- 13 Aralık 2013
- 200
- 18
- 34
-
- Konu Sahibi yazmiram06
merhaba siz ne kadar suğan kuru yaptınız ben yenı yapmaya başladım gundr 1 kere bır su bardagı ıcıyorum tadı çook iğrenç ya :)bu durumda soğan suyu da içmemelisin, önce test yap negatif ise o zaman soğan kürüne başla
Kızlar merhaba bende 1 aydır evliyim ve hepiniz gibi bende istiyorum bebek.3 Mayıs'ta evlendik 27 gğnde bir adet oluyorum ben ama daha yumurtalama günü yok bilmem ne günü kafam basmıyor bunlara.kardesim 3 senedir evli bebeği olmadı hala korkuyorum genetik bi durum vardır belki die.simdi sizden yardım istiyorum ben 27 günde bir adet oluyorsam be zamn yumurtalama günüm tahmini.diyelim ki hesaplanan zamanlarda yumurtalama olmuyor yani erken yada gecolıyor bunu nasıl anlayabilirim eczanede ovulasyon testimi ne satılıyormuş nasıl kullanılıyor suan adetim bugün 2.gğnüm bitince hemen başlasam soğan suyuna 15içsem en azından kistim varsa onları temizlemiş olurum değil mi hem belki bebişimde olur
Aslında çok haklısın bi düşündümde 1aydır sürekli hesap kitap yapıyorum kafayı çok taktım sanırım herşey olacağına varır benş kendime getirdiğin için cok tesekkr edermmerhaba yumurtlama günü hesaplamak çok kolay diyelimki ayın 8' inde adet oldun bugünden saymaya başlıyosun 8' i bir, 9'u iki , 10' u üç, 11'i dört, 12'si beş, 13'ü altı, 14'ü yedi- 15'i sekiz, 16'sı dokuz, 17' si on, 18'i on bir, 19'u on iki, 20_si onüç, 21'i on dört , 25'i on beş, 26'sı 16. örnek vererek anlatayım dedim yani olay şu kanamanın başladığı ilk günden saymaya başlıyorsun 12-14-16 günleri senin yumurtlama günün oluyor bu günlerde ilişki olmalı ve hemen kalkmamalısın poponun altına da yastık koymalısın. Bide en önemli bir nokta sen daha bir aylık evliymişsin stres senin yapman gereken en son şey bak ben 4 yıldır evliyim evliliğimin ilk ayndan beri istiyorum ama olmadı. çok üzüldüm çok stres yaptım ama herşeyde bir hayır vardır belki ilk aylarda olsaydı benim için çok zor olacaktı sonuçta bir adamla yaşamaya başlıyorsun ve inan bana ilk sene eşinle çok tartışıyorsun birbirinizin huyunu suyunu öğrenmek zaman alıyor bide düşünsene bu tartışmanın içinde birde bebek olduğunu evliliğe daha adapte olamamışken birde sorumluluk alıyorsun gece uykun kalmıyor kocanla ilgilenemiyorsun kendinle ilgilenemiyorsun. Şunuda belirteyim ben şuan çok istiyorum ama bazen ilk sene olmadığına şükür ediyorum ilk sene olsaymış kafayı yermişim çünkü görüyorum arkadaşlarım var evlenir evlenmez çocuk yaptılar sosyal hayatları kalmadı eşleriyle vakit geçiremiyorlar bir kutlama oluyor kocaları geliyor onlar evde beşik sallıyor alışverişe çıkamıyorlar. Seni bu fikirden soğutmak istemiyorum bizim burda senin gibilere teze gelin derler evliliğinin tadını çıkar eğer imkanın varsa kocanla gez dolaş ve tekrar söylüyorum stres yapma hatta şuanda yumurtlama günü hesaplamana bile ihtiyacın yok inan bana bu hesaplamalar seni mutsuz eder yatak odanda konsantrasyonunu bozar. ablamın da olmuyo demişsin bu işler genetik olmuyor onunla alkası yok. Kendini rahat bırak gün sayma adet günü bekleme eğer diyorsan ki ben stres yapmadan duramıyorum eğer çalışmıyorsan evdeysen birşeyle uğraş bir kursa git ne imkanın varsa mesela ben bir aydır tavuk aldım onlarla uğraşıyorum ve inanıyorum ki bu aylarda olacak bebeğim sende birşeylerle uğraş. çoook uzun yazdım galiba inşallah sana bir faydam olur bunu okuduğunda
slm 9 haftalık hamileyim.sadece sogan kürü değil tabiki.incir havuç kürü.hayıt otu, civan perrçemi vs. otlar da içtim.aşılama dediler gitmedim ben 2 ay bekledim.öğrendiğimde 5 hafta 2 günlük hamileydim.daha bu mutlu haberi tüp bebek merkezine veremedim.arasalar da söylesem diye bekliyorum.allah tamamına erdirir inşaallah.darısı isteyenlerin başına...ben yaptım ama olmadı
canım bunlar ne için bende tüp tıkanıklığı var .Merhaba, ben soğan kürünü yaptım. Fakat sadece onunla kalmadım hayıt otu tohumu ve testerebaşlı aslan pençesi bunları da kullandım. Sonuç 3 ay sonra çatlatma iğnesiyle hamile kaldım ki bu kürleri yapmadan önce tüp bebekle bile olmaz demişti doktorum bana.
Eğer nasıl yapılacağı konusunda sormak istediğin varsa yardımcı olmaya çalışırım.
Cnm ilk aydan kasma bu kadar kendini akisina birak stres daha cok engeller seni bide yumurtlama gunu hesaplama bn ogluma bir sene sonra hamile kaldim hep hesapliyodum ama adetimin olacagi zmn hamile kalmisim ve hic dusunmedigim ay oldu gunum geciyo bn test bile yapmadim olmiycagini dusundugum icin annm zorla yaptirdi insallh olur tez zamnda dusunme evliliginin tadini cikar bi arkadasda demis cok zor anne olmak oglum 7 aylik uykuya hasretim yotgunluktan kemiklerim sizliyo artik uzun oldu ama arkadas tavsiyesi mutlu ol esinle gez dolas tatil yap keyfink cikar derimAslında çok haklısın bi düşündümde 1aydır sürekli hesap kitap yapıyorum kafayı çok taktım sanırım herşey olacağına varır benş kendime getirdiğin için cok tesekkr ederm
rahim filmi çekilmiş miydi size?rahim filminde tüplerin açılma olasılıgı yüksek.yaptırmadıysanız yaptırın bence.rahim filminden 3 ay sonra hamile kaldım ben.gerçi benim tüplerde bişey yoktu.pco var bende ama.allahtan umut kesilmez.ummadığım anda hamile kaldım.hemde doğal.ilaçsız çok şükür.allah sizede versin.herkese selamlar : Acil yardım lütfennnn . SOĞAN kürünü uyguladım bu ay ve adet düzensizliğim yok ben tüp tıkanıklığı için başladım hemen ardındanda brokoliye başlanıyor .. bugün SOĞAN kürüm bitti . ve adetimin üzerinden iki gün geçti kan testi Yaptım gebelik yok sizce neden oldu ? tecrübesi bilgisi olan Allah için yardım
nasıl yaptın anlatırmısın bide ne sorunun vardıMerhaba, ben soğan kürünü yaptım. Fakat sadece onunla kalmadım hayıt otu tohumu ve testerebaşlı aslan pençesi bunları da kullandım. Sonuç 3 ay sonra çatlatma iğnesiyle hamile kaldım ki bu kürleri yapmadan önce tüp bebekle bile olmaz demişti doktorum bana.
Eğer nasıl yapılacağı konusunda sormak istediğin varsa yardımcı olmaya çalışırım.
Canım bende 2 testere dişli aslan pençesi içtim arkasından Soğan suyu içtim aynı zamanda hayıt suyuda içtim şimdide incir kürüne başladım 3 gün oldu ve adetim başladı (tabiki doktorun verdiği adet söktürücüyü de kulladım) ama hastaneye gitmedim.incir kürüde bittikten sonra gitmeyi düşünüyorum.hala hayıt suyunuda içiyorum.sence olmuşmudur bi faydası ??Merhaba, ben soğan kürünü yaptım. Fakat sadece onunla kalmadım hayıt otu tohumu ve testerebaşlı aslan pençesi bunları da kullandım. Sonuç 3 ay sonra çatlatma iğnesiyle hamile kaldım ki bu kürleri yapmadan önce tüp bebekle bile olmaz demişti doktorum bana.
mutlaka bi fark olmuştur eminim.Canım bende 2 testere dişli aslan pençesi içtim arkasından Soğan suyu içtim aynı zamanda hayıt suyuda içtim şimdide incir kürüne başladım 3 gün oldu ve adetim başladı (tabiki doktorun verdiği adet söktürücüyü de kulladım) ama hastaneye gitmedim.incir kürüde bittikten sonra gitmeyi düşünüyorum.hala hayıt suyunuda içiyorum.sence olmuşmudur bi faydası ??
ben hepsini bir arada yapmıştım, ama baş dönmesi felan olursa bırak bazı kilşilere ağır gelebiliyormuşMaydonozu incir kürüyle devam etsem olmazmı ki..hayıt suyuna devam ediyorum hala
Aslında çok haklısın bi düşündümde 1aydır sürekli hesap kitap yapıyorum kafayı çok taktım sanırım herşey olacağına varır benş kendime getirdiğin için cok tesekkr ederm
hamileyimmmmm :))) 5 haftalıkrica ederim faydam olduysa ne mutlu
hayırlı olsun, çok sevindim.hamileyimmmmm :))) 5 haftalık
hamileyimmmmm :))) 5 haftalık[/QUOTE bende hamileyim haftaya çarşamba keseyi görmeye gideceğim gebelik testim pozitif çıktı bende hemen doktora gittim kan testim 900 ün üstünde daha çok küçükmüş gözükmedi ulturason da. Allah sana da bana da bütün annelere de sağllıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin :))))