- 9 Mart 2015
- 72
- 37
- 30
-
- Konu Sahibi yazmiram06
Allahım sana da tez zamanda nasip etsin inşallah canı gönülden dilerim bunucanım ben birebir uyguladım hiç aksatmadım.. şuanda o şekilde yapmaya çalışıyorum.. ben de kanama falan olmadı zaten benimki kimyasal gebelikti.. döllenen yumurta rahme yerleşemeden adet gibi sökülüosun.. o yüzden kimyasal gebelikte yerleşme kanaması olmuo
inşallah hamilesindir canım ya her ay ben hamileymişim gibi hissediyorum ama hep tersi oluyor bellimi olur belki oluncada değilmişsin gibi hissediyosundur :)Seni çooooook iyi anlıyoum eminim sende beni çok iyi anlıyorsun gerçekten çok zor her ay o hayal kırıklığını yaşamak dediğin gibi bende biliyorum olacağını ama hemen olsun istiyorum bugünde adet olmadım bakalım ne olacak içimde hamile olduğuma dair hiçbir his yok ama yaradan ın işi belli olmaz belki vermiştir
OAllahım sana da tez zamanda nasip etsin inşallah canı gönülden dilerim bunu
Amin cnm insallah Allah sana da nasip etsin.. İns hamilesindir[/QUOTE]O
39882690, member: 665527"]Allahım sana da tez zamanda nasip etsin inşallah canı gönülden dilerim bunu
inşallah hamilesindir canım ya her ay ben hamileymişim gibi hissediyorum ama hep tersi oluyor bellimi olur belki oluncada değilmişsin gibi hissediyosundur :)
Cnm sogan suyu yapabilir ben de suan sogan kuru yapiorumbelimde ağrı var kızlar ya normal mi soğan suyu yapıyor mu? hala akıntı yok bu aradabugün 11. günüm. Ateşim sabah 35.4 akşam 36.7 dengesizlikler içindeyimmmmmm
canım Allah hayırlısını versin hepimiz çok istiyoruz.. sabırlı olmak lazım.. üzme kendini bi gün bizde görcez çift çizgileri :)dün akşam dayanamayıp yaptım testi tek çizgi çıktı çok sinir bozucu teste bin türlü hayalle baktım durdum ama gene hayaller suya düştü
ah canım yadün akşam dayanamayıp yaptım testi tek çizgi çıktı çok sinir bozucu teste bin türlü hayalle baktım durdum ama gene hayaller suya düştü
her ay yeniden umut etmeyi öğrendik çok şükür :) yapacak bişey yok beklemekten başka sizlerden iyi haber bekliyorum sizler umut olun bizeah canım yabiliyorum sabırsızlanıyorsun ama yapılabilecek herşeyi yapıyoruz tevekkül etmekten başka çaremiz yok umutsuzluğa kapılma tam gaz çalışmalara devam mucizeler ansızın gelir...
tez vakitte inşallahCnm sogan suyu yapabilir ben de suan sogan kuru yapiorum
canım Allah hayırlısını versin hepimiz çok istiyoruz.. sabırlı olmak lazım.. üzme kendini bi gün bizde görcez çift çizgileri :)
ne durumdasınız soğan suyu sonuç verdi mikızlar ben 11. günümdeyim soğan küründe.. kasıklarınızda falan bi tuhaflık hissedio musunuz.. benim batma gibi şeyler oluo.. bi de rahmimin içine anlık iğne batırıolar gibi oluo..
Cnm adetime 3 gun var.. Biraz once ovulasyon testi yaptim ayni koyulukta cikti.. Bekliycez cnm baklm bi uc gun daha.. Sen ne durumdasinne durumdasınız soğan suyu sonuç verdi mi
Bugün adetimin 4. günü beş gün gecikmeyle geldi adetim ama can sıkmak yok yola devam sağlıklı insanlarız demekki Allah ım bana vermek için en hayırlı günü bekliyo :) hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah sen bu ay kalırsın güzel haberlerini alırız olmazsa da can sıkmak yokCnm adetime 3 gun var.. Biraz once ovulasyon testi yaptim ayni koyulukta cikti.. Bekliycez cnm baklm bi uc gun daha.. Sen ne durumdasin
Cnm hamileyim adet gunum yarin idrar testimpozitif kan testi yaptirdim o da 334 cikti :) Allah sana da nasip etsinBugün adetimin 4. günü beş gün gecikmeyle geldi adetim ama can sıkmak yok yola devam sağlıklı insanlarız demekki Allah ım bana vermek için en hayırlı günü bekliyo :) hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah sen bu ay kalırsın güzel haberlerini alırız olmazsa da can sıkmak yok
Hayirlisi olsun canım Allah kucagina almayi nasip etsin. Ne zamandır korunmuyorsun ve ekstra bi şey yaptın miCnm hamileyim adet gunum yarin idrar testimpozitif kan testi yaptirdim o da 334 cikti :) Allah sana da nasip etsin
Cnm sogan kuru yaptm iste.. 3-4 aydir korunmuyorumHayirlı olsun canım rabbi
Hayirlisi olsun canım Allah kucagina almayi nasip etsin. Ne zamandır korunmuyorsun ve ekstra bi şey yaptın mi