soğan kürüyle hamile kalanlar bebeğinizin cinsiyeti nee?

soğan kürü yapanların cinsiyeti ?

• kız

OY: 1 33,3%
  • erkek

OY: 2 66,7%

• Ankete Katılan
    3

cagannn

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
160
46
13
36
merhabalar soğan kürü uygulayıp hamile kalanların bebeklerinin cinsiyeti erkek mi oluyor? cevaplarınızı bekliyorum

Konuyu görünce ben de çok merak ettim. Soğan kürü kullandığı ay hamile kalanlar lütfen yazar mısınız.. bebişinizin cinsiyeti nedir ??

Kizlar bu tamamen tesaduf.

Cinsiyet soyle ortaya cikar:)

X spermleri yani kizlar cok daha yavas hareket eder ama daha uzun omurludur

Y spermleri yani erkekler cok daha hizli hareker eder ama dayaniksizdirlar kisa surede ölürler

Eger iliski eskinasinda yumurtaniz catlamissa y spermleri hizla gider ve dollenme olur

Ama yumurta catlamamissa y spermi gider carpar yumrtaya ve ölür dollenemedihi icin...

Yumurtaniz iliskiden sonra catladiysa, arkadan yavas yavas helen x spermleri dollenir. Dolayisiyla kiziniz olur...

Boyle bir olaydir bu sogan kuru etkilemez bunu.

Ha ben de sogan kuru gebesi olarak erkek bebek bekliyorum:)

Kizlar bu tamamen tesaduf.

Cinsiyet soyle ortaya cikar:)

X spermleri yani kizlar cok daha yavas hareket eder ama daha uzun omurludur

Y spermleri yani erkekler cok daha hizli hareker eder ama dayaniksizdirlar kisa surede ölürler

Eger iliski eskinasinda yumurtaniz catlamissa y spermleri hizla gider ve dollenme olur

Ama yumurta catlamamissa y spermi gider carpar yumrtaya ve ölür dollenemedihi icin...

Yumurtaniz iliskiden sonra catladiysa, arkadan yavas yavas helen x spermleri dollenir. Dolayisiyla kiziniz olur...

Boyle bir olaydir bu sogan kuru etkilemez bunu.

Ha ben de sogan kuru gebesi olarak erkek bebek bekliyorum:)
Bizim gün aşırı ilişki oldu kuzum. Yani yumurtlamadan öncede sonrada olabilir kafam karıştı.. ve çok merak ediyorum bu konuyu görünce iyice meraklandım :)

Back
X