Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar yardımınıza ihtiyacım var Adetim bittikten 2 gün sonra soğan kürüne başladım hamile kalmak için. Şuan adetim biteli 4 gün oldu ama adet oluyorum sanırım belim çok fena ağrıyo karnım çok aşırı şişti Aynı durumu yaşayanlarınız var mı?
Merhabalar yardımınıza ihtiyacım var Adetim bittikten 2 gün sonra soğan kürüne başladım hamile kalmak için. Şuan adetim biteli 4 gün oldu ama adet oluyorum sanırım belim çok fena ağrıyo karnım çok aşırı şişti Aynı durumu yaşayanlarınız var mı?
Demek ki soğan kürü size iyi gelmemiş bi an önce bırakın yumurtlamadan dolayı ağrınız olabilir yumurtlama dönemi soğan suyu içmeyin döllenme olursa kötü etkiler
Demek ki soğan kürü size iyi gelmemiş bi an önce bırakın yumurtlamadan dolayı ağrınız olabilir yumurtlama dönemi soğan suyu içmeyin döllenme olursa kötü etkiler
O takvimlere inanma canım herkesin yumurtlama günü farklı oluyor onlar otomatik hesaplıyor en dogrusu ovulasyon testi al kullan yumurtlama görürsün o zaman