soğan suyu kürüyle hamile kalanlar lütfen yardım edinn..

bende denedim soğan suyunu bekliyorum ama çok duydum soğan suyu ile hamile kalanı
Evet bende çok duydum ve duydukça umutlanıyorum istiyorum ki herkes eveeett kaldım yazsın herşeyi deniyoruz valla iğrenç filan vız hiç umurumda değil yani lıkır lıkır içiyorum hergün bugün 9.gunum bakalım inşallah tez vakitte hepimize nasib olur

Birde benim hiç akıntım olmadı yahu anlamadım yüzümde bi kaç sivilce çıktı bide sol kasığımda sürekli sızı gibi bi ağrı var

canım geçen yıl ben denediğim ilk ay hamile kaldım.. eşime de keçiboynuzu kürü denemeiştik.. varikosel var eşimde de.. gebeliğim normal birşekilde ilerlemedi ve sonlandı.. ondan sonnra korunduk ben hazır olmadığımı hissettim.. şimdi 3,4 aydır istiyorum olmuo bu ay tekrardan soğan kürüne başladım hayırlısı bakalım.. umudunu yitirme ve dene bu soğan kürünü faydasını gören çok var

peki doğru uyguladın mı birde doktor olan bir akrabam önerdi aksuvital arı sütü sabahları aç karna bi çay kaşığı yenecekmiş polenli bala katıp da yiyebilirmişiz bu yumurtanın kalitesini artırıyormuş

bide bende 11. gün kanama oldu sende de oldumu kanama acaba. Meraktan ölüyorum yerleşme kanaması olabilir mi?

Evet canım sabah akşam aç karnına içiyorum bugün 11. Günüm hala akıntı yok hafif sızı devam ediyor anlamadım valla bişey arı poleni duymuştum şu soğan kuru bitsin eğer olmazsa onuda yapıcam hepsini birbirine karıştırmak istemedim

soğan suyu adetin yedinci günü başlanıp 15 gün sürüyor öbür ay adetten 10 gün önce başlanıp içiliyor sonrada 21 gün incir kürü var sıralamayı atlama bende atlamıycam güzel haberlerimizi yazıcaz inşallah buraya bu ay olmazsada canımız sağolsun öbür ay olur ama en büyük sorun şu stres bunu bi kenara bırakmadığımız sürece olmayacak

yok oldu bitti yarım saat içinde pede bile ihtiyaç duymadım ağrı falan da olmadı
canım ben birebir uyguladım hiç aksatmadım.. şuanda o şekilde yapmaya çalışıyorum.. ben de kanama falan olmadı zaten benimki kimyasal gebelikti.. döllenen yumurta rahme yerleşemeden adet gibi sökülüosun.. o yüzden kimyasal gebelikte yerleşme kanaması olmuo

Evet maalesef öyle ama takamamakta elde değil işte biliyorum birgün mutlaka olacak ama o kadar sabırsızlanıyorum o kadar istiyorum ki Rabbim hepimizi biran önce sevindirsin doğurma isteği genlerimizde var bende incir havuç yapıcam ama soğan kürü bitsin die bekliyorum

Seni çooooook iyi anlıyoum eminim sende beni çok iyi anlıyorsun gerçekten çok zor her ay o hayal kırıklığını yaşamak dediğin gibi bende biliyorum olacağını ama hemen olsun istiyorum bugünde adet olmadım bakalım ne olacak içimde hamile olduğuma dair hiçbir his yok ama yaradan ın işi belli olmaz belki vermiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…