• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan suyu veya Hayıt tohumu ile adeti düzene girenler...

melser_ak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
384
0
46
Diğer
Soğan suyu veya Hayıt tohumu ile adeti düzene giren varmı bana umut verin ama doğru olsun:( birde soğan kabuğunu kaynatmak ve içmek adet söktürüyormuş diye duydum sizce doğrumudur

Evet canm doğru .Ben bizzat denedim ve hakikaten yararını gördüm.
Bende pcos var.Yıllardır düzensiz adet oluyordum ve çok istememize rağmen çocuğumuz olmuyordu.tam 7 yıl tedavi gördüm.ılaçlarla düzenli olan adetim ilaçlar kesilince yine düzensizleşiyordu.
Geçen yıl mayıs ayında soğan kürü uygulamaya başladım.15 gün boyunca günde iki defa 1 soğanı dörde bölüp 10 dk. kaynattıktan sonra içtim.3 aydan beri adet olmuyordum yine.Kür bittikten iki gün sonra adet oldum.Adet oduğum tarihe 1 hafta kala tekrar başladım ve bu defa 7 gün içtim.Mucize gibiydi tam gününde......
Veee Temmuz ayında ikinci tüp denememizde hamile kaldım.Şimdi iki tane nur topu gibi yavrum var.
Soğan kürünün bana çok faydası olduğunu düşünüyorum.Rahmi temizledi,adetimi düzenledi ve rahmi hamileliğe hazırladı.Rabbiminde izniyle dileklerim kabul uldu.

Back