Soğan suyu, hayıt özü ve ballı karışım ile Nasıl hamile kaldım!!!

krmzmtrk01

Guru
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
15
6
Merhabalar yaklaşık 7 yıldır şiddetli pko yüzünden gebe kalamadım takipler doktorlar tüp bebekler aklınıza gelebilecek her yolu denedim ve en sonun oldu düştü sonra yine denedik ve olmadı daha sonrasında devasa paralara Türkiyenin en kaliteli balını üreten firmaya yarım kiloluk bal polen propolis hazırlayıp 3300 liraya aldım yaklaşık 10 gün sabah akşam bunu kullandım arkasından adetim in 8. Günü sabah akşam soğan suyu ve hayıt özü karışımı içtim ve 2 3 günde bir ilişkiye girdim. Son adet tarihim 10.mart 2ü22 idi ve yaklaşık 2 ay olmuştu kesin yine faydası olmadı hiçbişeyin dedim çünkü adet olacak ağrılarım vardı ama olamıyorum adet söktğrğ aldım tam çıkarken bitane de ucuz test aldım ve ucuz testi yaptığımda daha idrar emilirken hemen pozitif oldu inanamadım tabi güvenmedim hemen bitane daha yaptım ve koşarak doktora gittim kan verdim beta 308 çıktı eşimle anlaşmalı boşanmaya karar vermiştik birbirimizi çocuk yüzünden daha fazla yıpratmamak adına ve mucizemiz geldi. Yıllardır forumda insanlardan umut aradım ve kendi mucizeme nasıl kavuştuğumu anlatmak istedim. Umarım birilerine faydası olur 🙏

Öncelikle hayırlı olsun bebisinizi sağ salim kucağınıza almayida nasip etsin rabbim fiyatı doğrumu 3300 lirayami aldınız 🤔😳

Evet belki duymuşsunuzdur Eta bal dan aldım ballar kalite kalite ve ilaç niyetine önerdikleri var biz en iyisini aldık içine de polen propolis ekleyip belli oranlarda öyle satıyorlar İstanbul üniversitesinin hazırladığı bir karışım tabloları var siz seçiyorsunuz

X