Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba soganı ıcmeye devam ediyormusunzBen de bugün başladım. Bakalım neler olacak.
merhaba sogan suyuna devam edıyormusunzBende başladım 3. Günüm. Geniz akıntım oluyor ve resmen iltihap atıyorum alttanda. Kasıklarımda ağrılarım oldu benim yapan arladaşlarıma sordum yapar dediler. Pcos ve haşimato hastasıyım 1 dış gebelik geçirdim. Bebeğim olmuyor inşallah olcak amarabbim hepimize nasip etsin
4- 5 gün içebildim anca canım. Zaten yumurtlama da oldu ,batı bekliyorum.merhaba soganı ıcmeye devam ediyormusunz
sogan suyuyla bırlıkte ılac kullandınzmı peki4- 5 gün içebildim anca canım. Zaten yumurtlama da oldu ,batı bekliyorum.
Merhaba 15 gün içtim bitti.merhaba sogan suyuna devam edıyormusunz
Hayır. Kullandığım herhangi bir ilaç yok. Ne ilacı kastettiginiz?sogan suyuyla bırlıkte ılac kullandınzmı peki
tedavi için herhangi bi ilaçHayır. Kullandığım herhangi bir ilaç yok. Ne ilacı kastettiginiz?
Hayır tedavi olmuyorumtedavi için herhangi bi ilaç
Merhabalar canım bende küre başladım sen sonuç aldinmiBen de bugün başladım. Bakalım neler olacak.
1 hafta içebildim ancak. Adetimi düzenledi. Hatta kullandiktan sonraki 2.ay yumurtam 12.gün çatladı. Bata 5 -6 gün var. Beklemedeyim.Merhabalar canım bende küre başladım sen sonuç aldinmi
Dusuk tansiyona etki eder miTansiyon problemleri olanlar kullanmasin