Sogan suyu kanama

srplmtmtk

Allah im ne olur bebeğim benimle olsun🙏😇❤️
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
3.678
3.862
133
34
Merhaba arkadaşlar pko luyum yaklaşık 15 aydır bebek düşünüyoruz yumurta takibi klomen çatlatma iğnesi denedim olmadı yaklaşık 3-4 aydır oluruna bıraktım bu ay soğan kürü yapayım dedim 9. günüm baştan beri herşey normal di bugün lavaboda peçeteye ilk defa böyle bişey yaşıyorum kan geldi ama o anlık saniyelik oldu gibi peçeteye geldi ne kan gibi nede kahverengi akıntı gibi pembemsi diyeceğim yerleşme kanaması diye bişey söyleniyor bu zamana kadar hiç yaşamadım ama onun olduğunu düşünmüyorum ama ne öncesi ne sonrasında hiç devam etmedi peçeteye geldi o kadar ama baya vardı soğan kürü nü yapanlar böyle bi durum yaşadı mi acaba?

Kullanan var mı devam etmeli miyim küre?

Bende de geldi ama pembe ...sogan kuru yaptim 10veya 15gun adet bitimi 2.gun baslamistim ilk gunlerde oldundaha sonra olmadi kanamam...

Bende de geldi ama pembe ...sogan kuru yaptim 10veya 15gun adet bitimi 2.gun baslamistim ilk gunlerde oldundaha sonra olmadi kanamam...
Bende de pembe geldi sadece peçeteye devam ı yok ama kasik ağrım var çok siz hamilesiniz galiba Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah soğan suyu içtiğiniz ay mı gebe kaldınız?

Sen içmeye devam et canim kist varsa sogan suyu kanama yapar.cunku kistin eriyor.birakma.dahada kanamanin devami gelecektir.bu iyi birsey

Sen içmeye devam et canim kist varsa sogan suyu kanama yapar.cunku kistin eriyor.birakma.dahada kanamanin devami gelecektir.bu iyi birsey
Sadece peçeteye geldi evet güzel bişey olduğunu düşünüyorum bende devam ediyorum inşallah bi aksilik çıkmaz

Sadece peçeteye geldi evet güzel bişey olduğunu düşünüyorum bende devam ediyorum inşallah bi aksilik çıkmaz
Başlangıçta sadece lekelenme tarzinda olabiir sabah aksam ac karnina icmeye devam et.kanama çoğalabilir biraz,ama cok degil.kistin erimeye baslamis oluyor kanama gelince.bende de vardi ben icmeye basladiktan 5 gun sonra başladı kanama ictikcede geldi ve kistim kaybolmuştu.devam et yani

Bende senin yasadigini yasadim sogan suyu kullanirken namazdan sonra baktim birsey akti pembe kan bidahada gormedim 've o sogan suyunu kullandigim ay hamile kaldim insallah sende hayirlisi ile hamilesindir

Bende senin yasadigini yasadim sogan suyu kullanirken namazdan sonra baktim birsey akti pembe kan bidahada gormedim 've o sogan suyunu kullandigim ay hamile kaldim insallah sende hayirlisi ile hamilesindir
Ayy canım inş Rabbim hayırlı zamanda bize ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

Amin ALLAH razı olsun evet o ay hamile.kaldim..Rabbim sizlere de nasip eylesin insallah

Kızlaaar bu değerlenden anlayan var mıııı dr pco hastasıyım 1 yıllık evliyim dr 6 ay deneyin bebek için dedi ama değerler hakkında bildi vermedi ayın 2sinde regl olmuştum14ünde tekrar kanamam geldi 7 gündür soğan suyu içiodum bgn gittim duphaston verdi 10 gün kullan dedi

Eklentiler

• 8AAD432B-3B88-457C-BC14-86B0736AF79C.jpeg
    87,6 KB · Görüntüleme: 95
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…