Soğan suyu kürü

• Konu Sahibi Konu Sahibi seake
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

seake

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2024
675
191
18
33
Kizlarim selam. Yeni bir ay ve yine ben. Kasım da hsg cekildim bu ay 3. Ayım tum tuslara basarak sogan suyu kürü ve burda guzel kalpli bi arkadasin tavsiyesiyle çörek otu kürüne basladim. Simdi sorum şu; soğan suyu kürü içimizi temizliyor ama ben adetim biter bitmez basladim 15 gün icecegim ama bu süre yumurtlama zamanima denk geliyor. Yumurtlama zamanım gelmeden bırakayım mı yoksa icmeye devam mı edeyim? Bilemedim ne yapacagimi bilemedim.

Ben 10 12 gün içmiştim adetimi düzene sokmuştu ama tavsiyem soğan kürünü içtiğiniz ay korunun ondan sonraki ay gebelik planlayın

Ben 10 12 gün içmiştim adetimi düzene sokmuştu ama tavsiyem soğan kürünü içtiğiniz ay korunun ondan sonraki ay gebelik planlayın
Benim hersey duzenli cocuk olmasi icin iciyorum sadece bu ay hsg nin 3. Ayi denemek zorundayim hamile kalma sansi yuksek olan aylardayim

Yumurtlama takibi hic yapmiyorum pcosluyum cunku kullandigim ay hamileydim suan 5.aya girdik
Umudum sifirdi ama iste umudu kesince her sey gerceklesiyor

Yumurtlama takibi hic yapmiyorum pcosluyum cunku kullandigim ay hamileydim suan 5.aya girdik
Umudum sifirdi ama iste umudu kesince her sey gerceklesiyor
Ay insallah bana da nasip olur ne kadar guzel bende bu ay yumurta takibi yapmiyorum gun asiri iliskiyle devam edecegim. Peki yumurtlama zamanlari da ictiniz mi nasil yaptiniz

Ay insallah bana da nasip olur ne kadar guzel bende bu ay yumurta takibi yapmiyorum gun asiri iliskiyle devam edecegim. Peki yumurtlama zamanlari da ictiniz mi nasil yaptiniz
Canim acikcasi adet bitti 2 gun sonra basladim hic ustune dusmedim yumurtalama yasadim mi nasıl oldu inan bilmiyorum sadece sabah ve aksam ictim galiba 10 gun kullandim ya da 8 gun
Pek ustune dusmedigim için yanlis yonlendirmek istemem

Canim acikcasi adet bitti 2 gun sonra basladim hic ustune dusmedim yumurtalama yasadim mi nasıl oldu inan bilmiyorum sadece sabah ve aksam ictim galiba 10 gun kullandim ya da 8 gun
Pek ustune dusmedigim için yanlis yonlendirmek istemem
Tamam canim cok tesekkur ederim bende 10 gun kullanmayi dusunuyorum cok sagol gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…