- 26 Mart 2015
- 70
- 18
-
- Konu Sahibi yazmiram06
Tekrar denemeni tavsiye ederim. Benim de boğazım da bi yanma hissi bırakıyordu 1 saate yakın geçmiyordu, ama devam ettim. Faydasını da gördümevet canım ya yaktı inanki ama ben yarın yeniden başlayacağım sabrederim yanmasına dediğin gibi alışırım sonra inşşlh kiste faydası olur
tamam canım hemen yarın sabah başlıyorum aç karnıma içeceğim değilmi sen nasıl yaptın anlatırmısınTekrar denemeni tavsiye ederim. Benim de boğazım da bi yanma hissi bırakıyordu 1 saate yakın geçmiyordu, ama devam ettim. Faydasını da gördüm
sabah akşam birer bardak olmak üzere aç karnına içtim.tamam canım hemen yarın sabah başlıyorum aç karnıma içeceğim değilmi sen nasıl yaptın anlatırmısın
tamam canım Allah senden razı olsun sen yazmasan ben devam etmeyecektim inşlh bende faydasını görürüm hamile kalabilirimsabah akşam birer bardak olmak üzere aç karnına içtim.
1,5 su bardağı klorsuz suya 1 çay kaşığı hayıt ekleyerek 15 dk. kısık ateşte kaynatarak yaptım. hayıtı güzelce döveceksin bide iyice ezilmiş olacak. Ama her yapışında taze ez ve kaynat sonra süz ki tozu gitsin ılınınca iç. Aç karnına her zaman.
İnşallah faydasını görürsün. Bi de incir kürü nü tavsiye ediyorum. Bak ikisini de bir arada yapabilirsin hem incir tatlı olduğu için miden de yanmaz olmaz belki.tamam canım Allah senden razı olsun sen yazmasan ben devam etmeyecektim inşlh bende faydasını görürüm hamile kalabilirim
şimdi soğan kürünüde yapıyorum hem incir hem hayıt hepsi ağır gelir bu ay soğan ve hayıtı yapayım bakalım inşşlh fayda sağlar birdahaki ayada inciri yaparımİnşallah faydasını görürsün. Bi de incir kürü nü tavsiye ediyorum. Bak ikisini de bir arada yapabilirsin hem incir tatlı olduğu için miden de yanmaz olmaz belki.
canım kistin nasıl bir kistti ve kaç cm diben evlendiğimin 4. ayı içmeye başlamıştım çünkü kist vardı düşürür dediler bende lıkır lıkır içtim maddi olarak hazır değiliz diye ilaçla değil ama heri çekme yöntemiyle korunduk yani öyle sandım bu soğan suyundan sonra 5. ayımızda adet olmam gerekirken olmadım ve geen hafta 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim yani bence bu soğan suyu bayağı bi etkili arkadaşlar ama ben soğanı kabuğuyla birlikte 4 parçaya bölüp kaynar su döküp 5 dk da kaynattım ama kaynar suyu döküp 5 dk kaynatıyoruz üstünede yanlış yapmış olmayın bu şekilde kist gitti bebek geldi ve benim eşim de ufak tefek problemler vardı ama genede tuttu bakalım allah devamını getirsinde...
3 cm di ama doktor sadece iyi huylu kist dedi tehlikeli değil dedi ama bende ankesiyete bozukluğu var en ufak bir şey bile inanılmaz kafama takılır beni ondan başka bişey düşünemeyecek haşle getirir bende herzamanki gibi doktorun sözleriyle rahatlamadım ve çare aramaya başladım ve soğan kürünü buldumcanım kistin nasıl bir kistti ve kaç cm di
anladım canım benimki çikolata kisti biraz ciddi sürekli büyüyor ve tekrar ediyor hamilelik biraz zorbide ben sabah aç karnını
3 cm di ama doktor sadece iyi huylu kist dedi tehlikeli değil dedi ama bende ankesiyete bozukluğu var en ufak bir şey bile inanılmaz kafama takılır beni ondan başka bişey düşünemeyecek haşle getirir bende herzamanki gibi doktorun sözleriyle rahatlamadım ve çare aramaya başladım ve soğan kürünü buldum
ama genede incir kürünü ve soğan kürünü düzenli olarak yap birde bol bol dua etanladım canım benimki çikolata kisti biraz ciddi sürekli büyüyor ve tekrar ediyor hamilelik biraz zor
Inşallah canım rabbim bayirli evlatlar vesin hepimize ama olmazsa kafamdan dolayi olmmayacak atamiyorum icimden çıkmıyor bi turlu bebek mevzusu yapmak istemiyorum hic bise hayatim bu olaya proglamlandi sanki eşime de ofkem artıyor her gun o da bunun farkinda ben simdi yumurtalama gunumdeyim sogan yapsam faydasi olurmuki bilemedimcanım öyle deme umudunu kaybetme evliliğin düzelir inşşlh birde bebeğin olursa herşey yoluna girer inşşlh hiç üzülme dua et lütfen Rabbim en umutsuz kaldığında yeşertir umutlarını inşşlh
Bunu belki çok kişiden duydunuz ama benim de başaramadığım birşey bu stres. ben evliliğimin dördüncü yılındayım temmuzda dört de bitecek ve ilk günden beri bebek istiyorum ama hala olmadı problemlerim vardı onlar halloldu hala olmadı nedeni mi 3 S- Sinir Sıkıntı Sitres ama hala inanıyorum bu aylarda olacak ben 4 yıldır kaybetmedim umudumu size noluyo silkelenin ve kendinize gelin benim bebeğim olacak deyin kendinize ben umut olsun diye burdakileri okuyorum ama siz umutsuzluğa kapılmışsınız daha yolun en başında hepimizin bebeği olacak ama daha zamanı var demekki Yaradanın vardır bir bildiği... bide bende denemedim ama ebe kömeci derler bizim buralarda onu kaynatıp buharında 20 dk oturmak da iltahabı falan sökermiş henüz burda çıkmadı ebekömeci çıksın hemen toplayıp yapıcam tez zamanda inşallah güzel haberleri verelim birbirimizeSeni o kadar iyi anliyorum ki bende kac aydir bekliyorum hic bir gunu kacirmiyorum tv de bebek ciksin ağlıyorum benimde esim ilk yil hic istemedi simdi bes aydir ugrasiyorum tik yok ve isin kötüsü bu durumdan onu suclu buluyorum Rabbim yez zamanda insallah ne diyelim yoksa evliligimde catirdiyor hic bise yapasim yik
soğan kürü nü yapmanı tavsiye ederim ben yaptım ve başarılı oldum ama sadece soğan kürüyle kalmadımInşallah canım rabbim bayirli evlatlar vesin hepimize ama olmazsa kafamdan dolayi olmmayacak atamiyorum icimden çıkmıyor bi turlu bebek mevzusu yapmak istemiyorum hic bise hayatim bu olaya proglamlandi sanki eşime de ofkem artıyor her gun o da bunun farkinda ben simdi yumurtalama gunumdeyim sogan yapsam faydasi olurmuki bilemedim
kızlar bende 2 aydır soğan kürü yaptım çikolata kistim var sağda ve solda 5cm ve 3 cm aralıktan bu yana bebek istiyoruz 1.5 yıllık evliyim ilk başlarda korunduk ben kpss ye hazırlanıyorum die istememiştim bilemezdim ki çikolata kistim olacağını bu ay ovulasyon testi kullandım tahminimden 2 gün sonra yumurtladım o günleri değerlendirdik ancak olmadı dün adet oldum çok üzülüyorum herkes soruyor bebek yokmu diye eşime soruyorlar sinirlerim laçka oldu artık televizyonda bir bebek reklamı görsem ağlamaya başlıyorum bebeğim hiç olmayacakmış gibi hissediyorum[/QUOT
soğan kürüne devam etmeni tavsiye ederim. İncir kürünü de beraberinde yapabilirsin. Bir de hayıt tohumu nu kesinlikle tavsiye ediyorum. Ben bunların hepsini yaptım ve şimdi bebişimi bekliyorum.
Bir de stresten uzak durmaya çalış en önemlisi bu. Bebek olacak olmıycak diye kafana takmamalısın. Mutlaka olacaktır, inanıyorum. İnancını kaybetmemelisin. Ve biliyorum ki çikolata kistiyle hamile kalan çok örnekler var.
soğan kürünü 5 aydır mı yapıyorsunarkadaşlar polikistikover olup da soğan kürüyle bu hastalıktan kurtulan var mı sizde ya da çevrenizde nolur bi yardımcı olun. ben artık kürde 5. ayımdayım geçen ay hala kistlerim olduğu gibi duruyodu. artık soğan görmek bile istemiyorum içimde soğan ağacı çıkıcak nerdeyseişe yaramıyosa bırakıcam ya bıktım üstelik de harfi harfine titizlikle uyguladım bu 5. ayım kürde de 8. günüm
canım bildiğim kadarıyla soğan kürü 5 ay gibi uzun bi süre yapılmıyor. Bence bırakmalısın. İncir kürüne geçmelisin. Beraberinde hayıt tohumunu tavsiye ediyorum. Gerçekten yararlı. Ama bildiğim soğan kürü 15 gün yapılıyor ve 6 ay tekrar edilmiyor.arkadaşlar polikistikover olup da soğan kürüyle bu hastalıktan kurtulan var mı sizde ya da çevrenizde nolur bi yardımcı olun. ben artık kürde 5. ayımdayım geçen ay hala kistlerim olduğu gibi duruyodu. artık soğan görmek bile istemiyorum içimde soğan ağacı çıkıcak nerdeyseişe yaramıyosa bırakıcam ya bıktım üstelik de harfi harfine titizlikle uyguladım bu 5. ayım kürde de 8. günüm