soğan suyu kürüyle hamile kalanlar lütfen yardım edinn..

canım ben birebir uyguladım hiç aksatmadım.. şuanda o şekilde yapmaya çalışıyorum.. ben de kanama falan olmadı zaten benimki kimyasal gebelikti.. döllenen yumurta rahme yerleşemeden adet gibi sökülüosun.. o yüzden kimyasal gebelikte yerleşme kanaması olmuo
Allahım sana da tez zamanda nasip etsin inşallah canı gönülden dilerim bunu

Seni çooooook iyi anlıyoum eminim sende beni çok iyi anlıyorsun gerçekten çok zor her ay o hayal kırıklığını yaşamak dediğin gibi bende biliyorum olacağını ama hemen olsun istiyorum bugünde adet olmadım bakalım ne olacak içimde hamile olduğuma dair hiçbir his yok ama yaradan ın işi belli olmaz belki vermiştir
inşallah hamilesindir canım ya her ay ben hamileymişim gibi hissediyorum ama hep tersi oluyor bellimi olur belki oluncada değilmişsin gibi hissediyosundur :)

belimde ağrı var kızlar ya normal mi soğan suyu yapıyor mu? hala akıntı yok bu arada :KK43: bugün 11. günüm. Ateşim sabah 35.4 akşam 36.7 dengesizlikler içindeyimmmmmm

inşallah hamilesindir canım ya her ay ben hamileymişim gibi hissediyorum ama hep tersi oluyor bellimi olur belki oluncada değilmişsin gibi hissediyosundur :)

dün akşam dayanamayıp yaptım testi tek çizgi çıktı çok sinir bozucu teste bin türlü hayalle baktım durdum ama gene hayaller suya düştü

belimde ağrı var kızlar ya normal mi soğan suyu yapıyor mu? hala akıntı yok bu arada :KK43: bugün 11. günüm. Ateşim sabah 35.4 akşam 36.7 dengesizlikler içindeyimmmmmm
Cnm sogan suyu yapabilir ben de suan sogan kuru yapiorum
dün akşam dayanamayıp yaptım testi tek çizgi çıktı çok sinir bozucu teste bin türlü hayalle baktım durdum ama gene hayaller suya düştü
canım Allah hayırlısını versin hepimiz çok istiyoruz.. sabırlı olmak lazım.. üzme kendini bi gün bizde görcez çift çizgileri :)

ah canım ya :KK43: biliyorum sabırsızlanıyorsun ama yapılabilecek herşeyi yapıyoruz tevekkül etmekten başka çaremiz yok umutsuzluğa kapılma tam gaz çalışmalara devam mucizeler ansızın gelir...

ah canım ya :KK43: biliyorum sabırsızlanıyorsun ama yapılabilecek herşeyi yapıyoruz tevekkül etmekten başka çaremiz yok umutsuzluğa kapılma tam gaz çalışmalara devam mucizeler ansızın gelir...
her ay yeniden umut etmeyi öğrendik çok şükür :) yapacak bişey yok beklemekten başka sizlerden iyi haber bekliyorum sizler umut olun bize

kızlar ben 11. günümdeyim soğan küründe.. kasıklarınızda falan bi tuhaflık hissedio musunuz.. benim batma gibi şeyler oluo.. bi de rahmimin içine anlık iğne batırıolar gibi oluo..

kızlar bende 2 aydır soğan kürü yaptım çikolata kistim var sağda ve solda 5cm ve 3 cm aralıktan bu yana bebek istiyoruz 1.5 yıllık evliyim ilk başlarda korunduk ben kpss ye hazırlanıyorum die istememiştim bilemezdim ki çikolata kistim olacağını bu ay ovulasyon testi kullandım tahminimden 2 gün sonra yumurtladım o günleri değerlendirdik ancak olmadı dün adet oldum çok üzülüyorum herkes soruyor bebek yokmu diye eşime soruyorlar sinirlerim laçka oldu artık televizyonda bir bebek reklamı görsem ağlamaya başlıyorum bebeğim hiç olmayacakmış gibi hissediyorum

Cnm adetime 3 gun var.. Biraz once ovulasyon testi yaptim ayni koyulukta cikti.. Bekliycez cnm baklm bi uc gun daha.. Sen ne durumdasin
Bugün adetimin 4. günü beş gün gecikmeyle geldi adetim ama can sıkmak yok yola devam sağlıklı insanlarız demekki Allah ım bana vermek için en hayırlı günü bekliyo :) hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah sen bu ay kalırsın güzel haberlerini alırız olmazsa da can sıkmak yok

Bugün adetimin 4. günü beş gün gecikmeyle geldi adetim ama can sıkmak yok yola devam sağlıklı insanlarız demekki Allah ım bana vermek için en hayırlı günü bekliyo :) hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah sen bu ay kalırsın güzel haberlerini alırız olmazsa da can sıkmak yok
Cnm hamileyim adet gunum yarin idrar testimpozitif kan testi yaptirdim o da 334 cikti :) Allah sana da nasip etsin

X