Soğan suyu ve Hayıt içiyorum ama adet belırtım yok yine,ne yapmam lazım:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Janx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok sokamadim canim, acikcasi ilac kullanmamaya inat ettim, dogal yolla olmak istedim ama onda da aksamalaar oldu, simdi doktora gidicem artik, bi ton ilac vercek kesin di mi

muhtemelen öyle yapacaktır...ama sen yinede git doktora ne var ne yok öğren canım..Ben ilaci bırakalı cok oldu

Ohh supermis :)) Bakalim benim hormonlarin son durumu ne :) doktorun dediklerini ve verecegi ilaclari yazarim burdan, insallah caresi olmayacak bi durum yoktur..

Ohh supermis :)) Bakalim benim hormonlarin son durumu ne :) doktorun dediklerini ve verecegi ilaclari yazarim burdan, insallah caresi olmayacak bi durum yoktur..

Allah şifa versin canım..Çok kafanı verme stres yapıyosun olmuyo diye..stres bile geciktiriyo

kızlar merhaba,bende 27 nisanda kürtaj oldum sonrasın 23 mayısda tarlusalla adet oldum. düzensiz diye ilaç vermişti doktor oldum 4 gün sürdü. kontrole gittiğimde bünyenin oluşturduğu bir parça var dedi. adet olamazsan doktora git dedi. bende soğab kürüne başladım ama sadece sabhalrı içtim. akşamlarıda maydanoz suyu içtim. 4hazirandan beri içiyorum. dün akşam çok az bi kan geldi sonrasında kahverengi akıntı var. ve inanılmaz derecede halsiz vücudum. acaba ters bişey mi yaptım yanlış bişey mi oldu bir kaç gün daha bekleyim diyorum ama yine de çok tedirginim :S

Merhaba.. maydanoz suyu hic icmedim ama sogan suyunun bu verdiginiz orneklerdeki gibi olumsuz etkilere yol acacagini saniyorum acikcasi .. belki ikisini ayni anda kullandiginiz icindir, onun yerine sogan suyunu keske sabah aksam olmak uzere iki defa icseydiniz, belki bu dedikleriniz olmazdi..

ben çok karıştırdım bitki çaylarını aynı zamanda ada çayı da içtim. kist var deyince düşsün diye ne bulduysam içtim tadına tuzuna bakmadan bugün üçüncü gün biraz daha normal şekilde geliyor cumartesi doktoruma gideceğim. inşallah kist gitmiştir de ondan böyle olmuştur. önümüzde ki ay da denemeli miyim bilmiyorum. bugün daha iyiyim ama ada çayını içtim yine de soğan suyunu ve maydanozu bıraktım şimdilik. cumartesi doktoruma görüneceğim. kürtaj sonrası 2. adet Sürekli dua ediyorum inşallah birşey yoktur

bence hiç bekleme dr git belki parça düşmüştür

Bugun doktora gittim, ultrasonda yumurtaliklarda bi sorun gorunmuyo dedi doktor ama adet olamadigim icin rahim duvari kalinlasmis tarlusal verdi adet olunca tahlil yaptiricam, dogum kontrol hapina baslicam sanirim ama hic istemiorum su haplari kullanmayi ilerde sorun acabiliyormus

Kendiligimden adet olacagimi anlayinca doktorun verdigi tarlusali kullanmadim ve bugun adet oldum cok mutluyum :))) pazartesi tahlil yaptiricam ins normale yakin cikar sonuclar.. yasasin sogan suyuuu :))

Kizlar bugun tahlil yaptirdim ve sonuclri yarin gostericem doktoruma, siz de bir bakin ve ilac haric belki sogan suyu disinda bir tavsiyeniz olur bana :)
TSH : 2.6
FSH : 4.32
LH : 6.56
PROLAKTIN : 28
ESTRADIOL : 26

bende bekarken 5 6 ayda bir adet oluyordum evlendikten sonra düzene girdi fakat bu ay baya zorlandım arkadaslar her ay duzenli 7 gun adet oluyodum bu ay 1. gun normaldı ama 2. gun baya azaldı ve bu gun 5. gunum 3 gunden beri pedim siyah oluyo neden boyle oluyo bi bilginiz var mı ?

kızlar merhaba

ben normalde her ay 26-27 günde bir adet olurdum ama bu ay 6 gün geçti olmadım.eşim bu ay şehir dışındaydı o yüzden ilişki olmadı.bi kaç gün önce geldi ve ilişki oldu ama bence yumurtlama tarihim çoktan geçmiştir.geçen ayda adet olmuştum zaten o yüzden hamile olduğumu düşünmüyorum ama acaba bu gecikmenin sebebi ne olabilir?

o bana da bazı zamanlar oluyo, meselaa bu ay benim de 2. gün hariç doğru dürüst gelmedi.. bugün 4. günüm var yok arası geliyo..Siyah değilde kahverengi gibi oluyo ama bende..

Bugün ultrason muayenesinde dr um sağ overde 1.7 cm lik kist olduğunu söyledi. kist için soğan kürü uygulasam olur mu diye sordum. dr um soğan kürü kist yapıyor, uygulama dedi. soğan suyunun kist üzerine etkilerini okudum. kararsız kaldım. uygulamalı mıyım uygulamamalıyım kafam karıştı. kullanan arkadaşlara soruyorum. sonrasında kist oluşumu oldu mu? yada kist oluşturdu mu? dr umun dediği doğru mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…