soğan suyu kürüyle hamile kalanlar lütfen yardım edinn..

hayırlı olsun, çok sevindim.
Kürleri de bırakıyorsun tabii. Bol bol süt peynir, et, balıki yumurta, ceviz tüketmelisin artık.
Bi de kendini yorma. Allah tamamına erdirsin inşallah...

hepsini tek tek uyguluyorum canım merak etme kürü zaten adetim bittikten sonra 10 gün içip bırakmıstım allahım isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inş

Ayy ne güzel süper bir zamana denk gelmiş..bizimde ağustosta 4 sene olacak.rabbim inş böyle hayırlı Bi haberle en güzel hediyemizi verir

inşallllaahhhh... Ben bişey söylemek istiyorum dört senedir her ay umutlanıp her ayın sonunda da hayal kırıklığı yaşadım hep dedim ki tamam bu ay olacak olmadı böyle böyle dört sene geçirdim stres dolu ne zaman olacak yoksa olmayacak mı daha kaç sene bekleyeceğim diye kendi kendimi yedim durdum hele adet günüme bir iki gün kala o günler geçmez oluyordu bana tam bir işkence gibi geliyordu ama bu ay ne oldu biliyor musun? Ben bu ay sürekli yayladaki evimize gitmek zorunda kaldım köy ekmeğini bilirsiniz yufkayı gidip ekmek yaptık halılarımı götürdüm yıkadım bayram temizliği yaptım sonra benim kendi babamlar geldiler tatile babamların evine boya yaptık ev iki senedir kapalıydı düşün o evin halini temizliğe yardım ettim ağır ağır döşekler bile kaldırdım 2 haftada üç dört kez gittim geldim yaylaya. yani şunu demek istiyorum bu ay o kadar çok iş vardı o kadar yoğundum ki bebek fikri hiç aklıma gelmedi düşünecek fırsatım olmadı . İş yoğunluğundan düşünüp stres de yapamadım ve hamile kaldım sana diyeceğim ki stres yapma bunu bana da çok diyen oldu benim bir kulağımdan girip diğerinden çıkıyordu nasıl olsa onların tuzu kuru diyordum yıllarca beklemediler bebek sahibi olmak için diyordum bunu yaşamadılar bilmiyorlar onlara söylemesi kolay geliyor diyordum. Ama hepside haklıydı stresden uzaklaştığım ay hamile kaldım eğer mümkünse kolay değil biliyorum ama stres yapmamaya çalış başka şeylerle meşgul ol at bebek fikrini kenara o ayı eşinle kendine ayır durumun müsaitse bol bol misafir ağırla bol bol gezmeye git çünkü kalabalık adamı yorar kafanı meşgul eder. Neyse çooook uzun yazdım inşallah tez vakitte gönlüne göre olur ve olacağına da eminim

Ya bende yaklaşık 2 haftadır sol kasığımda batma,baş ağrısı,sabahları açlık hissi var sanki 3 gün yemek yememiş gibi açıkıyorum.( bende hiç olmazdı hatta kahvaltıyı erken saatte yaparsam midem bulanırdı).uyku düzenimde gitti uyuyamıyorum doğal olarak yorgunluk var.bu arada beta hgc 3.01 çıktı ama adetime daha çok vardı.doktor 10 gün sonra tekrar yapalım dedi.sizce hamile olabilir miyim yaa.eşimde bende değişiklik olduğunu söyleyip duruyor ama bende hamilelikle ilgili ne kusma ne baş dönmesi yok.bayramın ilk iki günü bulantılı geçirdim ve ara ara başım döndü bu bi işaret olabilir mi ki??

Sogan kürü yaptiktan sonra kasintisi olan varmi bende kasinti yapti
Ben 15"gün yaptım kaşıntı felan oluşmadı hatta bugün son gün ama regli de olmadın tık yok.normalde ilaçla regli olmuyorum bu ay hiç ilaç içmedim soğan kürü, incir kürü, hayıt suyu içtim.arı sütü-bal-polen-ginseng kapsülü,folik asit,omega 3 kullandım ve hala devam ediyorum..

Bilemiyorum hamillik belirtileri herkesde aynı olmuyor.Ben bulantı baş dönmesi falan yaşamadım bende halsizlik, sabahları uyanamamak ve sık sık çişe gitme vardı. Ben hiç gebelik olduğunu düşünmedim iş güç çoktu diye vücudumun yorulduğunu hatta ruhumun yorulduğunu bu yüzden de halsizlik olduğunu düşündüm. Hava sıcak olduğu için gece sık sık uyanıyorum bu yüzdende uykumu alamayıp sabah uyanamadığımı düşündüm ve yine hava sıcak diye suyu çok içip sık sık çişe gittiğimi düşündüm.Bence midesi çok hassas insanlarda kusma oluyo benim görümcem dört ayını kusarak geçirmiş midesi çok hassa onun üzülse bile kusar yani o derece. senden rica ediyorum adet gününe kadar yada gecikme yaşayana kadar kendini oyalayacak birşeyler bul kendine kötülük ediyorsun ben çok yaptım o kötülüğü kendime. Hersey olacağına varıyor.Hakkında hayırlısı olsun inşallah şunu bil senin bebeğin olacak bu ay değilse öbür ay öbür ay değilse ondan sonraki ay. O zamana kadar evliliğin tadını çıkar ben şuan düşük tehlkesş yaşıyorum ilaç kullanıyorum ve zorla yazıyorum bu yazıyı ilaç çok fena baş dönmesi yapıyor sürekli yatıyorum bebeğimin kalp atışlarını duyana kadarda yatıcam sırf sen üzülme diye çabalıyorum yazmak için kendine dikkat et bol bol da su iç folik asidini kullan benim doktorum bana folidoce önerdi folbiol aşırı doz dedi öneren doktor uzman doçent dokor profösr bisürü ünvanı var çok güveniyor um

Çok teşekkür ederim bana cevap verdiğin için.kaç gündür kafamın içi karma karışık.ilk testin üzerinden 10 gün geçti ve adet günüm üzerinden de 2 gün geçti bende pazartesi hastaneye gitmeyi düşünüyorum inşallah.umudumu kaybetmekten çok korkuyorum bende çok aşırı belirtinolmadı ki ben zaten ilaç içmeden adet olamıyorum.hayırlısı bakalım bu ay hiç içmedim ve kürlerin hepsini yapıp gerisini Allaha bıraktım..rabbim hayırlısı neyse onu verir inşallah..rabbim sana da sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.

İnşallah ikimizde hayırlı haberlerle döneriz canım..rabbim bebeğini sana bağışlasın salıcakla gelsin inşallah..ben haberi direk yazacağım ama rabbim güzel haberler vermeyi nasip eder inşallah..

Gittim hastaneye sonuç negatif bendeki belirtilerin hepsi yumurtlamadan kaynaklanıyormuş az ama artık 4 tane yumurta var önceden hiç yoktu.çok sevindin buna :) bide kimyasal gebelik geçirmişin demekki hamile kalabilirim rabbim çok büyük.Eylül de özel Bi hastaneye başlıyorum devlet çok uzattı.inşallah yeni hastane yeni ve mutlu haberlerle dolu olur.bana dua edin..rabbim hepimize hayırlı salih-Saliha evlatlar nasip etsin inşallah..

can sıkmak pes etmek yok ben dört sene uğraştım laporoskopi oldum klomen kullandım sonra herşey yolunda olunca uğraşmayı bıraktım aşılama yaptırmaya gidecektim hamile kaldım. Vakti zamanını bekliyor demekki benimkisi dört senenin sonunda oldu. Demekki hamile kalabilirim yazmışsın tabikide kalabilirsin tıp çok ileride ama biraz çaba harcamamız gerekiyor. En hayırlı zamanda sağlıklı sıhatli evlat nasip etsin sanada inşallah canı gönülden dilerim bunu seni çok iyi anlıyorum. Hatta sana yaptığım birşeyi anlatayım benden bir sene sonra evlenen bi arkadaşım arayıp bana hamile olduğunu söyledi ben onun adına çok sevindim ama yatağıma girip hüngür hüngür ağladım çünkü bıkmıştım her ay aynı hayal kırıklığını yaşamaktan sonradan ağladığım için çok utandım. arkadaşımın şimdi sekiz aylık benimkide birbuçuk Allah herkese nasip ediyor kimine geç kimine erken ama sonunda mutlaka nasip ediyor. Yola devam bide en önemlisi stresi bırak bu çok zor onuda biliyorum ben sırf stresden uzak olayım diye tavuk aldım onlarla uğraştım hamile kaldım hatta iki gün sonra civcivlerim olacak tavuğum yatıyor neyse çok uzattım dualarım seninle ve evlat isteyen herkesle

Evet pes etmek yok..!!!sonuçta verecek olan rabbim ondan isteyip ondan diliyoruz O' nunda hikmeti büyük nasıl olsa.eşimden geleni yapıp tevekkül ediyorum inşallah rabbim hayırlı evlat nasip eder.ama er ama geç ama olacağına inanıyorum..

Slm kızlar bu ay ben de başlıyorum. Dört gün sonra startı veriyorm. Nerdeyse dört yıllık evliyim. Bi yıldır da düşünüyorm olmuyor. En az dört doktora gittim. Sorun yok diyorlar. Ama olmuyor. Korkmaya başladım. Bir kaç daha olmazsa tüp bebek, aşılama yapcam. Ondan önce son çare olarak soğan kurunu denicem. Bakalım ne olacak.

Stres cok engel oluyor birde direk tup bebek yada asilama onermiyorlar oncesinde klomen diye bir hap var ve ardindan catlatma ignesi yaptiriyorsun tedavi boyle ilerliyor. Biraz daha bekle derim ben sogan suyunu kullandiktan uc ay sonra mi ne hamile kaldim. Bende asilamaya gidecektim sogan suyu kullandiktan sonra gidemedim gerek de kalmadi cok sukur seninde gitmene gerek kalmaz insallah

İnşallah canım. Söylediklerin için çok sağol çünkü ben klomen hiç düşünmedim. Peki soğan kuru ile birlikte bal tarçın ve çörek otu karışımı kullansam bi zararı olur mu

Kizlar Merhaba benim başımdan bi gebelik geçti kürtaj oldum yanlız 3.adetimden itibaren adetlerim ciddi anlamda azaldı soğan suyu bende ise yararmi

yumurtlama döneminde soğan suyu yapılmaz,yumurtlama döneminde incir kürü içilir,bal polen yenir,arısütü yenir,çörek otu bal tarçın karışımı yenir rahim kaslarınızı hareketlendirerek yumartalarınız büyümesine yardımcı olur

Kızlar mrb benimde adetim biteli 6 gün oldu soģan körüne 7. Gün baslaniyor diye biliyorum. 1 gun sonra baslayacagim.ama siz 2 gun sonra baslamissiniz aceba bn yanlis mi biliyorum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…