- 30 Kasım 2016
- 228
- 93
-
- Konu Sahibi Ksmdaskbskdr
Valla bende korktum öyle diyorlar hep şimdi 15 gün boyunca icmem gerek haliylede cocuk deniyoruzSogan suyu neden dusuge sebep olurki herhangi bir bitki degil neticede yemeklerde salatalarda kullaniyoruz devamli ben hic sanmiyorum ya dusuge neden olucagini
Genelde bitki caylarinda olabiliyor bu tarz seyler adet bitiminden 2 gun sonra baslaniyor bitiside yumurtlamadan hemen sonraya geliyor zatenValla bende korktum öyle diyorlar hep şimdi 15 gün boyunca icmem gerek haliylede cocuk deniyoruz
İnsan korkuyor işteGenelde bitki caylarinda olabiliyor bu tarz seyler adet bitiminden 2 gun sonra baslaniyor bitiside yumurtlamadan hemen sonraya geliyor zaten
valla canim baktim.simdi kimisi doktorum birsey olmaz dedi demis kimisi dusurdum cocugumu demis hani bilinmez cocuk o yuzdenmi dustu sen bu ay sogan kurunu dene bir sonraki ay hamilelik dusun icin rahat etsin valla benimde kafamda suphe oldu simdi:) bende basliycaktim cunkuİnsan korkuyor işte
Tabiki sogan adeti söker. bende sogan kürünü kullanmış biri olarak zaten adetren hemen sonra baslanıyor ve yumurtlama gününde bırakılıyor ben en son ay hem ovulasyon testi hem sogan suyu kullandım çok şükür Rabbim de aratmadı.Kızlar 3 gündür soğan kuru yapıyorum ama bazı arkadaşlar dusuge sebep oluyor soğan suyu diyor 15 gün içerken ya hamile kalırsam zararı olur mu içerken hamile kalan var mı