• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan suyu kürü

Ben de bugün başladım. Bakalım neler olacak.

Allah inşallah fayda görmeni sağlar canim. Ben 15 günlük sürec boyunca soğan suyu içtim. Her gün 2 kez. Bugun öğrendim ki 5 haftalık hamileymişim. Polikistik over hastasiydim. Ama Allah nasip etti...

Bende başladım 3. Günüm. Geniz akıntım oluyor ve resmen iltihap atıyorum alttanda. Kasıklarımda ağrılarım oldu benim yapan arladaşlarıma sordum yapar dediler. Pcos ve haşimato hastasıyım 1 dış gebelik geçirdim. Bebeğim olmuyor inşallah olcak ama 🙏🏽🥰 rabbim hepimize nasip etsin

kızlar moralinizi bozmak istemem ama arkadaşım bu soğan kürünü denemişti. hamileymiş o esnada. düşük yaptı :KK43: dikkatli olun

Bende başladım 3. Günüm. Geniz akıntım oluyor ve resmen iltihap atıyorum alttanda. Kasıklarımda ağrılarım oldu benim yapan arladaşlarıma sordum yapar dediler. Pcos ve haşimato hastasıyım 1 dış gebelik geçirdim. Bebeğim olmuyor inşallah olcak ama 🙏🏽🥰 rabbim hepimize nasip etsin
merhaba sogan suyuna devam edıyormusunz

Kızlar bende başladım soğan kürüne bugün 5. Günüm ileri derecede pko var. İlaç kullanmadan 1 yıl adet olamıyorum insülin direnci kilo tüylenme var ve 4 yıldır bebegim olmuyor . İnşallah faydasını görürüm benim gibi hastalıkla ugrasanlara umut olurum bu arada cok severim soğan sarımsagı o yüzden hiç tiksinmedim aksine tadı güzel geliyor

Back
X