Soğan kürüyle miyomlarından kurtulan var mı?

cicekcik

02.08.10
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2009
6.802
22
46
merhaba kızlar,
benim iki tane miyomum var soğan kürüyle bundan kurtulan oldumu genelde pko ve regli düzensiliğinde içen ve fayda görenler var ben bugün başlamayı düşünüyorum acaba miyomundan kurtulan varsa bilgi verebilir mi?

benimde kistlerim var bende soğan suyunu 15 içtim ama kontrele gitcem inş geçmiştir

Miyom ve kist aynı şey mi bilmiyorum ama kistleri erittiğini söylüyorlar... Ben de yeni başladım. ınşallah bi faydası olur...

bende dün başladım 15 gün kullanıp muayeneye gideceğim.

bende şimdi yaptım bakalım birazdan içicem hepimize hayırlı olması dileğiyle kızlar
miyomdan kurtuldum diye duymadım hiçte merak ettim saraçoğlu miyomlarada iyi geldiğini açıklamış ama daha çok diğer rahatsızlıkları olan arkadaşlar kullanmış çoğuda fayda görmüş hatta gebelik başlığında bir arkadaşım soğan kürü yaptığı ay hamiş kaldı ki bi önceki ay doğum kontrol hapını bırakmış ve pko varmış yani belki bizdede farklı yönlerden işe yarayabilir

Miyom ve kist aynı şey mi bilmiyorum ama kistleri erittiğini söylüyorlar... Ben de yeni başladım. İnşallah bi faydası olur...

miyomla kist aynı şey değil miyom rahimde oluşuyor ve regliyle atılma gibi bir şansı yok ama kisti regliyle kendiliğinden bile atabilirsin bir kür falan yapmadan gerçi kistinde cinsine bağlı
bana doktorum gebelik için miyomların bir sorun teşkil etmiyor dedi ama ya ediyorsa diye endişelendim birde her geçen zaman büyüyorlar

bende şimdi yaptım bakalım birazdan içicem hepimize hayırlı olması dileğiyle kızlar
miyomdan kurtuldum diye duymadım hiçte merak ettim saraçoğlu miyomlarada iyi geldiğini açıklamış ama daha çok diğer rahatsızlıkları olan arkadaşlar kullanmış çoğuda fayda görmüş hatta gebelik başlığında bir arkadaşım soğan kürü yaptığı ay hamiş kaldı ki bi önceki ay doğum kontrol hapını bırakmış ve pko varmış yani belki bizdede farklı yönlerden işe yarayabilir

Ağzından bal damlıyo cnm inşallah...

miyomla kist aynı şey değil miyom rahimde oluşuyor ve regliyle atılma gibi bir şansı yok ama kisti regliyle kendiliğinden bile atabilirsin bir kür falan yapmadan gerçi kistinde cinsine bağlı
bana doktorum gebelik için miyomların bir sorun teşkil etmiyor dedi ama ya ediyorsa diye endişelendim birde her geçen zaman büyüyorlar

Bende kist var cnm onun yüzünden adet göremiyorum. Her ay doktor adet söktürücü veriyo.Adet görünce kist gidiyo ama bi sonraki ay hooop tekrar baştan .. :gitme: O kadar moralim bozuluyo ki...

yaaa soğan kürü işe yarayabilir bu kürle ilgili ne var ne yok okudum gerçi bütün kürlerle ilgili okudumda incir kürü yaptım geçen ay sonra 16. gün bıraktım kasıklarımda çok ağrı yaptı yumurta oluşturdu ama kiste döndürcek diye korktum ki belkide döndürdü bilmeiyorum doktora gitmedim bende dedim nasılsa miyomda var kistte olduysa soğan kürüylen atarım
birde benim son bi yıldır reglim çok sancılı oluyor eskiden sadece başım ağrırdı yaşım 31 tabi ilerleyince vucut değişmeye başladı maleseff:))))) bakalım işte hayırlısı olsun hepimiz için kızlar

arkadaşlar bu soğan kürü gerçekten işe yarıyor mu bende deneyecem ama çok kötü kokuyor ya midemi bulandırıyor bir de incir kürüyle soğan kürü beraber kullanılabiliyor mu yoksa soğan kürünü tek mi deneyecez

arkadaşlar bu soğan kürü gerçekten işe yarıyor mu bende deneyecem ama çok kötü kokuyor ya midemi bulandırıyor bir de incir kürüyle soğan kürü beraber kullanılabiliyor mu yoksa soğan kürünü tek mi deneyecez

erhaba canım kesinlikle iki kür bir arada kullanılmıyor soğan kürünü önce yap bittikten sonrada incir kürüne başlamanı tavsiye ederim ben gerçi tersini yapmış oldum ama dayan ben şimdi içiyorum hatta düşündüğüm kadar kötü değil tadı burnunu tıka içiver canım çok faydalıymış değer bence

elif 2005 mrb canmsoğan kürünü 15 gün yaptıktan sonra ara veriyorsun yeni adet tarihine 5 gün kala tekrar yapıyorsun hemen ardından da incir kürü böyle okumuştum ve bende yapıyorum benm sol yumurtalıkta 3.88 kist vardı şimdi yok,sağda 28 mm var eminim bunu da geçirecek denemekte fayda var

ya kızlar açılın bakiim biraz ...ablanız geldi...yaş 41 biri askerde biri orta sonda ikide oğlum var...gelgelelim 3_4 tanede myomum var...kanama,sancı beni her ay mahvediyorlar...onların yüzünden kanım 8'in üstünede çıkmıyor:kızgın:...anlayacağınız çocuk yapacam derdim yok ama :sm_confused:ama malum bu rahim,yumurtalık ve aylık regl döngümüz sadece çocuk için lazım değil...aldırırsam menapoz demek oda bir sürü olumsuzluğuda peşinden getiriyor...41 yaş erken benneyaptımki şu soğan kürü nasıl birşey,nasıl hazırlanıyor ve ne şekilde kullanılıyor:sm_confused:gerçekten myoma iyi geliyormu:sm_confused:tarif edinde bende kullanayım birde civanperçemini duydum myoma iyi geliyormuş ...onuda kullanacağım...ama şu küründe tarifini alayım sizden...birde kullanacağımız özel bir dönemimi var...adet öncesi sonrası felan:gitme:

ya kızlar açılın bakiim biraz ...ablanız geldi...yaş 41 biri askerde biri orta sonda ikide oğlum var...gelgelelim 3_4 tanede myomum var...kanama,sancı beni her ay mahvediyorlar...onların yüzünden kanım 8'in üstünede çıkmıyor:kızgın:...anlayacağınız çocuk yapacam derdim yok ama :sm_confused:ama malum bu rahim,yumurtalık ve aylık regl döngümüz sadece çocuk için lazım değil...aldırırsam menapoz demek oda bir sürü olumsuzluğuda peşinden getiriyor...41 yaş erken benneyaptımki şu soğan kürü nasıl birşey,nasıl hazırlanıyor ve ne şekilde kullanılıyor:sm_confused:gerçekten myoma iyi geliyormu:sm_confused:tarif edinde bende kullanayım birde civanperçemini duydum myoma iyi geliyormuş ...onuda kullanacağım...ama şu küründe tarifini alayım sizden...birde kullanacağımız özel bir dönemimi var...adet öncesi sonrası felan:gitme:

merhaba ablacımmmm hoşgeldiniz,
soğan kürü rahme miyoma kiste polikistik overa çok iyi yani rahim ve yumurtalıklar için bir mucize saraçoğlunun kendisinin lafı bu:)) burda kullanan ve memnun olan bir sürü insan var işine yaramayanda varmış ama çok az neyse benimde iki tane miyomum var ondan dolayı başladım bu küre.
küre başlamak için aslında herhangi zorunlu bir zaman yok ama saraçoğlu ilk başlarken regliden 15 gün önce diyor yada regli bitiminden 7 gün sonra daha etkili oluyormuş ben reglimin 3.günü başladım çünkü regliylende içmekte bir sakınca yokmuş. daha 2 gün oldu bakalım
2 bardak içme suyunu klorsuz suyu yani, kaynatıcan ağzı kapaklı bir kapta sonra bildiğimiz yemeklik sarı soğanın dış kabuğunu soyup 4e yada 6ya bölüp kaynayan suya atıcaz ağzı kapalı olarak 5 dakika kaynatıcaksın sonra ılınmaya bırakıp süzüp ılıkken içicen bunu sabah akşam aç karnına yemeklerden 15 dakka önce günde iki kez yapıcan ve her yapışında taze hazırlıycan soğuduktan sonra fermante olduğu için içilmesi sakıncalıymış canım ister öğlen akşam yap sen bilirsin ben öğlenden önce yapıyorum sonra gece yatmadan önce yani midende yemek olmuycak ki kana karışsın etkili olsun yemek yedikten sonra en erken 2-3 saat sonra yapın diyor ve gün içindeki iki uygulama arasında en az 4-5 saat olmalı diyor kolay gelsin

hee birde bu kürü ilk uygulamada 15 gün uyguluyorsun sonra ise bir bir sonraki reglinden 10 gün önce 10 gün uyguluyorsun 3-4 kez uygulanabilir fazlası sakıncalı ilk uygulama 15 gün sonraki uygulamalar 10 gün olmalıymış

walla ben eylülde doktora gidicem o zaman anlarız miyomlar gittimi gitmedimii

çicekciğim çok teşekkür ederim...a.s.gayet açıklayıcı olmuş..bende yapayım şifası Allah'tan diyelim...inşallah sanada,banada uygulayan herkesede şifa olurda biraz rahatlarız...denemekte fayda vara.s...faydasını görenlerde yazsın buraya iyi olur değil mikaydirigubbakcemile5

çicekciğim çok teşekkür ederim...a.s.gayet açıklayıcı olmuş..bende yapayım şifası Allah'tan diyelim...inşallah sanada,banada uygulayan herkesede şifa olurda biraz rahatlarız...denemekte fayda vara.s...faydasını görenlerde yazsın buraya iyi olur değil mikaydirigubbakcemile5

ne demek canım benim inşallah fayda görürüzde yasarız burdan canım :Saruboceq:

slm kızlar bende geldim sogan suyuyla ilgili her topigin içine giriyorum bende de pco var 2 aydır sogan suyu içiyorum tadı o kadar kötü değill ya.ama doktora gidemedim bi türlü gelişmeleri yazarımmkaydirigubbakcemile5

slm kızlar bende geldim sogan suyuyla ilgili her topigin içine giriyorum bende de pco var 2 aydır sogan suyu içiyorum tadı o kadar kötü değill ya.ama doktora gidemedim bi türlü gelişmeleri yazarımmkaydirigubbakcemile5

YAZ ŞEKERİM YAZZ İNŞALLAH İŞE YARAMIŞTIRR :Saruboceq:

X