- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba acaba 2.kürü uyguladınız mı ? Aynı durumdayız 27 yaşında 2,5 yıllık evliyim bende ilk kürü uyguladım 2. İçin korkuyorum ...Arkadaşlar ben bu ay soğan suyu kullandım çok şükür her ay geç gelen adetim tam zamanında geldi ama Saraçoğlu adet olursanız diğer adetin son 10 günü de için diyor bunu niye bu şekilde söylüyor diyelim ki gebelik oluştu adetin son 10 günü tehlike olmuyor mu?
Yok benim ikinci gerek kalmadan adetlerim düzenli geldi o yüzden devam etmedim gelmeseydi yapacaktım ama daha gebelik oluşmadıMerhaba acaba 2.kürü uyguladınız mı ? Aynı durumdayız 27 yaşında 2,5 yıllık evliyim bende ilk kürü uyguladım 2. İçin korkuyorum ...
Profilinden msjlarını inceledim canım oluşacak elbet sabr ...Yok benim ikinci gerek kalmadan adetlerim düzenli geldi o yüzden devam etmedim gelmeseydi yapacaktım ama daha gebelik oluşmadı
Insallah canım Ekim hatta Ağustos dan beri akışına bıraktım ama yine buralarda dolaşır oldum bu ay da olmazsa yine doktor a gideceğim tüpler tıkalı mi acaba diye merak ediyorum sana ne dedi doktorlar canımProfilinden msjlarını inceledim canım oluşacak elbet sabr ...
Akışına bıraktım bende 6 aydır pko var bende deInsallah canım Ekim hatta Ağustos dan beri akışına bıraktım ama yine buralarda dolaşır oldum bu ay da olmazsa yine doktor a gideceğim tüpler tıkalı mi acaba diye merak ediyorum sana ne dedi doktorlar canım
Sende de sedef varmış stres hem sedefi hemde pko yu etkiliyor ne yapacağız bilmiyorum tabi benim sedef çok ilerlemedi çok şükürAkışına bıraktım bende 6 aydır pko var bende deyumurta takibi yaptırıcam önümüzde ki ay tekrar sonra rahim tüpü filmi isteyecek doktor
![]()
aynı yaştayız aynı yaşta evliliğimiz ve bi de aynı hastalığa mı sahibiz çok iyiymişSende de sedef varmış stres hem sedefi hemde pko yu etkiliyor ne yapacağız bilmiyorum tabi benim sedef çok ilerlemedi çok şükür
Uzun süredir var bi 15 yıl olmuştur el ve ayak dirseklerimde var ama o kadar beyaz pul pul değil çok zor belli oluyor çok şükür gebelikte artanlar var ilerlemezse şuan iyi çok şükür benim senin nasıl valla ya herşey aynı nerde yaşıyorsun çalışıyor musunaynı yaştayız aynı yaşta evliliğimiz ve bi de aynı hastalığa mı sahibiz çok iyiymişsedefin bebek için bi etkisi yokmuş çok şükür. Sende ne yoğunlukta kaç yıldır var ?
Kayseri’deyim ben radyoloji teknikeriyim ama çalışmıyorum. Sen hangi il iş ? Benim Sedef baya yaygın kafam vücudum şu an fototerapiye gidiyorum haftada 3 gün kortizonlu merhemler vs çevremde bundan kurtulan insanlar oldu sonra uğraşmaya başladım ben kurtulamam diye hiç umursamadığım için çok yayıldı. Gebelikte sedefi artan da çok tamamen şifa olan daUzun süredir var bi 15 yıl olmuştur el ve ayak dirseklerimde var ama o kadar beyaz pul pul değil çok zor belli oluyor çok şükür gebelikte artanlar var ilerlemezse şuan iyi çok şükür benim senin nasıl valla ya herşey aynı nerde yaşıyorsun çalışıyor musun
Bende eşim in işinden dolayı Sivas dayım matematik öğretmeni yim ama şuan çalışmıyorum senin çokmuş canım Rabbim şifa versin çok zor bazen kaşınıyor zorluyor inşallah hamile kalırsın ve azalır canimKayseri’deyim ben radyoloji teknikeriyim ama çalışmıyorum. Sen hangi il iş ? Benim Sedef baya yaygın kafam vücudum şu an fototerapiye gidiyorum haftada 3 gün kortizonlu merhemler vs çevremde bundan kurtulan insanlar oldu sonra uğraşmaya başladım ben kurtulamam diye hiç umursamadığım için çok yayıldı. Gebelikte sedefi artan da çok tamamen şifa olan da
Çok yakınmışızBende eşim in işinden dolayı Sivas dayım matematik öğretmeni yim ama şuan çalışmıyorum senin çokmuş canım Rabbim şifa versin çok zor bazen kaşınıyor zorluyor inşallah hamile kalırsın ve azalır canim
Âmin canım inşallah genetik ya olmaz inşallah yavrularimizdaÇok yakınmışızazalıyor yavaş yavaş evet kaşıntı da baya sıkıntı ama önemli değil ya Rabbim evlatlarımıza vermesin bu hastalığı inşallah