- 30 Kasım 2011
- 2.315
- 84
- 78
arkadaşlar foruma yeni üye oldum henüz keşfedemedim tam olarak 6 haftalık hamileyim ama son bir haftadır kanama görüyorum ara ara kimi zaman kahve kimi zaman kıpkırmızı doktora gittik çalıştığım içim bir hafta rapor aldım 2.5 senelik evliyim ve 8 aydır bebek istiyorduk rabbim sonunda verdi ama başımda böyle bir tehlike var progestan kullanıyorum bide haftada bir iğnem var yarın kontrolüm var doktora gidicez başına böyle bişey gelen varmı bu bebeği çok istiyoruz ve psikolojim tamamiyle alt üst oldu yardım edin bana nolur
Merhaba kızlar..en son 26 ocak'ta tarlusalla adet oldum ve bu sefer ılac kullanmadan adet olcam dedım ve 7 gundur soğan suyu içiyorum ve gunde 1 kez hayıt cayı ıcıyorum,ama henuz adet belırtım yok..soğan suyu kuru bıttıkten ne kadar sonra adet olurum acaba,ya da yıne olmazsam bana ne onerırsınız..henuz bekarım ve cok fazla ılac kullanarak adet olmak ıstemıyorum,ıstıyorum kı doğal yolla adet olayım,olamazsam oyle ılac kullanayım..lutfen fıkırlerınızı bılgılerınızı esırgemeyın benden..şimdiden teşekkur ederım sizlere..
Kızlar bıtkı cayı karısımlarınızı denıcem amaa ben bugun adet oldummm :)))))) hemde hıc belırtı gostermemıstı oncesınde,cok sasırdım..2 aydır ılacsız adet oluyorum soğan suyu ve hayıt satesınde herhalde
AYYY SUPEEERRR...insallah hep bole gider.ne guzeldir yaa icin rahatlamistir simdi)darisi geri kalanlarimizin basina...ben de iki aydir sogan suyu iciyorum son iki haftadirda hayit.olurum umarim.tam 11 aydir hiic olmadim.
Adet düzensizliği için
20 gün testere dişli aslan pençesi çayı için arkadaşlar
aslan pençesi,hayıt tohumu ve civan perçemi karışımından demleyerek bi çay yaptım .bunları aktardan ot halınde alıp çektırdım.yaklaşık 3 ay içtim ve adettlerım düzene gırdı.bir iki ay içinde de hamile kaldım etkisi olmuştur diye düşünüyorum.
Günde kac defa ictiniz acaba, birde hepsinden esit miktarda mi koydunuz, taze hazirlamak gerekir sanirim her seferinde, tesekkurler:)
Yok sokamadim canim, acikcasi ilac kullanmamaya inat ettim, dogal yolla olmak istedim ama onda da aksamalaar oldu, simdi doktora gidicem artik, bi ton ilac vercek kesin di migüzelim düzene sokamadınmı sen daha:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?