mi içtiğim gün bitik bir gün mü olacak dd
Mrblar.. Daha önce soğan suyu kaynatıp içen var mı? Yani kokusu çok mu kötü onu öğrenmek istiyorum. Hiçbir şekilde geçirmek mümkün değil mi içtiğim gün bitik bir gün mü olacak dd
Littlefinger Guru Pro Üye 3 Kasım 2011 1.350 3.130 333 9 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Byzakn #2 Ben ictim cok eskiden sanirim oyle rahatsiz edici bi koku olmuyodu.zaten cig sogan kokar pismis kokmaz ki.
Ben ictim cok eskiden sanirim oyle rahatsiz edici bi koku olmuyodu.zaten cig sogan kokar pismis kokmaz ki.
B Byzakn Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2016 8 4 1 9 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Byzakn #3 la_edri ya biraz araştırdım çok abartanlar var yok aşırı kokuyu denemeyin falan diye
B Byzakn Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2016 8 4 1 9 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Byzakn #4 la_edri .!.: Ben ictim cok eskiden sanirim oyle rahatsiz edici bi koku olmuyodu.zaten cig sogan kokar pismis kokmaz ki. Genişletmek için tıkla... Bilemedim valla.. Evde olduğum birgün denerim anca
la_edri .!.: Ben ictim cok eskiden sanirim oyle rahatsiz edici bi koku olmuyodu.zaten cig sogan kokar pismis kokmaz ki. Genişletmek için tıkla... Bilemedim valla.. Evde olduğum birgün denerim anca
Littlefinger Guru Pro Üye 3 Kasım 2011 1.350 3.130 333 9 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Byzakn #5 Byzakn .!.: Bilemedim valla.. Evde olduğum birgün denerim anca Genişletmek için tıkla... Tadi cok kotuydu ama :) burnumu tikayip icmistim.ama ictikten sonra koku olmuyor.kaynarken kokuyor sadece.
Byzakn .!.: Bilemedim valla.. Evde olduğum birgün denerim anca Genişletmek için tıkla... Tadi cok kotuydu ama :) burnumu tikayip icmistim.ama ictikten sonra koku olmuyor.kaynarken kokuyor sadece.
B Byzakn Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2016 8 4 1 9 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Byzakn #6 la_edri .!.: Tadi cok kotuydu ama :) burnumu tikayip icmistim.ama ictikten sonra koku olmuyor.kaynarken kokuyor sadece. Genişletmek için tıkla... Aman koku olmasında varsın tadı kötü olsun yaa
la_edri .!.: Tadi cok kotuydu ama :) burnumu tikayip icmistim.ama ictikten sonra koku olmuyor.kaynarken kokuyor sadece. Genişletmek için tıkla... Aman koku olmasında varsın tadı kötü olsun yaa