soğan kürünü sadece akşam yapsam ne olur?

neyzen_x

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2008
130
2
kızlar öğlen çalıştığım için yapamıyorum soğan kürünü sadece akşam yapıp içsem sorun olurmu sizce?

tatlım ben adetten 7 gun sonra gunde 1 kere içtim ve sadece 6 gun kullandım kanamam oldu yaklasık 4 gun surdu ve kesıldı ne oldu bılmıom yanlız bugun ader gunumdu olmadım ya sogan kuru yan etkı yaptı yada allahın ıznıyle işe yaradı hamısım ama adet belırtılerım daha baskın hakkımızda hayırlısı sende ıyı arastırda kullan canım

bende soğan suyunu adetten sonra başladım çalıştıgım için gündüz içemedim sabah midemi çok kötü yapıyodu. akıntım çok fazla oldu inş. işe yarar..

tatlım ben adetten 7 gun sonra gunde 1 kere içtim ve sadece 6 gun kullandım kanamam oldu yaklasık 4 gun surdu ve kesıldı ne oldu bılmıom yanlız bugun ader gunumdu olmadım ya sogan kuru yan etkı yaptı yada allahın ıznıyle işe yaradı hamısım ama adet belırtılerım daha baskın hakkımızda hayırlısı sende ıyı arastırda kullan canım

inş.hamilesindir,ilk ay hamilelikle adet belirtisi aynı oluyormuş.İşe yaramıştır inş.Teşekkürler bende tereddüt ettim yanlış kullanımda aksi bir durum yaşarım diye

X