Soğan suyu içmek gebeliğe zararlı mı

Ksmdaskbskdr

•الحمدلله•
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
228
93
Kızlar 3 gündür soğan kuru yapıyorum ama bazı arkadaşlar dusuge sebep oluyor soğan suyu diyor 15 gün içerken ya hamile kalırsam zararı olur mu içerken hamile kalan var mı

Sogan suyu neden dusuge sebep olurki herhangi bir bitki degil neticede yemeklerde salatalarda kullaniyoruz devamli olsa zarari doktorlar yemeyin derlerdi heralde ben hic sanmiyorum ya dusuge neden olucagini

Sogan suyu neden dusuge sebep olurki herhangi bir bitki degil neticede yemeklerde salatalarda kullaniyoruz devamli ben hic sanmiyorum ya dusuge neden olucagini
Valla bende korktum öyle diyorlar hep şimdi 15 gün boyunca icmem gerek haliylede cocuk deniyoruz

İnsan korkuyor işte
valla canim baktim.simdi kimisi doktorum birsey olmaz dedi demis kimisi dusurdum cocugumu demis hani bilinmez cocuk o yuzdenmi dustu sen bu ay sogan kurunu dene bir sonraki ay hamilelik dusun icin rahat etsin valla benimde kafamda suphe oldu simdi:) bende basliycaktim cunku

Ben düşüğe sebep olabilir diye biliyorum . Pkolu hastalar tedaviye destek amaçlı soğan kürü uygular , burda da çok fazla okudum bunu . Yemeklerde kullandığımız normal miktarlarda değilde, kür olarak içilen soğan suyu etkili . Kaldı ki bazı bitkilerin de gebelik süresince fazla tüketilmemesi önerilir . Bence riske atmayın . Çok acil bir durumunuz varsa önce doktorunuza danışıp , ona göre karar verin derim.

Kızlar 3 gündür soğan kuru yapıyorum ama bazı arkadaşlar dusuge sebep oluyor soğan suyu diyor 15 gün içerken ya hamile kalırsam zararı olur mu içerken hamile kalan var mı
Tabiki sogan adeti söker. bende sogan kürünü kullanmış biri olarak zaten adetren hemen sonra baslanıyor ve yumurtlama gününde bırakılıyor ben en son ay hem ovulasyon testi hem sogan suyu kullandım çok şükür Rabbim de aratmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…