- 28 Şubat 2018
- 198
- 306
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek istiyorsan içme tabikiYok istyrm bebek bir gun ictim sadece bu gun olmam gerekiyodu olmadim :)
Benim normaldi adet düzenim iltihap icin kullandım. Özellikle ciğerlerimde çok iltihaplanma vardı. Çok çok iyi geldi rahat nefes alabiliyorum en azından. Ama adet gecikmesi yaptı. Acaba düzenli olanlarda mi adet gecikmesi yapıyor diye düşünüyorum. Umarım olurum çok gergin dolaşıyorum.ben adetim bittikten 2 gün sonra başladım sogan kürüne ve sabah akşam taze bir şekilde aç karnına içtim adetim 18. günde geldi yani erken geldi hep 3 ayda bir oda ilaçla ancak oluyordu. çok geçikirse doktora gidin bence birde adetinizin 3. gün hormon testi yaptırın bence değerinizi öğrenmiş olursunuz.
Iyi akşamlar ben 10 gün soğan suyu içtim. Adetim 6 gündür gecikti başına daha önce böyle bir şey gelen var mı? Hamilelik olamaz çünkü korunuyoruz. Testte yaptım silik çizgi dahi çıkmadı. Adet belirtim yok sadece aşırı agresiftim o kadar.
Anlamadım bnde kuzum çoğu kişi böyle hamile kalmıs ama bnde hala bisey yokBendede aynısını yaptı kullandıgıma pişman olmuştum dengemi bozdu 1 hafta gecikmişti adetim sogan suyu bazılarına çok iyi geliyor ama bazılarınada hiç yaramıyor
Anlamadım bnde kuzum çoğu kişi böyle hamile kalmıs ama bnde hala bisey yok![]()
İnsallah en kısa zamanda bizde bebislerimizi alırız kucagimiza kuzummBende çok okudum hamile kalan falan bide ben deneyim dedim :) adet olamayanlar düzensiz olanlara çok iyi gelmiş düzenlemiş erken bile olmuşlar benim zaten düzenliydi tam tersi düzensiz yaptı bana yaramadı
Merhaba kızlar. Henüz klomen tedavisinden çıktım. Klomen kullandığım ikinci ay 23 yumurtam çatlamadığı için adet tam olamadım ve lekelenme bitikten sonra soğan suyuna başladım 15 gün sabah akşam içtim ancak adet olmadım. Ben yumurtamın çatlamamış olmasına bağladım bu durumu ama ne kadar doğrudur bilemiyorum açıkçası. Her bünyede farklı oluyor elbette ama Her ihtimali göz önünde bulundurmak lazım belki soğan suyu sonrası adeti gecikenlerde benim yaşadığım durumdan ötürü olmuştur. Doktorunuza başvurun mutlaka.
Kaç yumurtanız oluştu çatlamadı çatlatma igneside yaptırdınızmı acaba bende bu ay klomen kullandım çatlamazsa kist oluyor ama adetle atılır dedi doktorum siz tekrar gittinizmi kist falan oluşmuşmu oluşunca adet olmuyor söktürücü veriyor doktor diye duymuştum bende bunun öncesinde yapmıştım sogan kürü ama etki etmedi bana
Uzun olacak biraz ama.
Çatlatma iğnesi vermedi doktorum ama keşke Verse idi. İlk ay günde 2 tane klomen kullandım 4 yumurtam büyümüştü ve çatladı hepsi. İkinci ay günde 4 tane klomen kullandım 5-6 tane idi sanırım büyüyen yumurtam. 2 tanesi çatlamamıştı. Şiddetli kaşık ağrımda vardı ayrıca. Doktorum adete dönüşecek diyip Doğum kontrol ilacı vermişti kullanmadım ve iki ay oldu adet olmadım sonra doktor değiştirdim. 3 kez beta testi yaptırdık negatif çıktı. Söktürücü verdi canım tarlusal adında adetin 3. Günüde hormon testi vereceğim ve ne yazıkki Smear testinde enfeksiyon çıktığı için enfeksiyon tedavisine başladıkstres yapma şakın stres çok büyük etken olduğu için klomen dahi işe yaramayabilirmiş doktorumun söylediği bunlar. Kendinize meşgale bulun eşinle. Rabbim beraat kandili yüzü suyu hürmetine kimseye evlat hasreti çektirmesin bir an önce hayırlısıyla gebe kalırız inşallah.
Doktorun söylediklerini uygulamak evet mantıklı ancak içinize sinmezse değiştirin bazı doktorlar vakit kaybından başka birşey değil. Benim önceki doktorum enfeksiyondan bahsetmemişti bile. Bu doktorda önceleri açıklama yapmıyordu siz bilmeyin stres yaparsınız diyordu doğru düzgün konuştuk bilmek istiyoruz diye ondan sonra herşeyi bir bir açıkladı. Aklınıza takılan ne varsa sorun cevabını mutlaka alın. Ben bunun acısını çekiyorum şu an sizde çekmeyin. Eşinize de test yapıldı mı?Aminn inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin bol bol dua edelim bende bu ay kullandım klomen günlük 2 tane 3 yumurtam oluştu boyutlarıda aynı iyiydi ama igne vermedi 3 de çatlama ihtimali var 3 üz olursa tavsiye etmiyoruz ilişkide yasak diger ay tekrar klomen deniycez günlük 1 tane içiceksin bu sefer dedi yani 3 üde çatlamıycaktı belkı yada 1 tanesi olurdu kısmet aslında ama öyle dedi öyle yaptık hayırlısı olsun hakkımızda
Doktorun söylediklerini uygulamak evet mantıklı ancak içinize sinmezse değiştirin bazı doktorlar vakit kaybından başka birşey değil. Benim önceki doktorum enfeksiyondan bahsetmemişti bile. Bu doktorda önceleri açıklama yapmıyordu siz bilmeyin stres yaparsınız diyordu doğru düzgün konuştuk bilmek istiyoruz diye ondan sonra herşeyi bir bir açıkladı. Aklınıza takılan ne varsa sorun cevabını mutlaka alın. Ben bunun acısını çekiyorum şu an sizde çekmeyin. Eşinize de test yapıldı mı?