• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sogan suyu ve hayit suyu deneyenler toplanalim ;)

zekkus

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
95
48
18
36
Merhaba kizlar uzuun suredir arastryorum ama derli toplu bir knu bulamadim konuyu karistrmadan araya bsy sokmadan duzgun bir sekilde sogan suyu kullananlar yasadiklarini anlatsin ve kullanmak isteyenler birlikte baslyip birbirimizi takip edelim... bekliyorum ... bnd pco lym

Arkadaslr lutfen kimsnin umudunu kirmadan birbirimize destek olalim ve konuyi yarim birakmayalim ... bnd pko var 4 aylik evliyim ve cocuk istyrm kendim tek cocugum ve 10 yil snra olmusum bnmd olmuck dye korkuyrm kk sagolsun burdan topladigim bilgilerle hacamata kafayi taktm yaptrdm 2 gun sogan ictim duzensz onlardanmi tesadufmu bilmiyorum 1 hafta icinde hasta oldum... ama cok az 3.gun bi dr gitmeyi dusunyorum...

slm cnm soğan suyunu 15 gün düzenli kullanıp 1 hafta ara verip tekrar devam etmelisin ben hayıt suyunu değil ama tohumunu 1 hafta kullandım

cnm bende de pko var ben soğan suyu bı 15 gun kullandım sonra hayıtın suyunu tohumunu falan hepsını kullandım en son hayıt ılacı kullandım o ıse yaradı adet oldum ama bu ay yıne olmadım :( ama ılac daha pratık bence

Tam olarak gelosmeleri soyleyebilrmisin canm mesela sogan suyu icince ne.oldu hauyya ne uaptin...

Tam olarak gelosmeleri soyleyebilrmisin canm mesela sogan suyu icince ne.oldu hauyya ne uaptin...

soğan suyunu sadece 15 gun kullandım enfeksıyonları falan attım cnm ama adet falan olamadım hayıt suyundan ve tohumundan anlamadım galıba bı etkısı olmadı ama duzenlı kullnamamıstım zaten ama ılacı duzenlı kullndım ve kendı kendıme adet oldum gecen ay ama bu ay olamadım neden bılmıyorum hastaneye gıtcem haftaya

geçen ay doktora gittiğimde bana 4 tane yumurtamım oluştuğunu söylemişti. kist olarak bir şey demedi. be de kist olmadığı için adetim ayın 27/11 sinde idi. doktora 29/11 cumartesi gitmiştim. pazartesi adetimin 5.günü soğan kürü ve havuç kürü uyguladım.. sabahları yaptığım idrar testi doğru ise 2.çizgiyi iki gündür ince de olsa gördüm. bakalım hayırlısı....

iyi aksamlar kizlaaar bir haftadir sikı takip ediyorum eylulde evlendim cocuk istiyoruz ikimizde ama olmadi 3 ay oldu tik yok gerci hafta sonlari bulusuyoruz ben baska sehirdeyim tayin cikmadi o gunlerde de denk gelmedi heralde daha 1 aylik evli olanlar hamile imis oyle duyuyorum cok uzuluyorum annem takmaaa dedi ama aklim orda herneyse ovulasyon testi adetten snra yaptim ikinci cizgim az koyuydu bu aralar yapiyorum ikinci cizgi hic ckmayacak kadar az 15 .gunum adetin doktor hormon testi yapti. 3. Gunu fsh 6 lh 16 e2 166 prolaktin 23 tah 1.4 civari cikti yumurtalik rezervin azalmis dedi gevelige engel deil dedi progestan hap versi bugun basladim sogan kuru uyguluyorum sali gunu bitecek hayit tohumunuda haftada bir iciyorum ilaclarla kurlerle cok etki etmesin die haftada bir iciyorum forumda hangi kurler varsa aldim ari sutu polen kecibynuzu falan bu aralar yumurtamin catlamasi gerekir doktor adetin 11 ve 17 gunlerinde gun asiri iliski dedi uc ayda cocuk olmazsa gel dedi siki gundur kahverengi pis kokulu akinti geliyor ve kasiklarim patlica k anem daha yeni evlisin stres yapma olur diyor ama ben kafayi taktimnmmm

iyi aksamlar kizlaaar bir haftadir sikı takip ediyorum eylulde evlendim cocuk istiyoruz ikimizde ama olmadi 3 ay oldu tik yok gerci hafta sonlari bulusuyoruz ben baska sehirdeyim tayin cikmadi o gunlerde de denk gelmedi heralde daha 1 aylik evli olanlar hamile imis oyle duyuyorum cok uzuluyorum annem takmaaa dedi ama aklim orda herneyse ovulasyon testi adetten snra yaptim ikinci cizgim az koyuydu bu aralar yapiyorum ikinci cizgi hic ckmayacak kadar az 15 .gunum adetin doktor hormon testi yapti. 3. Gunu fsh 6 lh 16 e2 166 prolaktin 23 tah 1.4 civari cikti yumurtalik rezervin azalmis dedi gevelige engel deil dedi progestan hap versi bugun basladim sogan kuru uyguluyorum sali gunu bitecek hayit tohumunuda haftada bir iciyorum ilaclarla kurlerle cok etki etmesin die haftada bir iciyorum forumda hangi kurler varsa aldim ari sutu polen kecibynuzu falan bu aralar yumurtamin catlamasi gerekir doktor adetin 11 ve 17 gunlerinde gun asiri iliski dedi uc ayda cocuk olmazsa gel dedi siki gundur kahverengi pis kokulu akinti geliyor ve kasiklarim patlica k anem daha yeni evlisin stres yapma olur diyor ama ben kafayi taktimnmmm
Canım daha çok yeni elisin.Ben 6 senelik evliyim yaşım 33.hem kendin diyorsun haftada bir bir araya geliyoruz diye.Ben de bu ay kürlere sardım diye yumurtlama takvimine göre gün aşırı 1 hafta ilişkiye girdim.stres yapma kendine.her şey de bir hayır vardır.bak benim kaçıncı uğraşım.

Hafta sonlari bulusuyoruz annem cok taktin yeter dedi iyice psikolojini bozdu dedi hakli ama aklimm surekli orda biz korunmuyoruz ama olmadi hormonlarim bozulmus doktor progeston verdi bide cevremde o hamile bu hamile haberleri gelince iyice bunaldim

Sogan kuru uyguluyorum haftada birkez hayit suyu birde bu ikinci hafta kasiklarim patlayacakkk kahve pis kokulu akinti geliyo adeti 11.de oldum neler oluyor anlamiyorum
En soğan suyunu denemedim hiç ama çoğu forumda okudum.iltihap varsa soktuğu için öyle pis bir koku ve akıntı oluyormuş benim actigim konuya bak yaşadığım deneyimi bir bak derim

Back