S SEV SAHIN Üye Kayıtlı Üye 7 Haziran 2019 164 28 13 31 18 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi SEV SAHIN #1 MERHABA 1 haftadır soğan suyu kullanıyordum. bende asırı derecede mide ağrısı yaptı, sizde olan varmı ?
MERHABA 1 haftadır soğan suyu kullanıyordum. bende asırı derecede mide ağrısı yaptı, sizde olan varmı ?
nejlaa 86 Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2018 1.441 1.028 133 38 18 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi SEV SAHIN #2 SEV SAHIN .!.: MERHABA 1 haftadır soğan suyu kullanıyordum. bende asırı derecede mide ağrısı yaptı, sizde olan varmı ? Genişletmek için tıkla... canım soğan normalde mideye zarar werebiliyor ben bu yüzden hiç denemedim bile...
SEV SAHIN .!.: MERHABA 1 haftadır soğan suyu kullanıyordum. bende asırı derecede mide ağrısı yaptı, sizde olan varmı ? Genişletmek için tıkla... canım soğan normalde mideye zarar werebiliyor ben bu yüzden hiç denemedim bile...
S SEV SAHIN Üye Kayıtlı Üye 7 Haziran 2019 164 28 13 31 18 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi SEV SAHIN #3 nejlaa 86 .!.: canım soğan normalde mideye zarar werebiliyor ben bu yüzden hiç denemedim bile... Genişletmek için tıkla... denemenızı tavsıye etmıyorum berbat bir mide ağrısı yapıyor
nejlaa 86 .!.: canım soğan normalde mideye zarar werebiliyor ben bu yüzden hiç denemedim bile... Genişletmek için tıkla... denemenızı tavsıye etmıyorum berbat bir mide ağrısı yapıyor
C CanselK Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2019 163 60 13 26 18 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi SEV SAHIN #4 SEV SAHIN .!.: MERHABA 1 haftadır soğan suyu kullanıyordum. bende asırı derecede mide ağrısı yaptı, sizde olan varmı ? Genişletmek için tıkla... Merhaba soğan suyunu bende sadece 4 gün kullanabildim Benimde miğdemi ağrıttı ayriyetten adet olduğumda hiç ağrım olmazdı adetim bitene kadar oturduğum yerden kalkamadım kıvranmaktan bencede denemeyin
SEV SAHIN .!.: MERHABA 1 haftadır soğan suyu kullanıyordum. bende asırı derecede mide ağrısı yaptı, sizde olan varmı ? Genişletmek için tıkla... Merhaba soğan suyunu bende sadece 4 gün kullanabildim Benimde miğdemi ağrıttı ayriyetten adet olduğumda hiç ağrım olmazdı adetim bitene kadar oturduğum yerden kalkamadım kıvranmaktan bencede denemeyin
Drdr17 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Eylül 2019 866 557 53 6 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi SEV SAHIN #5 bende 2. gündeyim bişy yok polikistim için içiyorum
MutluKedi Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Kasım 2019 2.043 1.212 133 6 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi SEV SAHIN #6 SEV SAHIN .!.: MERHABA 1 haftadır soğan suyu kullanıyordum. bende asırı derecede mide ağrısı yaptı, sizde olan varmı ? Genişletmek için tıkla... Bendede aynı miğdeme kramp girer gibi ağrı yaptı ara verdim canım
SEV SAHIN .!.: MERHABA 1 haftadır soğan suyu kullanıyordum. bende asırı derecede mide ağrısı yaptı, sizde olan varmı ? Genişletmek için tıkla... Bendede aynı miğdeme kramp girer gibi ağrı yaptı ara verdim canım