soğan kürünün uygulanışına takıldımyaa..bilen yazsın copy\paste istememm..

sansee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
1.992
0
116
İstanbul
arkadaşlar ,adetin son günü başladım ,10 gün sabah aç karnına ve akşam yemeğnden önce yada gece yatmadan günde 2 kere 1 er bardak içtim ,şimdi adetime taminen 8-9 gün var ,yinemi başlamam gerek,nakadar içicem 5 günmüü?? bidee internette okudum adet bitiminden 7 gün sonra başlayın diyoo..eee ozaman başlayıp nezaman bitircezde geri 10 gün kala 5 gün daha içicezki..altı üstü 28 gün ee çakışıyo ...bu tarihlerde bi saçmalıkmı varr..banamı öööle geliyoo??

canım bu kür 2 aylık...adetinin bitiminden 7 gün sonra başlayacaksın...15 gün günde 2 kere içeceksin...sonra adet olacaksın....sonra adetin bitecek...diğer ay adetine 10 gün kala 5 yada 7 günlük bir kür daha yapacaksın...anladın mı???

valla anladım şimdi ama 2 ay olduu ile ilgili hiç bişey okumadım yada duymadım şimdiye kadar...bi kaç kişi daha teyid etse süper olcakk...

en iyisi burdan oku opuyorumnanaktan[/QUOTE]

yok yaaaa biraz baktım ama okuyamam bunu 2 saat ..gayet basit bi soru sordum ..bilen vardır mutlakaa...teşekkür ederim ama ilgin için..olumunekankayizsmile

2 aylık olduğu hiç bir yerde yazmıyo zaten...bak kendin demişşiin zaten süreler çakışıyo diye...mantığını kullanıp buluyorsun tedavinin 2 ayı kapsadığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…