sogan suyu ve hayit suyu deneyenler toplanalim ;)

Bende soğan suyunu uygulayanlardanım bende kist var 10 gün kullandım hemen kistim küçülmüş doktor öyle demişti ama sadee kist değil ibrahim saracoğlu Rabbim soğanı resmen kadınlar için yaratmış demişti. Vücuttaki iltihabı rahîm kalınlaşması incelmesi kistler iltihaplar hepsini geçiriyormuş bende hamile kalmk istiyorum üç ay oldu bakalım beş gün var adetme sabırsızlıkla bkliyorm

Allah gönlüne göre versin canım..soğan küründen sonra incir kür ünü öneriyi saraçoğlu ama kist ini kontrol et ona göre uygula bence

Bnd eylulde evlendm. Cnm bnd takmis durumdayim kuzenlerle filan 1 hafta arayla old dugunler smd hepsi hamile bnd taknti yaptm bde degm g i bn tek coxugum 10 yil dan sonra olmusum.dilerm herksn gonlune gore versn ins hayrli sevndirici haberlerle doneriz forma

Amiiinnnnnnnnnn bendeki sıkıntı şu kocayı sadece hafta sonları görebiliyorum ama denk gelmedi çok taktım bir de

Bende

Yeni kullaniciyim kurcalaya kurcalaya yapiyom birşeyler..yaşın kaç senin bu arada
yaşım 23 şu zamana kadar adetlerim düzensiz olmuştur ama çok fazla degil tıkır tıkır işlerdi ama tayinim çıkıp şehir deiştirmem beni yıprattı psikolojim bozuldu dengem şaştı ona bağlıyorum ama Hersey Allahtan zamanı vardır elbet inşallah

canım bak en basit şu örneği vereyim ben..geçen ay aşılamam olduğunda acayip takıntılıydım..işten ayrılmak içinde bahanem olcaktı..düşün ki ilk aşılamada 6 ız tutan ben ve sonra kendiliğinden hamile kalan ben.. geçen ay aşılama oldum ve tutmadı allahın bir bildiği var dedim..var bir hayrı dedim..bu ay çok rahattım nolursa olsun..eşim bana sürpriz yaptı mesela yumurtlama haftamın olduğu zaman otele gittik çeşmeye bol bol hamam sıcak su takıldım..rahatlamaya ihtiyacım vardı çünkü..iyide geldi..eğer o kıytırık markanın testi doğru ise hamile olabilirim..inşallah sağlıklı bir bebektir de kucağıma alabilirim..diyorum her şey de bir hayır vardır..

İnşalaaah vardırrrr inşallah en kısa zamanda benimde olurr takvime göre bu ara ymuurtlamam lazım ama tek çizgi çıkıyor ikincisi çok hafif adetten sonra yaptıklarım sa daha koyuydu sanki Ya ben beceremedim yada yumurtlama olmuyor

internetten yumurtlama takvimi indir canım bence?

indirdim ama cift çizgi çıkımoyr yada benim takvim faRKLIII
ben de indirdim 3 yerde yumurtlama günüm farklı gösterdi. ama nedense geçen ayki yumurtlamam hepsinde aynı günü gösteriyordu. aşılama 10 Kasımda oldu yumurtlama 13 Kasım gösteriyordu. doktor aşılamadan sonra ilişki önermişti ama benim ağrım çok fazlaydı eşime söyleyemedim bacağım filan tutulmuştu bu ay ovulasyon testide elime geç ulaştı. ama genede denedim bende de hep silik çizgi çıktı 40 tane paket bitirdim nerdeyse en son o çizgi kayboldu. sen incir ve havuç kürünü denedin mi peki. benim adetlerim 30 günden uzun oluyordu.

yumurtlama sıkıntısı yaşıyoruz maalesef o yüzden incir ve havuç kürünü uyguladım bu sefer yumurtalarım büyüsün yeteri kadar diye:)

Sogan kurum bittikten sonra incire gececegim adetlerimde xok sikinti olmuyo stres yapmadikca kafam rahatsa tikir tikir gelio bu aralar sikinti vardi insallah duzelecek inaniyorum bende hamis kalcam insallaaaaaaaahhhh

yumurtlama sıkıntısı yaşıyoruz maalesef o yüzden incir ve havuç kürünü uyguladım bu sefer yumurtalarım büyüsün yeteri kadar diye:)
Canim incir havuc kurun ise yaradimi adetten kac gun sonra uyguluyrz bilgi vereebilirsin dilerim hersey gonlunce olur

Canim incir havuc kurun ise yaradimi adetten kac gun sonra uyguluyrz bilgi vereebilirsin dilerim hersey gonlunce olur
Adet basladi ya sayiyosun 7. Gunu basla sabah aksam beyaz kuru sogan disi kabuklu hkahvemsi olandan soy ben disari suyunu kullaniyorum cesmecsuyu olmayacak klorsuz yaziyor bi bucuk bardak su kaynat 4 e bol soganlari bes dakkaaa ustu kapali kaynak ilimaya birak suz ilik ic ne sicak ne soguk bunu 15 gun yapcan adet olcan sonraa oteki adetine on gun kala on gun daha yyapacan sonra incir kurune gec 21 gun yapcan hergun her dedasinda yeni yapcan incirleri kaynatip icecen sogab gibi 7 gun ara vercen bi 21 daha yapacan toplam 42 gun bu rahmi gebelihe hazirluyomus sogan kurunun ilkini yapip hamis kalan cok ikinciye gecmeden darisi bize ben kuru yariladim ilkini icimdeki pis hastaliklar akintiyla giduyor eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…