Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ya inşallah canım ama kanda negatif çıktı benim senin belirtin varmiydiOlduuuu bendaha doğrusu gecikti sandım da hamileymişim canım geç döllenme olmuş senin gibi 5. Gün idrar testiydi gerçi benim negatifti 10 gün gecikmede öğrendim çok şükür meleğimi. İnşallah güzel haberlerini alırız
![]()
Ne güzel canım benim negatif çıktı adette gelmiyoBende gecikmistim meger hamileymisim:)
Gec dollenme feln olabilir bekle bence biraz dahaNe güzel canım benim negatif çıktı adette gelmiyo![]()
Öyle yapıyorum bakalım cumaya kadar gelmezse doktora gidicemGec dollenme feln olabilir bekle bence biraz daha
hayır hiç belirtim yoktu sadece adet sancım vardı. o denilen mide bulantısı, göğüs ağrısı,şişliği,kasık ağrıları batmaları 8. hafta gibi başladı bende. sadece adet olucam gibi ağrılarım oldu.Hadi ya inşallah canım ama kanda negatif çıktı benim senin belirtin varmiydi
Benimde öyle canım adet agrisi var sadece başka belirti yok ama kanda negatif çıktı umudum yok pek o yuzdenhayır hiç belirtim yoktu sadece adet sancım vardı. o denilen mide bulantısı, göğüs ağrısı,şişliği,kasık ağrıları batmaları 8. hafta gibi başladı bende. sadece adet olucam gibi ağrılarım oldu.
Sen yine de yap canım çift çizgi boşa çıkmamıştır benceHayırlı ramazanlar ya bi sorum olacak ben geçen ay soğan kürü yapmıştım regl üç gün geçti üçüncü günün akşamı kahverengi geldi iki gün normal diğer günler yok denecek kadar geldi erken de bitti , ramazan başlangıcında yıkandım dün test yaptım biraz geç baktım iki çizgi oldu acaba bi daha test yapsam mı umutlanmak istemiyorum çünkü hiç bir belirti yok .
Merhaba cnm ciddi mi bende bu ay soğan kürü kullandım adetim geciktiginde 4.günü yaptım negatifti bugün 10 gün olacak hala olmadı 10 günden beri olacak gibi kasıklarıma şancı giriyo ama olmuyorum arada da kokusuz sarı akıntı oluyo ihtimal var miOlduuuu bendaha doğrusu gecikti sandım da hamileymişim canım geç döllenme olmuş senin gibi 5. Gün idrar testiydi gerçi benim negatifti 10 gün gecikmede öğrendim çok şükür meleğimi. İnşallah güzel haberlerini alırız
![]()
Aynen canım ciddi tabi sona yaklaşıyoruz hatta çok şükür :) ben umutsuz umutsuz test yapmıştım son defa o gün hatta tarlusal içicektim çok şükür meleğim benimleymiş inşallah senin de öyledir canımMerhaba cnm ciddi mi bende bu ay soğan kürü kullandım adetim geciktiginde 4.günü yaptım negatifti bugün 10 gün olacak hala olmadı 10 günden beri olacak gibi kasıklarıma şancı giriyo ama olmuyorum arada da kokusuz sarı akıntı oluyo ihtimal var mi
Ay bana bi umut oldun ya 4.gün yapmıştım negatifti soğan suyundan gecikti diye düşünüyodum 10 gün oldu bugün daha yok arada kasıkta ağrılar oluyo umarım olmustur Allah bebeğini sana bağışlasin hayırlı olsunAynen canım ciddi tabi sona yaklaşıyoruz hatta çok şükür :) ben umutsuz umutsuz test yapmıştım son defa o gün hatta tarlusal içicektim çok şükür meleğim benimleymiş inşallah senin de öyledir canım
Yap canım sen de bir test çıkar umarım inşallah. Amin canım benim inşallahAy bana bi umut oldun ya 4.gün yapmıştım negatifti soğan suyundan gecikti diye düşünüyodum 10 gün oldu bugün daha yok arada kasıkta ağrılar oluyo umarım olmustur Allah bebeğini sana bağışlasin hayırlı olsun![]()
Insallahhhh canimYap canım sen de bir test çıkar umarım inşallah. Amin canım benim inşallah![]()
Sen yine de yap canım çift çizgi boşa çıkmamıştır bence
kızlar merak ettim hamile misiniz ???Insallahhhh canim![]()
Ben bu ay yine kullandım canım ama adet oldum ya maaesef olmadı benim dekızlar merak ettim hamile misiniz ???
Ben bu ay sabah ve akşam aç karnına günde 2 defa 15 gün kullandım adetin 6. Günü bugün normalde gün bitmesi lazımdı lekelenme devam ediyor inşallah kesilirbende kullandım günde bir defa 3 gün kullanabildim bıraktım ama hasta olmadım daha