Soğan suyu Hakkında acil bilgiye İhtiyaçım Var

Ceylan

BiHüzünSaklı ve BinUmutla
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2008
12.871
15
Soğan suyunu Adet Duzenleyicisi ve kistleri yok etmek için çok faydalı olduğunu bilerek kullanıyordum Fakat bugün bi arkadaşım dedi ki adet düzenleyicisi bebek düşünmeyen bir kişi devamlı kullanılması gerektiğini söyledi ..
Şimdi Aklım iyicene karıştı bu soğan suyu bebek olmayı önlüyor mu?? :uhm::uhm:
Sevgilerimle..:1hug:

canım benim çok güsel bir konu açmışsınn. bende merak ediyorumm soğan suyu gebelik içinde kullanılır mıı? yoksa sadece kistleri eritmek regl söktürmek için mi kullanılırr. bebek için bir faydası varmıdırr yani bebek olmasını sağlayıcı bir etkisii???

kızlar düzenli yumurtlama olmasına faydası oluyor soğan suyunun..
sizin eğer yumurtlama ile ilgili probleminiz varsa ve bunun yüzünden hamile kalamıyorsanız soğan suyu evet bire bir..
ama hormnlarınız,rahim şekli,inceliği yada daha farklı bir sebepten ötürü anne olamıyorsanız malesef bir işe yaramaz..
önce doktorunuza gitmenizi şiddetle öneriyorum size.

cnm zaten regl düzensizliği ve kistler bebek olmasını engelliyor .. oyüzden soğan suyu için diyorlar içinde antibiyotik etkisi yaratan maddeler olduğu için ancak 10 günden fazla kullanmayın diyorlar çünkü sonuçta kuvvetli bir sebze soğan ... 10 gün kullanıp 20 gün ara verin yazıodu ben mehmet saraçoğlunun kştabında öle okumuştum . bebek olmasına engel değil ama hamilelerin kullanması sakıncalı diye biliyorum yani.

Arkadaşlar teşekkürler bilgilendirme için Hamile kalmaya engel teşkil etmiyor diyebiliriz ozaman doğru mudur??

kızlra ben 6 gun kullandım daha adetıme 20 gun var ama benden kan geldı :KK43:
cnm ben onun soğan suyu ile pek ilgili olduğunu sanmıyorum hemen üzülme ... o ara kanama olabilir ... bana 10 gün önce oldu ben regl oldum sandım doktora gittim meğerse bazen kadınlarda iki regl arasında çatlama kanaması olabiliyormuş ... yada belkide seninki yerleşme kanamasıdır :-) oda bebek anne rahmine yerleşirken bazı kılcal damarlara denk geliyormuş bunun içinde kanama oluyormuş :-) umarım ikincisidir :)

ya kızlar ben baya adet olmaya basladım adetım bıtelı daha 1 hafta oldu sogan kurunude sadece 6 kere içtim korkmaya basladım bu nedır

canım benim yaa belki sökülmeyen reglini söktürmüştür :S

yaa kizlar benim adetimde rahimde bi sorun yok. yani 2 aydir hamile kalmadim sadece bu sogan suyunu denemeyimmi dedim. Sogan kürü hastaligi olmayan biride icebilirmi acaba. Bi yan etkisi zarari dokunmasin. saracoglunda bu soruma bi cevap bulamadim ne diyorsunuz kizlar.

Bence zararı olmaz hap değil ki baby cim..belki bilmediğin iltihaplanmayı da yokeder

X