soğan suyu kürüyle hamile kalanlar lütfen yardım edinn..

merhaba yumurtlama günü hesaplamak çok kolay diyelimki ayın 8' inde adet oldun bugünden saymaya başlıyosun 8' i bir, 9'u iki , 10' u üç, 11'i dört, 12'si beş, 13'ü altı, 14'ü yedi- 15'i sekiz, 16'sı dokuz, 17' si on, 18'i on bir, 19'u on iki, 20_si onüç, 21'i on dört , 25'i on beş, 26'sı 16. örnek vererek anlatayım dedim yani olay şu kanamanın başladığı ilk günden saymaya başlıyorsun 12-14-16 günleri senin yumurtlama günün oluyor bu günlerde ilişki olmalı ve hemen kalkmamalısın poponun altına da yastık koymalısın. Bide en önemli bir nokta sen daha bir aylık evliymişsin stres senin yapman gereken en son şey bak ben 4 yıldır evliyim evliliğimin ilk ayndan beri istiyorum ama olmadı. çok üzüldüm çok stres yaptım ama herşeyde bir hayır vardır belki ilk aylarda olsaydı benim için çok zor olacaktı sonuçta bir adamla yaşamaya başlıyorsun ve inan bana ilk sene eşinle çok tartışıyorsun birbirinizin huyunu suyunu öğrenmek zaman alıyor bide düşünsene bu tartışmanın içinde birde bebek olduğunu evliliğe daha adapte olamamışken birde sorumluluk alıyorsun gece uykun kalmıyor kocanla ilgilenemiyorsun kendinle ilgilenemiyorsun. Şunuda belirteyim ben şuan çok istiyorum ama bazen ilk sene olmadığına şükür ediyorum ilk sene olsaymış kafayı yermişim çünkü görüyorum arkadaşlarım var evlenir evlenmez çocuk yaptılar sosyal hayatları kalmadı eşleriyle vakit geçiremiyorlar bir kutlama oluyor kocaları geliyor onlar evde beşik sallıyor alışverişe çıkamıyorlar. Seni bu fikirden soğutmak istemiyorum bizim burda senin gibilere teze gelin derler evliliğinin tadını çıkar eğer imkanın varsa kocanla gez dolaş ve tekrar söylüyorum stres yapma hatta şuanda yumurtlama günü hesaplamana bile ihtiyacın yok inan bana bu hesaplamalar seni mutsuz eder yatak odanda konsantrasyonunu bozar. ablamın da olmuyo demişsin bu işler genetik olmuyor onunla alkası yok. Kendini rahat bırak gün sayma adet günü bekleme eğer diyorsan ki ben stres yapmadan duramıyorum eğer çalışmıyorsan evdeysen birşeyle uğraş bir kursa git ne imkanın varsa mesela ben bir aydır tavuk aldım onlarla uğraşıyorum ve inanıyorum ki bu aylarda olacak bebeğim sende birşeylerle uğraş. çoook uzun yazdım galiba inşallah sana bir faydam olur bunu okuduğunda

Aslında çok haklısın bi düşündümde 1aydır sürekli hesap kitap yapıyorum kafayı çok taktım sanırım herşey olacağına varır benş kendime getirdiğin için cok tesekkr ederm

Merhaba kızlar,
Ben de 2 gün önce başladım soğan kürüne. Bugün 3. gün olacak. Tadı çok kötü olmasına rağmen içiyorum. 7 yıllık evliyim ve hala çocuğumuz olmadı. Hiçbir sorun yok ikimizde de. İnşallah bu kür işe yarar. Bunu deneyip gerçekten hamile kalabilen var mı?

ben yaptım ama olmadı
slm 9 haftalık hamileyim.sadece sogan kürü değil tabiki.incir havuç kürü.hayıt otu, civan perrçemi vs. otlar da içtim.aşılama dediler gitmedim ben 2 ay bekledim.öğrendiğimde 5 hafta 2 günlük hamileydim.daha bu mutlu haberi tüp bebek merkezine veremedim.arasalar da söylesem diye bekliyorum.allah tamamına erdirir inşaallah.darısı isteyenlerin başına...

herkese selamlar : Acil yardım lütfennnn . SOĞAN kürünü uyguladım bu ay ve adet düzensizliğim yok ben tüp tıkanıklığı için başladım hemen ardındanda brokoliye başlanıyor .. bugün SOĞAN kürüm bitti . ve adetimin üzerinden iki gün geçti kan testi Yaptım gebelik yok sizce neden oldu ? tecrübesi bilgisi olan Allah için yardım

canım bunlar ne için bende tüp tıkanıklığı var .

Aslında çok haklısın bi düşündümde 1aydır sürekli hesap kitap yapıyorum kafayı çok taktım sanırım herşey olacağına varır benş kendime getirdiğin için cok tesekkr ederm
Cnm ilk aydan kasma bu kadar kendini akisina birak stres daha cok engeller seni bide yumurtlama gunu hesaplama bn ogluma bir sene sonra hamile kaldim hep hesapliyodum ama adetimin olacagi zmn hamile kalmisim ve hic dusunmedigim ay oldu gunum geciyo bn test bile yapmadim olmiycagini dusundugum icin annm zorla yaptirdi insallh olur tez zamnda dusunme evliliginin tadini cikar bi arkadasda demis cok zor anne olmak oglum 7 aylik uykuya hasretim yotgunluktan kemiklerim sizliyo artik uzun oldu ama arkadas tavsiyesi mutlu ol esinle gez dolas tatil yap keyfink cikar derim

rahim filmi çekilmiş miydi size?rahim filminde tüplerin açılma olasılıgı yüksek.yaptırmadıysanız yaptırın bence.rahim filminden 3 ay sonra hamile kaldım ben.gerçi benim tüplerde bişey yoktu.pco var bende ama.allahtan umut kesilmez.ummadığım anda hamile kaldım.hemde doğal.ilaçsız çok şükür.allah sizede versin.

nasıl yaptın anlatırmısın bide ne sorunun vardı

Canım bende 2 testere dişli aslan pençesi içtim arkasından Soğan suyu içtim aynı zamanda hayıt suyuda içtim şimdide incir kürüne başladım 3 gün oldu ve adetim başladı (tabiki doktorun verdiği adet söktürücüyü de kulladım) ama hastaneye gitmedim.incir kürüde bittikten sonra gitmeyi düşünüyorum.hala hayıt suyunuda içiyorum.sence olmuşmudur bi faydası ??

mutlaka bi fark olmuştur eminim.
Fakat bu kürleri dikkatli kullan ve mutlaka klorsuz suyla yapmalısın. Özellikle hayıta devam et, bi de maydonuz kürünü de yapmalısın, fakat maydanoz kürünü yaparken gebelik olmadığından emin ol mutlaka adet dönemind e başla.

Yanın da bal polen yemeni tavsiye ederim. Balla bi miktar tarçını karıştır ve yut. Bi de çörekotu 1 çay kaşığı çörekotunu ağzında iyice çiğneyip yut, (iyice çiğne direk yutma bağırsaklarında çizilme yapar iyi çiğnenmiş olmazsa) tadı çirkin ama idare et, bunlar adetinle beraber başla 15 gün devam et bırak günlere dikkat et.
Bi de her sabah 1 haşlanmış yumurta 1 bardak sabah akşam süt içmnelisin.
hergün de en az yarım saat yorulmadan yürüyüş yapmanı tavsiye ediyorum

Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin..darısı bizlere inşallah..hamilelerin duas ok kabul olurmuş bizim için çaba sarf edenlere de dua edin bol bol rabbim böyle güzel haber vermeyi nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…