• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sogan suyu kanama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

srplmtmtk

Allah im ne olur bebeğim benimle olsun🙏😇❤️
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
3.678
3.862
133
34
Merhaba arkadaşlar pko luyum yaklaşık 15 aydır bebek düşünüyoruz yumurta takibi klomen çatlatma iğnesi denedim olmadı yaklaşık 3-4 aydır oluruna bıraktım bu ay soğan kürü yapayım dedim 9. günüm baştan beri herşey normal di bugün lavaboda peçeteye ilk defa böyle bişey yaşıyorum kan geldi ama o anlık saniyelik oldu gibi peçeteye geldi ne kan gibi nede kahverengi akıntı gibi pembemsi diyeceğim yerleşme kanaması diye bişey söyleniyor bu zamana kadar hiç yaşamadım ama onun olduğunu düşünmüyorum ama ne öncesi ne sonrasında hiç devam etmedi peçeteye geldi o kadar ama baya vardı soğan kürü nü yapanlar böyle bi durum yaşadı mi acaba?

soğan kürü adetin bitiminde başlıyor diye biliyorum, 9. günüyse kürün yumurtlama gününüze denk gelmiş olabilir. Yumurta çatlayınca hafif pembe kanama peçeteye gelebiliyor. Bende soğan kürü yapıyorum 3. günümdeyim.

Adet bitiminden 2 gün sonra yani adetin 7. Günün de başladım soğan kürü nde 9. Günüm yani normalde pko lu olduğum için doğru yumurtlama dönemim bugünlerde oluyor öyle oluyorsa kacirabilirim yumurtlamayi eşim görevde yarın akşama gelecek:KK12:

soğan kürü adetin bitiminde başlıyor diye biliyorum, 9. günüyse kürün yumurtlama gününüze denk gelmiş olabilir. Yumurta çatlayınca hafif pembe kanama peçeteye gelebiliyor. Bende soğan kürü yapıyorum 3. günümdeyim.
Soğan kürü ikimize de şifa olur inşallah sen kaç senelik evlisin

bende de senin ki gibi oldu
bana yaramadi diye dusunmustum
Devam etmediği için kanama ben 15 günü bitirene kadar devam edeceğim iltihap ve kanama bekliyordum ama böyle bi anda pembemsi bi kan gelip gideceğini beklemiyordum onun için merak ettim Insallah sonucunda bi sıkıntı yaşamam

Devam etmediği için kanama ben 15 günü bitirene kadar devam edeceğim iltihap ve kanama bekliyordum ama böyle bi anda pembemsi bi kan gelip gideceğini beklemiyordum onun için merak ettim Insallah sonucunda bi sıkıntı yaşamam
ben de devam etmistimmsogan suyuna normal adet oldugumda da doktora gittim kistim oldugunu ogrenmistim yani bbde kist oluatrmus

ben de devam etmistimmsogan suyuna normal adet oldugumda da doktora gittim kistim oldugunu ogrenmistim yani bbde kist oluatrmus
Bende normalde polikistik over var başka kist yok tu 3 doktor da herşey yolunda dedi ama inş soğan suyundan olmaz:dua:

Back