sogan suyu adet geciktiririmi?

tarasam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2014
118
4
38
İstanbul
Pko yum ilk defa bu ay düzenli soğan suyu içtim adetim gecikti tahlil yaptırdım hamile değilim ama hic bu kadar gecikmezdi.soğan suyundan olabilirmiş içen arkadaşlar yardımcı olurmusunuz??bide incir kuru Pko ya öneriliyordu??

Canim bende pkolydm ictim adetim gecikti sandm ama hamileymısm tahlil sonucun kesin mi belki hamilesndir bir muddet hap fln kullanma bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bende pkolydm ictim adetim gecikti sandm ama hamileymısm tahlil sonucun kesin mi belki hamilesndir bir muddet hap fln kullanma bence

your_app_name uygulaması kullanılarak pdevice_name cihazından gönderilmiştir.

Ahh ahh keşke....ama beta HCG baktirdim ve yok maalesef...bekleyeceğimiz bakalım ama umudum kalmadı;((

Bende bu ay 10 gün kadar soğan suyu içtim ve adetim 13 gün gecikti kan testi yaptırdım ultrason çektirdi sonuç negatif ama adet olmamak beni çok rahatsız ediyor.

Ahh ahh keşke....ama beta HCG baktirdim ve yok maalesef...bekleyeceğimiz bakalım ama umudum kalmadı;((

Umudunu yitirme canim bende pkoluydm banada olumsuz seyler soyluyordu doktorlar ama oldu zamani war demek ki hayirlisi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…