soğan suyu kürüyle hamile kalanlar lütfen yardım edinn..

soğan kürünü mutlaka dene.. bi de ovulasyon testi al kendine internette satılıyor.. benim eşimin sperm sayısı bile azdı olunca oluo ümitsizliğe kapılma.. soğanı şiddetle tavsiye ediyorum..
canım tebrik ederim hamileymişsin çok güzel bir duygu olsa gerek bir sağlık problemin varmıydı ayrıca soğan suyunu nasıl yaptın kaynama yöntemi ilemi

canım tebrik ederim hamileymişsin çok güzel bir duygu olsa gerek bir sağlık problemin varmıydı ayrıca soğan suyunu nasıl yaptın kaynama yöntemi ilemi
cnm bi sorun yoktıu ben de eşmde sperm sayısı azdı.. soğan kürüne gelince ibrahim saraçoğlunun tarifini yaptm.. netten bakarsan bulursun.. günde iki kere aç karınla her seferinde taze hazırladım.. 2 ya da 1,5 su bardağı kaynamış suya dörde böldüğüm soğanı attım.. tamm dakkasına uyarak 5 dakika kaynattım.. biraz ılıyınca aç karınla içtim.. dışı sarı içi beyaz olan soğan olacak şu bildiğimiz yemeklik soğan.. bu arada ağzı kapalı olarak kaynatcaksın..

cnm bi sorun yoktıu ben de eşmde sperm sayısı azdı.. soğan kürüne gelince ibrahim saraçoğlunun tarifini yaptm.. netten bakarsan bulursun.. günde iki kere aç karınla her seferinde taze hazırladım.. 2 ya da 1,5 su bardağı kaynamış suya dörde böldüğüm soğanı attım.. tamm dakkasına uyarak 5 dakika kaynattım.. biraz ılıyınca aç karınla içtim.. dışı sarı içi beyaz olan soğan olacak şu bildiğimiz yemeklik soğan.. bu arada ağzı kapalı olarak kaynatcaksın..
sağol canım teşekkür ederim

bende 2 ay önce yaptım bırakmıştım ama çevremde ki insanlar soğan suyunun hamile kalmayı kolaylaştırdığını
ve hemen denemem gerektiğini söylediler o yüzden bende bu ay tekrar başlıycam..
inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi..

arkadaşlar bende polikistikover var ve soğan kürünü bu 5. yapışım yani 5 ay oldu ama hiçbir faydası olmadı bana :KK43: aranızda pko olup da soğanla kurtulan var mı bu illetten? nerdeyse 1 yıldır uğraşmama rağmen çocuğum olmuyor çok üzgünüm :KK43: içimde soğan ağacı çıkıcak artık soğan suyu içmekten!

kızlar bende 2 aydır soğan kürü yaptım çikolata kistim var sağda ve solda 5cm ve 3 cm aralıktan bu yana bebek istiyoruz 1.5 yıllık evliyim ilk başlarda korunduk ben kpss ye hazırlanıyorum die istememiştim bilemezdim ki çikolata kistim olacağını bu ay ovulasyon testi kullandım tahminimden 2 gün sonra yumurtladım o günleri değerlendirdik ancak olmadı dün adet oldum çok üzülüyorum herkes soruyor bebek yokmu diye eşime soruyorlar sinirlerim laçka oldu artık televizyonda bir bebek reklamı görsem ağlamaya başlıyorum bebeğim hiç olmayacakmış gibi hissediyorum
Ah canim

Seni o kadar iyi anliyorum ki bende kac aydir bekliyorum hic bir gunu kacirmiyorum tv de bebek ciksin ağlıyorum benimde esim ilk yil hic istemedi simdi bes aydir ugrasiyorum tik yok ve isin kötüsü bu durumdan onu suclu buluyorum Rabbim yez zamanda insallah ne diyelim yoksa evliligimde catirdiyor hic bise yapasim yik

Seni o kadar iyi anliyorum ki bende kac aydir bekliyorum hic bir gunu kacirmiyorum tv de bebek ciksin ağlıyorum benimde esim ilk yil hic istemedi simdi bes aydir ugrasiyorum tik yok ve isin kötüsü bu durumdan onu suclu buluyorum Rabbim yez zamanda insallah ne diyelim yoksa evliligimde catirdiyor hic bise yapasim yik
canım öyle deme umudunu kaybetme evliliğin düzelir inşşlh birde bebeğin olursa herşey yoluna girer inşşlh hiç üzülme dua et lütfen Rabbim en umutsuz kaldığında yeşertir umutlarını inşşlh

arkadaşlar merhaba lütfen bu yöntemle hamile kalanlar yazsın
Merhaba, ben soğan kürünü yaptım. Fakat sadece onunla kalmadım hayıt otu tohumu ve testerebaşlı aslan pençesi bunları da kullandım. Sonuç 3 ay sonra çatlatma iğnesiyle hamile kaldım ki bu kürleri yapmadan önce tüp bebekle bile olmaz demişti doktorum bana.
Eğer nasıl yapılacağı konusunda sormak istediğin varsa yardımcı olmaya çalışırım.

Merhaba, ben soğan kürünü yaptım. Fakat sadece onunla kalmadım hayıt otu tohumu ve testerebaşlı aslan pençesi bunları da kullandım. Sonuç 3 ay sonra çatlatma iğnesiyle hamile kaldım ki bu kürleri yapmadan önce tüp bebekle bile olmaz demişti doktorum bana.
Eğer nasıl yapılacağı konusunda sormak istediğin varsa yardımcı olmaya çalışırım.
canım hepsini aynı aydamı yaptın nasıl yaptın anlatsana bende soğan kürü yapıyorum çikolata kistim var sende ne sorun vardı

Evet canım sabah akşam aç karnına içiyorum bugün 11. Günüm hala akıntı yok hafif sızı devam ediyor anlamadım valla bişey arı poleni duymuştum şu soğan kuru bitsin eğer olmazsa onuda yapıcam hepsini birbirine karıştırmak istemedim
Arı polenini de kullanabilirsin bu arada
canım hepsini aynı aydamı yaptın nasıl yaptın anlatsana bende soğan kürü yapıyorum çikolata kistim var sende ne sorun vardı
Evet hepsini aynı anda yaptım. Soğan kürüne devam ederken hayıt otu tohumu ve testere başlı aslan pençesi.
Çikolata kistine hayıt tohumu çok etkilidir.3 ay sürekli kullanım ile size faydası olur.
Bu arada bal polen mutlaka t]ketmel's'n

Arı polenini de kullanabilirsin bu arada

Evet hepsini aynı anda yaptım. Soğan kürüne devam ederken hayıt otu tohumu ve testere başlı aslan pençesi.
Çikolata kistine hayıt tohumu çok etkilidir.3 ay sürekli kullanım ile size faydası olur.
Bu arada bal polen mutlaka t]ketmel's'n
canım hayıt tohumu çayını 2 gün içtim ancak midemi yaktı çok nasıl yapsam acaba balla tatlandırıp içsem olurmu ki

canım hayıt tohumu çayını 2 gün içtim ancak midemi yaktı çok nasıl yapsam acaba balla tatlandırıp içsem olurmu ki
Kısa sürede alışırsın içimine,kadın ların velinemitidir hayıt tohumu tüm döngülerinizi düzenler,miğden yandımı öylemi hissediyorsun böyle biryan etkisi olmamalı

Kısa sürede alışırsın içimine,kadın ların velinemitidir hayıt tohumu tüm döngülerinizi düzenler,miğden yandımı öylemi hissediyorsun böyle biryan etkisi olmamalı
evet canım ya yaktı inanki ama ben yarın yeniden başlayacağım sabrederim yanmasına dediğin gibi alışırım sonra inşşlh kiste faydası olur

X