S semraysel Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2017 28 0 86 26 31 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi semraysel #1 Arkadaşlar adet düzensizliği için soğan suyunu doğum kontrol hapınımı önerirsiniz ?
Ceennet Aktif Kayıtlı Üye 13 Aralık 2017 1.001 371 43 31 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi semraysel #2 Kist oluşuyormu kistin var ise dogal sogan kür'ü yada ilaç olarak d.k hapi veriyorlar adet düzensizligi kiste baglı yada hormonal dengeye baglı olabiliyor hormonal bpzukluk varsa dengesiz düzensiz olursun
Kist oluşuyormu kistin var ise dogal sogan kür'ü yada ilaç olarak d.k hapi veriyorlar adet düzensizligi kiste baglı yada hormonal dengeye baglı olabiliyor hormonal bpzukluk varsa dengesiz düzensiz olursun
M mavivosvos Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Aralık 2017 123 147 103 32 4 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi semraysel #3 Merhaba arkadaşım önce doğal yol olan soğan suyunu dene istersen. Ben ne zaman soğan suyunu içsem kistimi yok edip adetimi oldum çok şükür.
Merhaba arkadaşım önce doğal yol olan soğan suyunu dene istersen. Ben ne zaman soğan suyunu içsem kistimi yok edip adetimi oldum çok şükür.