Soğan suyu ve Hayıt içiyorum ama adet belırtım yok yine,ne yapmam lazım:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Janx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun inşş önemli değildir. pko hastalığın varmıydı

Kızlar bugun hayıt tohumum bittiği için aktara gittim ve hayıt tohumu alırken satıcı kız bana bu fotosunu eklediğim macunu önerdi..Belki önceden görmüş ya da duymuşsunuzdur..Hayıttan çok daha etkili dedi..yanımda para olmadığı için alamadım..39 TL imiş..Henüz araştırma fırsatımda olmadı ama belki denemek istersiniz..

ben aslan pençesi ve ada çayını karıştırıp içtim ve hayıt otunu kullandım hemen söktürdü beni dene sende istersen

Kızlar bıtkı cayı karısımlarınızı denıcem amaa ben bugun adet oldummm :)))))) hemde hıc belırtı gostermemıstı oncesınde,cok sasırdım..2 aydır ılacsız adet oluyorum soğan suyu ve hayıt satesınde herhalde

AYYY SUPEEERRR...insallah hep bole gider.ne guzeldir yaa icin rahatlamistir simdi)darisi geri kalanlarimizin basina...ben de iki aydir sogan suyu iciyorum son iki haftadirda hayit.olurum umarim.tam 11 aydir hiic olmadim.

AYYY SUPEEERRR...insallah hep bole gider.ne guzeldir yaa icin rahatlamistir simdi)darisi geri kalanlarimizin basina...ben de iki aydir sogan suyu iciyorum son iki haftadirda hayit.olurum umarim.tam 11 aydir hiic olmadim.

canım been olacagına ınanıyorum cunku soğan suyu gercekten bı mucıze..bende gecen sene 6 ay olmadım adet,sonra doktora gıttım fln,4 ay ılacla adet oldum,sonrasında daha evlı degılım,cocuk dusunmuyorum,ne ılacı deyıp akısına bıraktım ve doğal yolla adet olabılmek ıcın soğan suyu ve hayıta basladım ve 13 ayın uzerıne ılk defa dogal yolla adet oldum..gercekten temızlendıgımı hıssettım,ılacla olunca az gelıyo kanama,ama dogal olunca normal sevıyede gelıyo..hayıtta gunde 2 bardak ıctım ama sımdı adetım,ılk 3 gunu ıcmeyı dusunmuyorum..

merhaba bişey sorucam hayıt çayı yada hapı farkedermi agnıcaston kullanmaya başladım yumurtalarım gelişmemiş

Ben cayı tavsıye ederım,gercı hapını kullanmadım ama,cay en azından daha doğaldır dıye dusunuyorum..

Ben 6 Mart'tan berı hergun 2 bardak ıcıyorum,o sure ıcınde 2 defa ılacsız adet oldum ama soğan suyuda yaptım tabıı..Bu arada hayıtı en az 6 ay duzenlı kullanmak gerekıyormus.Ozellıkle de LH hormonunu dengeleyıcı ozellıgı varmıs..Benımde LH hormonum yuksektı en son zaten

En son 20 Nisanda regl olmuştum soğan suyu sayesinde.
Şimdide hem soğan suyu hemde maydonoz suyu içiyorum arada da bal çörek otu karıştırıp yutuyorum göğüslerim şişti karnım ağrıyo ama olmuyo offff yaaaaa çıldıracağım....
Eğer Pazartesine kadar olmazsam doktora gidicem

Birazcık kan ve kahverengi lekelenmelerim oldu ama devamı gelmedi yaaa
Soğan suyu içenler sizde de böyle oldu mu?

Kızlar merhaba. ne zamandır giremıyordum sıteye.. ben sogan suyunu ılk içmeye basladıgım vakitler adetlerimde çok dengesizlikler oluyordu, yaklasık 4 ay yaptım sanırım,en son yanlıs hatırlamıyorsam agustos ayında yapmıstım,eylülde regl olmadım ama ekim 1 de oldum ve ondan sonra hiç sogan veya hayıt ıcmememe ragmen Kasım 1 Aralık 1 ve Ocak 1' de kendiliğimden regl oldum..Bu ay biraz gecikme oldu ama yinede Şubatı da bos geçmedim ve adet oldum..gerçekten çok mutluyum umarım boyle devam eder..Mart ayında tekrar bi sogan yapmayı dusunuyorum,sanırım tamamen bırakmadan arada tekrarlamak gerekiyor..

3 aydır adet olmuyorum yine,soğan suyu yaptım 15 gün,10 gün önce kür bitti hala bir belirti yok,napıcam artık,ne içicem ne yicem şaşırdım ((

aslan pençesi,hayıt tohumu ve civan perçemi karışımından demleyerek bi çay yaptım .bunları aktardan ot halınde alıp çektırdım.yaklaşık 3 ay içtim ve adettlerım düzene gırdı.bir iki ay içinde de hamile kaldım etkisi olmuştur diye düşünüyorum.

Adet düzensizliği için
20 gün testere dişli aslan pençesi çayı için arkadaşlar

Ben aslinda bir ara t.disli aslan pencesi almistim aktardan cay icin, ama iki gun ictikten sonra aldigim cayin icinden bocek cikti ve ben igrendim birdaha da almadim caydan, sanki hep o bocek cikicak gibi geldi.. ama bu gidisle alicam baska care yok.. cumaya kadar adet olmazsam doktordan randevu da alicam cok uzun zaman oldu gitmeyeli, uzun zamandir baya zor seyler yasadm (bir seneden fazla bir zamandir)erkek arkadasim evlenme teklif etti, sonra hemen ayrildik,uni bitti is aramadim o kafayla, bi bosluga dustum ve doktoru cok aksattim gideyim ve bir tahlil yaptirayim,en son LH ve E2 yuksekti, insallah bir caresi bulunur bu durumumun, cevap icin de cok tesekkurler :))

Günde kac defa ictiniz acaba, birde hepsinden esit miktarda mi koydunuz, taze hazirlamak gerekir sanirim her seferinde, tesekkurler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…