-
- Konu Sahibi yazmiram06
Allah sana da nasipnetsin cnm tez zamandaCnm sogan kuru yaptm iste.. 3-4 aydir korunmuyorum
A
Allah sana da nasipnetsin cnm tez zamanda[/QUOTE
Sağol canim inş hepimize nasip olur. Benim nerdeyse bir yıl olcak bekliyorum her ay bi ümitle
soğan kürünü mutlaka dene.. bi de ovulasyon testi al kendine internette satılıyor.. benim eşimin sperm sayısı bile azdı olunca oluo ümitsizliğe kapılma.. soğanı şiddetle tavsiye ediyorum..
canım tebrik ederim hamileymişsin çok güzel bir duygu olsa gerek bir sağlık problemin varmıydı ayrıca soğan suyunu nasıl yaptın kaynama yöntemi ilemisoğan kürünü mutlaka dene.. bi de ovulasyon testi al kendine internette satılıyor.. benim eşimin sperm sayısı bile azdı olunca oluo ümitsizliğe kapılma.. soğanı şiddetle tavsiye ediyorum..
cnm bi sorun yoktıu ben de eşmde sperm sayısı azdı.. soğan kürüne gelince ibrahim saraçoğlunun tarifini yaptm.. netten bakarsan bulursun.. günde iki kere aç karınla her seferinde taze hazırladım.. 2 ya da 1,5 su bardağı kaynamış suya dörde böldüğüm soğanı attım.. tamm dakkasına uyarak 5 dakika kaynattım.. biraz ılıyınca aç karınla içtim.. dışı sarı içi beyaz olan soğan olacak şu bildiğimiz yemeklik soğan.. bu arada ağzı kapalı olarak kaynatcaksın..canım tebrik ederim hamileymişsin çok güzel bir duygu olsa gerek bir sağlık problemin varmıydı ayrıca soğan suyunu nasıl yaptın kaynama yöntemi ilemi
sağol canım teşekkür ederimcnm bi sorun yoktıu ben de eşmde sperm sayısı azdı.. soğan kürüne gelince ibrahim saraçoğlunun tarifini yaptm.. netten bakarsan bulursun.. günde iki kere aç karınla her seferinde taze hazırladım.. 2 ya da 1,5 su bardağı kaynamış suya dörde böldüğüm soğanı attım.. tamm dakkasına uyarak 5 dakika kaynattım.. biraz ılıyınca aç karınla içtim.. dışı sarı içi beyaz olan soğan olacak şu bildiğimiz yemeklik soğan.. bu arada ağzı kapalı olarak kaynatcaksın..
Allah sana da tez zamanda nasip etsin inş canım..sağol canım teşekkür ederim
inşlh canımAllah sana da tez zamanda nasip etsin inş canım..
Cnm hamileyim adet gunum yarin idrar testimpozitif kan testi yaptirdim o da 334 cikti :) Allah sana da nasip etsin
Bu çok güzel bir haber çoook sevindim sağlıkla sıhatle kucağına alırsın inşallah Allah ım bebğini sana seni de bebeğine bağışlasın. :) gerçekten çok sevindim
Ah canimkızlar bende 2 aydır soğan kürü yaptım çikolata kistim var sağda ve solda 5cm ve 3 cm aralıktan bu yana bebek istiyoruz 1.5 yıllık evliyim ilk başlarda korunduk ben kpss ye hazırlanıyorum die istememiştim bilemezdim ki çikolata kistim olacağını bu ay ovulasyon testi kullandım tahminimden 2 gün sonra yumurtladım o günleri değerlendirdik ancak olmadı dün adet oldum çok üzülüyorum herkes soruyor bebek yokmu diye eşime soruyorlar sinirlerim laçka oldu artık televizyonda bir bebek reklamı görsem ağlamaya başlıyorum bebeğim hiç olmayacakmış gibi hissediyorum
Seni o kadar iyi anliyorum ki bende kac aydir bekliyorum hic bir gunu kacirmiyorum tv de bebek ciksin ağlıyorum benimde esim ilk yil hic istemedi simdi bes aydir ugrasiyorum tik yok ve isin kötüsü bu durumdan onu suclu buluyorum Rabbim yez zamanda insallah ne diyelim yoksa evliligimde catirdiyor hic bise yapasim yikAh canim
canım öyle deme umudunu kaybetme evliliğin düzelir inşşlh birde bebeğin olursa herşey yoluna girer inşşlh hiç üzülme dua et lütfen Rabbim en umutsuz kaldığında yeşertir umutlarını inşşlhSeni o kadar iyi anliyorum ki bende kac aydir bekliyorum hic bir gunu kacirmiyorum tv de bebek ciksin ağlıyorum benimde esim ilk yil hic istemedi simdi bes aydir ugrasiyorum tik yok ve isin kötüsü bu durumdan onu suclu buluyorum Rabbim yez zamanda insallah ne diyelim yoksa evliligimde catirdiyor hic bise yapasim yik
Merhaba, ben soğan kürünü yaptım. Fakat sadece onunla kalmadım hayıt otu tohumu ve testerebaşlı aslan pençesi bunları da kullandım. Sonuç 3 ay sonra çatlatma iğnesiyle hamile kaldım ki bu kürleri yapmadan önce tüp bebekle bile olmaz demişti doktorum bana.arkadaşlar merhaba lütfen bu yöntemle hamile kalanlar yazsın
canım hepsini aynı aydamı yaptın nasıl yaptın anlatsana bende soğan kürü yapıyorum çikolata kistim var sende ne sorun vardıMerhaba, ben soğan kürünü yaptım. Fakat sadece onunla kalmadım hayıt otu tohumu ve testerebaşlı aslan pençesi bunları da kullandım. Sonuç 3 ay sonra çatlatma iğnesiyle hamile kaldım ki bu kürleri yapmadan önce tüp bebekle bile olmaz demişti doktorum bana.
Eğer nasıl yapılacağı konusunda sormak istediğin varsa yardımcı olmaya çalışırım.
Arı polenini de kullanabilirsin bu aradaEvet canım sabah akşam aç karnına içiyorum bugün 11. Günüm hala akıntı yok hafif sızı devam ediyor anlamadım valla bişey arı poleni duymuştum şu soğan kuru bitsin eğer olmazsa onuda yapıcam hepsini birbirine karıştırmak istemedim
Evet hepsini aynı anda yaptım. Soğan kürüne devam ederken hayıt otu tohumu ve testere başlı aslan pençesi.canım hepsini aynı aydamı yaptın nasıl yaptın anlatsana bende soğan kürü yapıyorum çikolata kistim var sende ne sorun vardı
canım hayıt tohumu çayını 2 gün içtim ancak midemi yaktı çok nasıl yapsam acaba balla tatlandırıp içsem olurmu kiArı polenini de kullanabilirsin bu arada
Evet hepsini aynı anda yaptım. Soğan kürüne devam ederken hayıt otu tohumu ve testere başlı aslan pençesi.
Çikolata kistine hayıt tohumu çok etkilidir.3 ay sürekli kullanım ile size faydası olur.
Bu arada bal polen mutlaka t]ketmel's'n
Kısa sürede alışırsın içimine,kadın ların velinemitidir hayıt tohumu tüm döngülerinizi düzenler,miğden yandımı öylemi hissediyorsun böyle biryan etkisi olmamalıcanım hayıt tohumu çayını 2 gün içtim ancak midemi yaktı çok nasıl yapsam acaba balla tatlandırıp içsem olurmu ki
evet canım ya yaktı inanki ama ben yarın yeniden başlayacağım sabrederim yanmasına dediğin gibi alışırım sonra inşşlh kiste faydası olurKısa sürede alışırsın içimine,kadın ların velinemitidir hayıt tohumu tüm döngülerinizi düzenler,miğden yandımı öylemi hissediyorsun böyle biryan etkisi olmamalı