- 5 Mart 2015
- 21
- 11
- 40
-
- Konu Sahibi yazmiram06
hayıt tohumuna ve incir kürüne başlamanı tavsiye ederim. yapabilirsen havuç kürünü de yapabilirsin bu arada.yok canım normalde 4 aylık bir kür. ilk ay adet bitiminden 2 gün sonra başlayıp 15 gün içiyorsun diğer 3 ay 10 gün içip bitiriyorsun. ben ilk yaptığımda bilmiyordum 4 ay olduğunu 2 ay sonra öğrendim ve tekrar başladım 4 ay düzenli yaptım yani ilk seferle birlikte toplamda 5 kez uygulamış oldum ama bi faydasını göremedim. hayıt tohumunu da çikolata kisti için diyolar bende polikistikover var ama bilemiyorum olmazsa ona da başlarım artık napıyım :)
sorun olacağını sanmıyorum, bence yapabilirsin. Ben hepsini bir arada yapmıştım, herhangi bi sorun olmadı çok iyi geldi hatta.İncir kürü ve havuç kürüne aynı anda başlasak bi sorun olur mu başlamısken aynı anda baslamak istiyorum ?
canım hayıt ve soğan kürü birlikte yapılabiliyo sorun olmaz ben oyle yapıyorumcanım ben
şimdi soğan kürünüde yapıyorum hem incir hem hayıt hepsi ağır gelir bu ay soğan ve hayıtı yapayım bakalım inşşlh fayda sağlar birdahaki ayada inciri yaparım
sağol canm ben yapmıyorum artkcanım hayıt ve soğan kürü birlikte yapılabiliyo sorun olmaz ben oyle yapıyorum
adet bitiminden 2 gün sonra başlıyoruz hamile olsan da hiçbir zararı yok, ki soğanı her zaman tüketiyoruz zatenikinci soğan kürüme başladım bugün kızlar bu ay da olmazsa öbür ay incir kürünü yapacağım oda olmazsa doktor yollarına düşecem . Bide unutmadan ikinci soğan kürü adetten on gün önce yapılıyo ya bu süreç içinde hamile kaldıysam zararı olmaz demi? Bebek varsa düşer mi ?
adet bitiminden 2 gün sonra başlıyoruz hamile olsan da hiçbir zararı yok, ki soğanı her zaman tüketiyoruz zaten
canım doğrudur ama bu buhar işi biraz sıkıntılı bence damarlarda büzüşme yapabiliyor die duydum yakınlığı iyi ayarlamak lazımKızlar kistler için bizim buralarda yaşlı kadınlar ebe kömeci derler onu kaynatıp 20 dk buharına oturuluyormuş. Birinin de ağzında duydum kardeşinin eşinin olmuyormuş bunlar ebe kömecini kaynatmışlar kadın buharına oturmuş çok fazla da iltihap akmış sonrasında da hamile kalmış bilmiyorum doğru mu söyledi ama benim kayınvalidem de söyledi kendi vajinasınd yanma olduğu zaman pişirip çamaşırına koyarmış sızlaması geçerdi diyor. Bende bekliyorum ebe kömecleri henüz büyümedi. Büyüdüğü zaman alıp deneyeceğim sizlere de haber veririm gelişmeleri
canım doğrudur ama bu buhar işi biraz sıkıntılı bence damarlarda büzüşme yapabiliyor die duydum yakınlığı iyi ayarlamak lazım
soğan suyuna şu an başlayabilirsin. 15 gün sonra bırak, adet olursan eğer adet olduktan sonra tekrar başa ve 15 gün tekrar içmelisinKızlar merhaba bende 1 aydır evliyim ve hepiniz gibi bende istiyorum bebek.3 Mayıs'ta evlendik 27 gğnde bir adet oluyorum ben ama daha yumurtalama günü yok bilmem ne günü kafam basmıyor bunlara.kardesim 3 senedir evli bebeği olmadı hala korkuyorum genetik bi durum vardır belki die.simdi sizden yardım istiyorum ben 27 günde bir adet oluyorsam be zamn yumurtalama günüm tahmini.diyelim ki hesaplanan zamanlarda yumurtalama olmuyor yani erken yada gecolıyor bunu nasıl anlayabilirim eczanede ovulasyon testimi ne satılıyormuş nasıl kullanılıyor suan adetim bugün 2.gğnüm bitince hemen başlasam soğan suyuna 15içsem en azından kistim varsa onları temizlemiş olurum değil mi hem belki bebişimde olur
yaşamadım ama duydum bence bi test yap ya da sağlık ocağında yapıyorlar, hamile olabilirsin bi ihtimalPeki bişi daha sorcam adetim sadece 1.5gğn sürdü normalde böle olmazdım ve kan cok az geldi hem açık renkte ve suan ıslaklık hissediyorum sizce bu ne acaba üstüne görme olabilir mi
bu durumda soğan suyu da içmemelisin, önce test yap negatif ise o zaman soğan kürüne başlaPeki bişi daha sorcam adetim sadece 1.5gğn sürdü normalde böle olmazdım ve kan cok az geldi hem açık renkte ve suan ıslaklık hissediyorum sizce bu ne acaba üstüne görme olabilir mi
Tam olarak sendeki sorun neydi canım oba göre yapalım bizde.Banada rüp bile olmaz defilerMerhaba, ben soğan kürünü yaptım. Fakat sadece onunla kalmadım hayıt otu tohumu ve testerebaşlı aslan pençesi bunları da kullandım. Sonuç 3 ay sonra çatlatma iğnesiyle hamile kaldım ki bu kürleri yapmadan önce tüp bebekle bile olmaz demişti doktorum bana.
Eğer nasıl yapılacağı konusunda sormak istediğin varsa yardımcı olmaya çalışırım.