Soğan kürünü uygulamış olanlar yardımmm..

Karacamyerli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2016
308
515
34
Salı akşamı soğan suyuna başladım. O akşam birşey hissetmedim ama Çarşamba günü öğlen içtikten sonra yoğun kıvamlı beyaz akıntı geldi. Kasıklarımda da fena bir ağrı oluşuyor. Bir de afedersiniz idrara çıkarken yanma hissediyorum yaparken. Bunlar soğandan mıdır? 4 aylık evliyim. 2. Ayımda enfeksiyon sebebiyle neo penotran fitil kullandım. Bir iki ilaç daha. Sonra bu idrar anındaki şikayetim ve diğer şikâyetlerim geçmişti acaba yeniden mi enfeksiyon oluştu?

Pazartesi doktor randevum var. Hamilelik için içiyorum soğanın suyunu bunu kullanıp hamile kalan çok fakat o ay mı kaldınız sonraki ay mı bunu merak ediyorum.. Adetimin 7. Günü yani bittiği gün başladım içmeye. 15 gün içeceğim ya ayın 3 ün de mi ne 15. Gün olacak eğer hamilelik olmazsa gelecek adet tarihim 12 Ocak. 15 gün kullandıktan sonra adet tarihine yakın 10 gün önce kullanmak kısmını anlamadım. Çünkü 15 gün kullanınca zaten bir hafta oynuyor diğer adetle arasında. Eğer 10 günü beklersem adetli olacağım adetli iken içsem birşey olur mu?

Aynı,ben,gibi tarihlerimz aynı bende,uygulayalı 4. Günüm,benim,de,bugün kasıklarda ağrı var ara ara ağrı oluyor sık idrara cıkıyorm bnde iltihap,attığını düşünüyorum bende temmuz da,evlendim bende,cocuk,için içiyorum,canım

Tekrar enfeksiyon olusmus olabilir cnm ama soğan suyu temizlemeye yardimci oluyor. Eger gebe olmazsan kuru ikinci uygulaman 12 ocaktaki degil bi sonraki adetine 10 gun varken olmalıdır. Ben uyguladigimda sadece bi iki gün akıntım oldu ve idrarim farklilasti ama bende gebelik olmamıştı. Ins sizlerde olur :)

Tekrar enfeksiyon olusmus olabilir cnm ama soğan suyu temizlemeye yardimci oluyor. Eger gebe olmazsan kuru ikinci uygulaman 12 ocaktaki degil bi sonraki adetine 10 gun varken olmalıdır. Ben uyguladigimda sadece bi iki gün akıntım oldu ve idrarim farklilasti ama bende gebelik olmamıştı. Ins sizlerde olur :)
İnş canım,ya ben zaten 4 gün yaptım,sonra,regl,oldum,sonra bitince,hemen,tekrar,başladım kuru,incir,bi defa yaptım dün akşam onda hemen etki,etti sanki lavaboya gidince,hemen,sarımsı bi,akıntı,geldi o,daha mı,etkili bilemedim,ama,gecen ay pco,dedi,doktor,o,yüzden,soğan kürü daha iyimiş onu,ypıyorum bnde

Aynı,ben,gibi tarihlerimz aynı bende,uygulayalı 4. Günüm,benim,de,bugün kasıklarda ağrı var ara ara ağrı oluyor sık idrara cıkıyorm bnde iltihap,attığını düşünüyorum bende temmuz da,evlendim bende,cocuk,için içiyorum,canım

O sık idrar yok mu hele en fenasi o evde bir koşturuyorum ki sorma gitsin. :) gitsin artık şu iltihap canıma tak dedirtti evlendiğimden beri hep hastayım kocam bile bıktı :) bir de benim kızlık zarım et parçası gibi (polipe benziyor az) sarktı rahim ağzında görünüyor. Küçük dil gibi aynı. Dr baktı bisey olmaz bundan senin zar kalınmış dedi. Ne zarmış acısı bin dertti gitti dedik gitmedi duruyor orda bi de yerine muadilini bıraktı :) biraz da ondan gidicem doktora.

Ay inşallah valla olursa soğan çocuğu diyeceğim bebeğime :) cücüğüm diye severim artık onu :):) Allah razı olsun senden şimdi anladım işte diğer türlü garip gelmişti o 10 günlük ikinci kür.

O sık idrar yok mu hele en fenasi o evde bir koşturuyorum ki sorma gitsin. :) gitsin artık şu iltihap canıma tak dedirtti evlendiğimden beri hep hastayım kocam bile bıktı :) bir de benim kızlık zarım et parçası gibi (polipe benziyor az) sarktı rahim ağzında görünüyor. Küçük dil gibi aynı. Dr baktı bisey olmaz bundan senin zar kalınmış dedi. Ne zarmış acısı bin dertti gitti dedik gitmedi duruyor orda bi de yerine muadilini bıraktı :) biraz da ondan gidicem doktora.
Anladım,canım,bende pco için gitcm hormon,düştümi diye 1 aydır,ilaç kullanıyorum inş bu soğan,kürü,bize,de,yarar da birlikte güzel haberi ayna anda,alırız :) bat 12 ocak,benimde

Merhabalar,
Prof.Dr.ibrahim saraçoğlu bir açıklamasında pkoluların kilo verebilmesi için öncelikle soğan suyu kürü yapması gerektiğini söyluyordu.Bu amaçla kullanan va faydasını goren varmı ?

Merhaba arkadaşlar bugün soğan suyumun 8. Günü. Ben de çocuk için içiyorum ve polikistik over sendromum var. 4 aylık evliyim. 3 gündür göğüs uçlarımda hassaslaşma var. Acaba hamilelik olabilir mi ? :)

Merhaba arkadaşlar bugün soğan suyumun 8. Günü. Ben de çocuk için içiyorum ve polikistik over sendromum var. 4 aylık evliyim. 3 gündür göğüs uçlarımda hassaslaşma var. Acaba hamilelik olabilir mi ? :)
Sanmıyorum kuzumm insallah vardır ama benimde dün sondu soğan suyu 15 gün ictim öyle akıntım da gelmedi fazla göğsüm de hassasiyet olustu sisti kaşıntı hala var ama bebek yok:KK43:doktor mevsimsel olavilir dedi yıkıldım yaa insallah hepimiz en kısa zamanda bebislerimizi aliriz kucağımıza

Ben yardımcı olmak isterim, ama soğan kürü gebe kalmaya değilde vücudu arındırıp temizlemekte etkili iltahap, kis vs gibi ve bu süreçte gebe kalmayı düşünmeyin çünkü soğan kürü herşeyi söküp atan bişiy.

Sanmıyorum kuzumm insallah vardır ama benimde dün sondu soğan suyu 15 gün ictim öyle akıntım da gelmedi fazla göğsüm de hassasiyet olustu sisti kaşıntı hala var ama bebek yok:KK43:doktor mevsimsel olavilir dedi yıkıldım yaa insallah hepimiz en kısa zamanda bebislerimizi aliriz kucağımıza
Amin kuzum inşallah

Varmı burda pko olup hamile kalan bayanlar??
Ben kaldım kuzum doğum yaptım 1 ay önce :) kürler işe yaramadı bende. Aylardır adet olamıyordum. Hormonlar hep normal çıkıyordu. Yok bir şey stres diyorlardı sonra. Bir ara kimyasal gebelik yaşadım prolaktin hormonum yükseldi. Dedim özele gidecem artık. Gittim Agnucaston diye bitkisel bir hap verdi. Prolaktin için de ilaç kullandım o yüzden ilk ay korunduk. 2. Ayda ovu testi ile hemen hamile kaldım. Bu hap sayesinde yumurtlamam oldu

X