• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sogan suyu

Sefes01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
873
360
53
Merhaba. Bu ay sogan suyuna baslayacagim. Sogan kürü ile hamile kalan var mi. Varsa nasil yapiliyor adet bitince mi bitmeden mi yapilacak. Suan adetimin 4.gunundeyim. yarin baslasam mi

Merhaba. Bu ay sogan suyuna baslayacagim. Sogan kürü ile hamile kalan var mi. Varsa nasil yapiliyor adet bitince mi bitmeden mi yapilacak. Suan adetimin 4.gunundeyim. yarin baslasam mi
Merhaba bende yapmıstım ama kimyasal gebelik yaşadım malesef

Adet üçüncü. Günü başla 15 gün yap sabah akşam bir bardak içeceksin İlk ay değilde ikinci aya etkisi daha çok oluyor ilk ay enfeksiyon kist gibi hastalıkları temizliyor antibiyotik gibi insaalh sanada faydası olur doktor saraçin tarifine bak netten

Ben yaptığım aydan sonra yani kur bitip adet olduktan sonra çok yoğun akıntı yaşadım bir ay boyunca herhalde olumlu olmuştur diye dusundum

Ben ocakda yapmişdim hamile kalmişdim. Ikizlere. Aslinda tedavi de aliyordum ama tedavinin 7ci ayiydi. Son ay sogam kuru de yaptim. Malesef 1 mayisda kaybettim. Son adetim 20 temmuz. Bu ay yeniden yaptim bakalim sonucu yazarim. Adetin 7ci gunu başladim. Ama 15 gun yapmadim. 17ci gun ateş takibiyle yumurtladigimi gordum ve ogun buraktim. 11 gun yaptim ama sabah akşam duzenli içtim. Sogan kurunden once doktor hafif enfeksiyon var demiwdi ve fitil vermiwdi. Ara ara akintilarim olurdu ama yani sorun etmiyordum. Sogan suyunun 6ci gununde resmen sapsari akintim oldu. Bir gun surdu. Sonra kesinlikle akintim falan olmadi sadece fizyolojik akintilar diwinda onlar da olmali zaten. Sonraki adetim 20 agustos. Bakalim ne olacak

Bende yaptım kaldım ama kimyasal gebelik oldu bence gebelik için deneme canım normal haline bırak suan 3 ay sonra tekrar oldu

Arkadaşlar gerçekten işe yarıyor mu bu soğan kürü bende 9 aydır demiyorum ama olmuyor doktora da gittim bendede eşimdede sorun yok soğan kürünü duydum çok etkisi varmış yapsam bişey olurmu ama bazı insanlar yaptığı zamann hamile kalıp düşük falan yaşamışlar bunun etkisi varmıdır.

Ben ilk denemede ilk gebeligimde 7. Gün başladım sabah akşam 10 gün icebildim ve o ay gebe kaldım. Şimdi iki aydır düşünüyoruz gebe kalamadim demek ki soğan kürü fayda vermiş diyorum. Adet sonrası ben de başlayacağım inşallah

Bebeğim sağlıklı doğdu şükür kimyasal olmadı arkadaşlar şu an 5 yasinda

Back
X