Gebeliğe Hazırlık Sogan suyu adet soktururmu deneyen varmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dilara 2225

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2020
178
37
41
Merhaba benim adetim uc gun gecti daha bir hafta oncesinden kasik agrisi akinti goguslerde hassasiyet yani adet olmak için Tüm belirtiler var ama on gun oldu belirtiler hala adet olamadim erken gebelik testi yaptim negatif kaset test yaptim negatif simdi de adet gelsin diye ugrasiyorum sogan suyuyla adet olan varmi sogan suyu icince nezaman adet geliyor

Merhaba benim adetim uc gun gecti daha bir hafta oncesinden kasik agrisi akinti goguslerde hassasiyet yani adet olmak için Tüm belirtiler var ama on gun oldu belirtiler hala adet olamadim erken gebelik testi yaptim negatif kaset test yaptim negatif simdi de adet gelsin diye ugrasiyorum sogan suyuyla adet olan varmi sogan suyu icince nezaman adet geliyor
Merhaba benim regl im 39gün gecikmişti geçtiğimiz pazar pazartesi ve salı soğan sıyu içtim bugün oldum. Tavsiye ederim :)

Adet söktürücü masaj var canım youtube da Ebru Ceylan yazıp adet söktürücü masaj videosunu izle ve dene işe yarıyor

Merhaba ben yeni uye oldum size birsey sormak istiyorum benim 5 bucuk aylik oğlum var henüz spiral taktiramadim gecen ayin 3unde adet oldum 6 gun surdu sonra aynı ay tekrar 27sinde oldum dun adet gunum de ama henüz adet olmadim sizce hamile olabilir miyim esimle korunuyorduk

Kızlar merhaba bende bu ay soğan kürü yaptım adetten 10 gün önce belirtiler başladı bi kaç gündür de mide bulantısı kusma bas dönmesi aşırı derecede bas ağrısı var adetim bi gün geçti olmadım böyle seyler yaşayanlar var mı

Benim adetlerim düzenli, gebelik için soğan kürüne başladım. Bugün 7.günü ve şiddetli kasık ağrım var. Bazen iştahsızlık ve mide bulantısı da eşlik ediyor buna. Adetime de 14 gün var. Bu belirtileri yaşayan oldu mu aranızda?

Ben de bir hafta geciktim şimdi ilk kez denedim soğan kürünü , bu ayın içinde evleniyorum sanırım stresten davul gibi oldum resmen ama gelmedi :KK43:(((

Ben de bir hafta geciktim şimdi ilk kez denedim soğan kürünü , bu ayın içinde evleniyorum sanırım stresten davul gibi oldum resmen ama gelmedi :KK43:(((
Soğan kürü 15 gun icilmesi gerektigi yaziyor nette Ben kokusuna dayanamadin sabah aksam icmekten heryer koktu bir hafta yaptim sogan kurunu biraktim ikinci gun adet oldum on gun gecikmem vardi

Soğan kürü 15 gun icilmesi gerektigi yaziyor nette Ben kokusuna dayanamadin sabah aksam icmekten heryer koktu bir hafta yaptim sogan kurunu biraktim ikinci gun adet oldum on gun gecikmem vardi
Ben de devam edeyim o zaman bugün doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu var biraz dedi bu etkiler mi bilmiyorum yarın kan idrar sonuçları alacağım ona göre yönlendirecekmiş

X