Sogan KürüyLe İmtihaniM :(

EsiNe AsiK

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2015
28
6
38
Merhaba arkadaslar bende polikistik over hastasiyim doktor diane 35 verdi ama stres ve kilo yapiormus sanirim ben zaten sinirli bi yapiya sahibim diye kullanmadim ve sogan kurune basladim ilk iki gun belimde agri oldu 6 gundur kullaniyorum dun aksamda yine sanci vurdu afet sancisi gibi sizce normal mi kullananlar yazabilir mi nolurrrr bu arada ben aksam 11 gibi iciyorum gece ramazan oldugu icin

Ben 1,5 ay kadar önce yaptım ama ağrım olduğunu hatırlamıyorum, belki çok hafif bir şekilde olmuştur ki hatırımda kalmamış

çok aşırı değilse bitirdikten sonra dra gidip tekrar kontrol ettirin

Oncelikle yorumun icin tesekkur ederim canim ama sanci nasil bi sanci tarif edemiyorum o derece aksam iftari zor ettim agri kesici icmek icin hayirlisi bende bittikten sonra gitmeyi dusunuyorum doktora

Hmm
o zaman gitsenmi ki acaba dra soğan suyuyla ilgili olduğuna emin misin?

bir de şu var ablamın kisti patlamış kanama yapmıştı haliyle ağrılı oluyor acaba kiste etki etmeye başladı da ondan mı ağrın oldu

Ben ikinci cocugumu sezeryanla dogurdum malesef 3 yasinda 3 senedir cekiyorumdoktoralarada gittim daha gecen ay polikistik over dediler 3 senede anca anlamislar demek ki

Apranax ictim iftardan sonra etki gosterdi sabaha kadar iyiyim sabah bilemedin oglen baslar tabi baslamamasi temennim

Bu benim konuyla birlikte birsuru konular vardi ya cepten giriyosan sag ust kosede konularin uzerinde yeni konu ac yaziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…